Czyli jedna z ostatnich kilkuset wad to nie wina samochodu.
Chyba, że powodem blokowania sygnalu są paski ogrzewania w przedniej szybie - wtedy Fordy mialoby to samo.
Rejestrowane to jeszcze dodakowo mają rejestr pomiędzy kontrolerem. Ogólnie też sie na tym nie znam. Tyle co się o uszy obiło. Nikomu z nas to do niczego nie potrzebne. W google można poczytać jak kogoś interesuje jak to działa i po co.
Spotkał się ktoś z problemem, że po wyjściu do pulpitu gra gubi save? Wersja PC, ze steam. Próbowałem sposobów opisywanych w necie ale nic to nie daje (reddit/ AI). Mam wył granie online, pliki zapisują się lokalnie.Przeniosłem pliki gry z C na D, sam steam jest zainstalowany domyślnie na C program filesx86. Gra uruchamiana jest na tym samym koncie co zainstalowana, konto ma uprawnienia administratora. Uruchamiałem grę normalnie dwuklik i uruchom jako administrator - bez zmian. Robiłem reinstall gry. Dodałem katalogi gry i save do wykluczeń skanowania w win defender. Robiłem kopie save i przywracanie plików (C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<your steam id>\3017860 ). Przyznałem uprawnienia Read, Write (nie tylko dla odczytu) w katalogach z grą. Może trzeba zrobić reinstall windy z 10 na 11 ?
Rekomendowane odpowiedzi