Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Szkoda, że w przypadku palenia ryzenów nic ciekawego do powiedzenia nie mają. -
Przez lokiju · Opublikowano
Jakie problemy? Nie słyszałem by zgłaszający czy to audytora czy konfiturę mieli jakiś problem w związku z tym. W 100% przypadków po przyjeździe policji zgłaszający nie mają żadnych dowodów na poparcie swoich tez czyli nie ma podstaw do tego, że dochodzi do łamania prawa więc i nie ma legitymowania. Jednak co służby często robią to już wiemy dlatego audytor wygrywa w sądach. Co innego jak widzisz jak ktoś łamie prawo a co innego jak wzywasz policję bo ci się ktoś nie podoba albo ten ktoś zwraca ci uwagę, że łamiesz prawo to chcesz się na nim za to zemścić. -
Przez zgreg · Opublikowano
Czy pod Windows 10 można program/grę przełączyć w tryb uśpienia/zmniejszenia priorytetu tak by jej nie zamykać lecz by nie zajmowała dużo zasobów ? Wydaje mi się, że kiedyś była taka możliwość w menadżerze zadań, teraz tej opcji ni widzę -
Przez lukadd · Opublikowano
Przykład jak przykład, może być każdy inny jeśli coś zgłaszasz i to uzasadniasz to powinni to sprawdzić. Podałem pierwszy zgłaszasz podejrzaną osobę kręcącą się koło szkoły, masz jakieś argumenty i muszą to sprawdzić. A tych filmików to nie chce mi się oglądać szkoda mi na to czasu. Chodzi tylko o zgłoszenie i jakie powinno być działanie policji, jak nawymyślasz to Ty będziesz miał problem za fałszywe zgłoszenie. -
Przez j4z · Opublikowano
https://www.filmweb.pl/film/Jak+wytresować+smoka-2025-10030278 Zaj***sty, zresztą animacja z 2010 również.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi