Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, huudyy napisał(a):

xDˣᴰ

Nie prosiłem Cię o selfie.

Czy to zdjęcie partnera? 🤔

4 minuty temu, huudyy napisał(a):

I co mu niby ta policja zrobiła? :E

To co się robi jak akurat w mieszkaniu jest kolega diler, a Ty nie masz kwitów skąd to gówno bierzesz. 😁

Widzisz. Części tego podludzkiego gówna wydaje się, że wystarczy machnąć samym pozwoleniem. 🤭

I niestety czasem to prawda.

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe ile lobby alkoholowo gastronomiczno handlowe posypało miedziaków. Następny temat rzeka... Tyle ludzi, dzieci cierpi przez ten zalegalizowany narkotyk. W jakimś mieście wprowadzono ograniczenia i SORy odblokowały się na 40%. A można zrobić? Owszem - można kraje skandynawskie gdzie jest max 2-3 sklepy na miasto prowadzące sprzedaż alko do 15. I do tego rejestracja na PESELu każdego kupionego narkotyku. Oczywiście w Polsce gdzie może być nawet 60% osób uzależnionych ( w sensie medycznym) to nie przejdzie. Żadna partia tego nie zrobi.

Pamiętajcie - najnowsze badania nie pozostawiają wątpliwości - KAŻDA ilość etanolu szkodzi!

Także statystyki nie pozostawiają wątpliwości - 70% przestępstw w Polsce jest pod bezp. wpływem alko. Podejrzewam, że z 20% pod pośrednim np osoba pije, ale na czas przestępstwa nie, natomiast jej głowa i tak pracuje jak u alkoholika. 

Edytowane przez hubio
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@crush Nie szczekaj już tak, bo ci to nie idzie :E

Co to w ogóle za personalne ucieczki w sugerowanie mojej niby orientacji? Argumentów brakło? Dupa piecze bo widzisz, że nie ma sensu to co piszesz ale jak zwykle musisz być 'oppose to current thing'? 

No i co z tym sąsiadem od medycznej, opowiadaj, bo to ciekawe jest. 

Do wszystkich pieniaczy, co bulwersuje Ich prohibicja - MOŻE to was przekona 

https://wiadomosci.wp.pl/nocna-prohibicja-zmniejszy-kolejki-na-sor-ach-u-nas-sa-krotsze-o-30-proc-7199379582716544a

Brak pijusów na mieście to mniejsza ilość dymów i patoli, która blokowała SORy swoimi ekscesami. 

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
  • Upvote 5
Opublikowano
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Co to w ogóle za personalne

Nie szczekaj już tak

Nigga please. Jak zaczynasz to mi tu nie płacz.

No i co z tym sąsiadem od medycznej, opowiadaj, bo to ciekawe jest. 

Powineli obu. Mieszkanie przetrzepane, umowa najmu wypowiedzona.

Co dalej? Nie wiem. Grunt, że nie wali tym gównem. 😁

Brak pijusów na mieście to mniejsza ilość dymów i patoli, która blokowała SORy swoimi ekscesami. 

No i właśnie ja bym chciał dane czy czasem na jednych SORach nie spadło, a na innych nie wzrosło.

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Nigga please

Powiedział typ, który publicznie odgraża się ludziom z law rady miejskiej XD 

2 minuty temu, crush napisał(a):

To musieli być jacyś idioci, że w ogóle wpuścili bagiety XD Przez drzwi krzyczysz medyczna I mogą ci naskoczyć. 

3 minuty temu, crush napisał(a):

No i właśnie ja bym chciał dane czy czasem na jednych SORach nie spadło, a na innych nie wzrosło.

Jak spada to rośnie, jak rośnie to spada XDD 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

To musieli być jacyś idioci, że w ogóle wpuścili bagiety XD Przez drzwi krzyczysz medyczna I mogą ci naskoczyć. 

Nie jak poszedł donos, że w mieszkaniu znajdują się znaczne ilości z opisem dilera, który już za narkotyki siedział. 😁

Czyli zaraz. Rozumiem, że dla Ciebie smrodzenie tym gównem to nie jest problem? Ale fajki, czy alkohol już jest?

Powiedział typ, który publicznie odgraża się ludziom z law rady miejskiej XD 

Tak. Kmiot blokujący dostęp, nie ważne z jakiej opcji i w jakiej sprawie powinien dostać w papę, skoro służby nic z tym nie robią.

