Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ukasz12 · Opublikowano
Jasne, to jest wiadome. Niestety nie wiem obecnie co oznacza sensowna cena czy Inteli które wymieniłeś czy Ryzena 5600. Niektóre to są grubo przesadzone co od razu jest widoczne gołym okiem. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie wiem czy wielki SUV to takie dobre auto na autostradę? -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Bo gra jest zrobiona jak cod, dopaminowy zastrzyk, male mapy. Takie cos mozna grac competitive, nie z randomami na serverze. 9 grudnia, ostatnie logowanie - nie tesknie. Byl fajny zastrzyk, ale to nie jest tytul long-term. -
Przez some1 · Opublikowano
A gdy walnął covid i krypto jednocześnie, były przesłanki, że kiedyś będzie lepiej? Jeszcze gorzej to wyglądało i tak samo niektórzy wieszczyli armageddon. Raz jest drożej, raz jest taniej. Na razie wróciliśmy z cenami mniej więcej do okresu na premierę tych kart, czyli tego co było niecały rok temu. Oczywiście to nie koniec i będzie jeszcze drożej, więc tutaj się zgadzam, że lepiej nie odkładać tegorocznych zakupów na później. Sam skompletowałem właśnie niedrogi komputer za 2700 PLN, pół roku temu kosztowałby pewnie ~2000, a gdybym miał te same części kupić jeszcze raz dzisiaj, pewnie musiałbym dać ponad 3k za to samo. -
Przez Jastrzab · Opublikowano
no w świeże gry to ja nie gram. Ostatnio grałem w WoWs, i Wiedźmina. Na nowości to bym musiał cały komputer kupić nowy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi