Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne czasy, kiedyś śpiewali pół nocy pod oknami!  ;D

No gdzie Półwiejska od Rynku?? Cała Szkolna jeszcze po drodze!  :P

No i Płac Wiosny ludów!

@crush weź trochę z językiem przystopuj, nie mówię że czasami nie można jakiegoś mniej cenzuralnego słowa użyć, bo tu sami dorośli, ale niech to nie będzie ciągły rynsztok.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, TheMr. napisał(a):

Ależ liczby! Aż głowa boli! :E 

To jest nic. 

https://people.com/trump-incorrectly-claims-300-million-people-died-of-drug-overdoses-last-year-11812276

""What's illegal are the drugs that were on the boat and the drugs that are being sent into our country, and the fact that 300 million people died last year from drugs. That's what's illegal."

The U.S. Census Bureau reported there were roughly 340 million people in the U.S. in 2024, which would have meant that more than two-thirds of the country's population would have died if the president were correct." :E

10 minut temu, crush napisał(a):

Worki na kupy zabierz.

Nie umiesz przestać prowokować, co nie? 

10 minut temu, Mar_s napisał(a):

Piękne czasy, kiedyś śpiewali pół nocy pod oknami!  ;Do

No gdzie Półwiejska od Rynku?? Cała Szkolna jeszcze po drodze!  :P

@crush weź trochę z językiem przystopuj, nie mówię że czasami nie można jakiegoś mniej cenzuralnego słowa użyć, bo tu sami dorośli, ale niech to nie będzie ciągły rynsztok.

Zlały mi się w jedno :E

Niemniej z rynku na Półwiejską jest kilkaset metrów ;)

Teraz nawet na wrocławskiej jest w nocy spokój a przecież to była strefa śmierci przez wiele lat. Oczywiście w weekend wszystko ożywa, ale w tygodniu jest relatywnie spokojnie. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Kto wrzucił zdjęcie psa?

Naście postów temu a ty to niepotrzebnie ciągniesz mimo tego, że zostałeś upomniany przez moderatora @Mar_s dosłownie jeden post wcześniej. Robisz burdel w dyskusji i rzucasz wulgaryzmami tak, że człowiek ma wrażenie, że przebywa w najgorszym rynsztoku. Ogarnij się proszę, bo tego nie da się normalnie czytać. 

• Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, crush napisał(a):

Czym jest blokowanie dostępu

Mam wrażenie, że istnieje spora grupa osób w tym kraju, która by chciała wprowadzić legislacje na poziomie kodeksu Hammurabiego. Szkoda tylko, że nie widzą tego jakimi debilami są przez to, skoro nie widzą alternatywnych metod rozwiązywania konfliktu, tylko uciekają do najbardziej prymitywnych metod. 

4 minuty temu, crush napisał(a):

Kto wrzucił zdjęcie psa?

Kto publicznie grozi przemocą urzędnikowi? Weź się chłopie utemperuj, bo naprawdę twoje posty sugerują, że niczym nie różnisz się od tej strasznej patoli spod Twojego monopola. Inna sprawa, że przeraza mnie skala przemocy w twoim życiu, gdzie ty się wychowałeś? Ja mieszkam od nastu lat w Łodzi, wcześniej w małym powiatowym mieście na totalnym blokowiska I W ŻYCIU nie spotkałem się z takim elementem jak ty

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Naście postów temu

Aha. To wszystko zmienia.

4 minuty temu, huudyy napisał(a):

Kto publicznie grozi przemocą urzędnikowi?

Wyłeś coś o ad personam, mości jamniku? Bo mój wpis na temat urzędnika się nie kwalifikuje, Twój obrazek za to jak najbardziej.

Ale niech będzie. Bierz pudla i na plażę. Kończymy do następnego. 👍🏿

skoro nie widzą alternatywnych metod rozwiązywania konfliktu, tylko uciekają do najbardziej prymityprymitywnych metod

Widzą, że nie działają. W przeciwieństwie do prymityprymitywnych, które niestety czasem są skuteczne.

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, crush napisał(a):

które niestety czasem są skuteczne

Ban dla ciebie rozwiązałby problem patoli na forum, ale nie ciebie jako człowieka ¯\_(ツ)_/¯ gdzieś spada, gdzieś rośnie, co nie? 