Ty gamoniu rozumiesz w ogóle, że oni blokowali TO CO TY CHCESZ WPROWADZIĆ? xD

Jak spada to rośnie, jak rośnie to spada XDD 

Koncept, że w jednym miejscu może spaść, a w drugim wzrosnąć , bo patola przenosi się do innego jest zbyt trudny? 🤔

Edytowane przez crush
Opublikowano
44 minuty temu, crush napisał(a):

To niech jeszcze się za te zaćpane k***y podludzkie wezmą. Bo odkąd rozdaje się zezwolenia na medyczną to musiałem już jednego smrodzącego tym gównem bananowca donosem na policję usunąć. Wiesz ile to zachodu? 😩

No dalej czekam na pełen zestaw danych.

37 minut temu, crush napisał(a):

(...)

To co się robi jak akurat w mieszkaniu jest kolega diler, a Ty nie masz kwitów skąd to gówno bierzesz. 😁

Widzisz. Części tego podludzkiego gówna wydaje się, że wystarczy machnąć samym pozwoleniem. 🤭

I niestety czasem to prawda.

25 minut temu, crush napisał(a):

(...)

Co dalej? Nie wiem. Grunt, że nie wali tym gównem. 😁

(...)

XD

Sam nie rozumiesz tego co piszesz plus piszesz brednie. 

NIe trzeba mieć kwitów na to skąd bierzesz, wystarczy pokazać receptę. 

Zaleca się posiadać dowód zakupu marihuany medycznej, receptę, zaświadczenie o leczeniu i paragon, w praktyce wystarczy pokazać zrealizowaną receptę na IKP - tam widać gdzie była kupiona i kto wystawił receptę. Nie wierzę, że trzepali komuś mieszkanie jeśli okazał receptę. Co najwyżej mogli poprosić o resztę dokumentów. 

Ewentualnie mogli palić normalną trawę, wtedy całe to wydarzenie nie miało niczego wspólnego z medyczną marihuaną przez którą ciśnienie ci skoczyło. Poza tym skąd wiesz, że gość palił medyczną, skąd wiesz, że jego kolega jest dilerem z przeszłością kryminalną, skąd wiesz, że przetrzepali mieszkanie? Ta historia śmierdzi kłamstwem na kilka kilometrów.  

2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Trump wnosi kapitalizm na nowy poziom. Jak se nie zarobisz, to nie będziesz mieć niczego, dosłownie niczego. Co za upadły kraj. 

• Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

NIe trzeba mieć kwitów na to skąd bierzesz, wystarczy pokazać receptę. 

Zaleca się posiadać dowód zakupu marihuany medycznej, receptę, zaświadczenie o leczeniu i paragon, w praktyce wystarczy pokazać zrealizowaną receptę na IKP - tam widać gdzie była kupiona i kto wystawił receptę.

Przeczytałeś co było zgłoszone? Oni tam weszli jak kolega diler tam był.

4 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Poza tym skąd wiesz, że gość palił medyczną, skąd wiesz, że jego kolega jest dilerem z przeszłością kryminalną, skąd wiesz, że przetrzepali mieszkanie?

Bo się chwalił kwitem, bo znam to otoczenie, bo widziałem. xD

Tu naprawdę nie ma fizyki kwantowej, ale kombinuj dalej. 🤭

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ta historia śmierdzi kłamstwem na kilka kilometrów.  

Smierdzi to to gówno dla ćpunów. Tak samo jak fajki. Tylko lewackie ścierwo chce żebym tego jednego gówna musiał wąchać.

1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

I mam uwierzyć, że powinęli obu, bo diler był tam gościem? I niby co, był on poszukiwany listem gończym, że tak się na niego rzucili? 

Ty się chyba nie wywodzisz z blokowisk, co?

Gość który już za to siedział zawsze będzie na celowniku. Szczególnie po donosie. Kolejna kwestia to to, co przy sobie jeszcze miał. 😁

Edytowane przez crush
Opublikowano
33 minuty temu, Camis napisał(a):

W Łodzi nocna prohibicja na większości osiedli wchodzi od października. 

W Poznaniu na najbardziej zachlanych już jest i jest ogromna różnica na plus. Na półwiejskiej (totalne centrum) jest teraz względny spokój, kiedy wcześniej nawalone menelstwo przewracało się tam o własne nogi. Teraz pewnie w dalszym ciągu łoją, ale u siebie i nie mają po co wychodzić. 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Poza tym skąd wiesz, że gość palił medyczną, skąd wiesz, że jego kolega jest dilerem z przeszłością kryminalną, skąd wiesz, że przetrzepali mieszkanie

Bo wymyślił to na poczekaniu XD 

26 minut temu, crush napisał(a):

Czyli zaraz. Rozumiem, że dla Ciebie smrodzenie tym gównem to nie jest problem?

W którym miejscu chociażby zasugerowałem, że mi to nie przeszkadza? Bo znowu dopisujesz jakieś pierdolety, byle pasowało do twojej agendy :E

28 minut temu, crush napisał(a):

Kmiot blokujący dostęp, nie ważne z jakiej opcji i w jakiej sprawie powinien dostać w papę, skoro służby nic z tym nie robią.

Jak ja się cieszę, że póki co w naszym kraju nie ma tylu ratlerków z twoimi poglądami. Przecież to jest dramat, czy ty nie rozumiesz naprawdę nic innego niż tępa siła? 

29 minut temu, crush napisał(a):

Koncept, że w jednym miejscu może spaść, a w drugim wzrosnąć , bo patola przenosi się do innego jest zbyt trudny

A może przyjmij do swojej zamkniętej czaszki, że patoli jest mniej bo mają mniej okazji do bycia patole? Jesus fuckin christ, get a grip 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Kris194 napisał(a):

Bo według tego buca, te osoby są bezużyteczne życiowo i nic nie osiągną i myśli biznesowo. Pomarańczowy idiota jest prostakiem i to co ma w głowie nie jest skomplikowane. 

Edytowane przez Crew 900
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Smierdzi to to gówno dla ćpunów. Tak samo jak fajki. Tylko lewackie ścierwo chce żebym tego jednego gówna musiał wąchać.

Ty się chyba nie wywodzisz blokowisk, co?

Do końca LO mieszkałem na paskudnym blokowisku, co to ma do rzeczy?  Chcesz mi tu wcisnąć kit, że policja dostając donos na penera z bloków ma w nosie prawo i wlatuje tam jak na policyjnym filmie z Hong-Kongu? 

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

W którym miejscu chociażby zasugerowałem, że mi to nie przeszkadza? Bo znowu dopisujesz jakieś pierdolety, byle pasowało do twojej agendy :E

A wspomniałeś gdzieś o tym? Czy od razu obrona wjechała?

Niech zgadnę? Lubi się przypalić? 😁

Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

Oni tam weszli jak kolega diler tam był.

Czyli debile, bo nie musieli ich wpuszczać. Proste. 

Teraz, crush napisał(a):

Lubi się przypalić? 😁

Może jak byłem na studiach, teraz za stary na to jestem. Wolę życie bez użytek, więcej kasy na głupoty jest jak chociażby Sim rig 

Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Do końca LO mieszkałem na paskudnym blokowisku, co to ma do rzeczy?  Chcesz mi tu wcisnąć kit, że policja dostając donos na penera z bloków ma w nosie prawo i wlatuje tam jak na policyjnym filmie z Hong-Kongu? 

Ale tam nie wjechali jak na filmie z HK. Normalna interwencja, po czym przyjechało więcej policji i panów wyprowadzono.

1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Może jak byłem na studiach, teraz za stary na to jestem. Wolę życie bez użytek, więcej kasy na głupoty jest jak chociażby Sim rig 

No to tyle dobrego.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Chcesz mi tu wcisnąć kit, że policja dostając donos na penera z bloków ma w nosie prawo i wlatuje tam jak na policyjnym filmie z Hong-Kongu? 

Tak, a o co chodzi XD 

Dobra, pośmiane już było, idę na plażę ogrzać dupę. Miłego dnia XD 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Bo wymyślił to na poczekaniu XD 

Jak ja się cieszę, że póki co w naszym kraju nie ma tylu ratlerków z twoimi poglądami. Przecież to jest dramat, czy ty nie rozumiesz naprawdę nic innego niż tępa siła? 

A może przyjmij do swojej zamkniętej czaszki, że patoli jest mniej bo mają mniej okazji do bycia patole? Jesus fuckin christ, get a grip 

Naoglądał się filmów Johna Woo i wypisuje brednie. 

2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Po co pytasz, przecież widać, że nie rozumie. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

Że co?? Panie, totalne centrum to jest Stary Rynek, gdzie mieszkałem od urodzenia! A nie zasrana Półwiejska! :E

Przecież półwiejska odchodzi od starego, tam biegała patola z rynku po alko, bo na rynku nie ma gdzie kupić chlania na wynos. Zresztą w nocy w tygodniu na rynku masz otwarty jeden klub, poza tym wszystko zamyka się ~ 2 w nocy. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
5 minut temu, huudyy napisał(a):

W mieście miałem monopol, patologiczny. Pobicia, burdy standardem. Ze 2 razy zadźgali kogoś. Monopol zamknięto.

No to teraz jest kolejny, kilka km dalej, w dużej mierze z tą samą ekipą.

Więc wybacz, że podchodzę sceptycznie. Mimo, że sama prohibicja mi zwisa. Podobnie z resztą jak z rosnącymi cenami fajek - mimo, że nie palę.

8 minut temu, huudyy napisał(a):

Czym jest blokowanie dostępu?