Smutne musisz mieć to życie. Gorzej, jeśli w rzeczywistości też tak szczekasz I trafisz w końcu na większego kundla od ciebie. 

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Ban dla ciebie rozwiązałby problem patoli na forum, ale nie ciebie jako człowieka ¯\_(ツ)_/¯ gdzieś spada, gdzieś rośnie, co nie? 

Nie rozwiązałby, bo definicja patologii jak widać też może być fluid. 😁

W życiu nie płakałem o bana. Będzie, to będzie.

Edytowane przez crush
Opublikowano

Wierzę że ban nie będzie potrzebny, naprawdę atmosfera na forum jest całkiem fajna, wystarczy tylko przestrzegać zasad i nie psuć tego.

@crush odpocznij trochę, idź na spacer, reszta też niech już te osobiste wątki zakończy. :)

• Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Gorzej, jeśli w rzeczywistości też tak szczekasz I trafisz w końcu na większego kundla od ciebie.

🫨

Na szczęście na razie w internecie i z żyrafą. 😁

1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

odpocznij trochę, idź na spacer

👍🏿 Idę się napić na ławce. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@hubio Nie lubię ignorować ludzi, wolę wytykać błędy w ich myśleniu. A że i mi czasem puszczają nerwy... Życie. Nie jestem pomidorową, żeby każdy mnie lubił ( ͡° ͜ʖ ͡°) crush mi trochę przypomina edgy mnie, z czasów darkwarez #pdk jak miałem 17 lat :E

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, TheMr. napisał(a):

Ale pomidorowa z ryżem czy makaronem? 

Z kartoflami xD

crush mi trochę przypomina edgy mnie, z czasów darkwarez #pdk jak miałem 17 lat

Crush był spoko chłopak na pclabie, przed covidem, a później coś mu się popsuło :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, lukadd napisał(a):

Crush był spoko chłopak na pclabie, przed covidem, a później coś mu się popsuło :E 

Od szczepionek.

Mieszkam niedaleko masztu 5G. Dodaj 2 do 2.

Edytowane przez crush
Opublikowano
2 godziny temu, huudyy napisał(a):

MOŻE to was przekona 

https://wiadomosci.wp.pl/nocna-prohibicja-zmniejszy-kolejki-na-sor-ach-u-nas-sa-krotsze-o-30-proc-7199379582716544a

Brak pijusów na mieście to mniejsza ilość dymów i patoli, która blokowała SORy swoimi ekscesami. 

Niestety u nas takie argumenty często przegrywają z rzeczywistością.

PiS zaostrzył prawo drogowe, statystyki wypadkowości elegancko poleciały w dół i co?? Złagodzili przepisy z powrotem.

• Upvote 2
Opublikowano

Wy tu o prohibicji a mnie dzisiaj krew zalała jak w radiu usłyszałem że rekordzista w Polsce ma coś kolo 23 zakazów prowadzenia pojazdów w tym 6 dożywotnich i dalej jeździ :E

Oni dostają chociaż jakieś kary finansowe po kolejnym złapaniu czy tylko kolejny zakaz i klaser gratis żeby mieli gdzie je kolekcjonować? 

Opublikowano
1 minutę temu, Asag napisał(a):

Wy tu o prohibicji a mnie dzisiaj krew zalała jak w radiu usłyszałem że rekordzista w Polsce ma coś kolo 23 zakazów prowadzenia pojazdów w tym 6 dożywotnich i dalej jeździ :E

Oni dostają chociaż jakieś kary finansowe po kolejnym złapaniu czy tylko kolejny zakaz i klaser gratis żeby mieli gdzie je kolekcjonować? 

No wiesz stała regułka, policja niedofinansowana, braki w ukompletowaniu... K*rwa a kto by chciał iść do tak spieprzonej formacji którą jest policja i potem tłumaczyć się prokuratorowi z każdej czynności ... 

Opublikowano
8 minut temu, Crew 900 napisał(a):

No wiesz stała regułka, policja niedofinansowana, braki w ukompletowaniu... K*rwa a kto by chciał iść do tak spieprzonej formacji którą jest policja i potem tłumaczyć się prokuratorowi z każdej czynności ... 

Tylko akurat policja chyba nie ma tu nic do gadania tylko sądy. A Żurek mówi że "przyjrzy się sprawie" i "może jakieś szkolenia sędziów będą". Czyli nic się nie zmieni.