Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
A jakie ma znaczenie za ile wystawią padlinę? Dla mnie i po 1000$ mogą wystawiać te paździerze z generatorów -
Przez sniper76 · Opublikowano
@npiotr Posiadam Orange 1Gbs/300Mbs + Funbox 7 i jak na razie odpukać w niemalowane wszystko śmiga naprawdę super technik przeciągnął patch cord SC/APC, który ładnie zespawał z żyłką biegnącą do piwnicy prosto w rozdzielnię Orange (metalowa szafka 50x50) a po mojej stronie zostawił ładą białą puszkę z gniazdem SC/APC. Podłączyłem GPON w obecności technika (powiedział, że tak będzie najkorzystniej) do światłowodu i przewodem LAN kat.8 wyszedłem złączem 2.5Gb bezpośrednio do PC. Zrobiliśmy szybki test Speedtest od Ookla (Orange Białystok) gdzie otrzymałem 1050Mbs/310Mbs z pingiem statycznym 3ms i w pełnym obciążeniu 10ms no mega wysyłanie też coś około 4ms Jak na razie 3 miesiące bajka wziąłem na czas nieokreślony i tak 100 PLN pstryk ale w razie co to do widzenia z miesięcznym wypowiedzeniem -
Przez leven · Opublikowano
No to kolega się mocno myli. Jak wychodzi aktualka, i jest przeważnie popsuta, to następna, która ją naprawia sprawia kolejne problemy i tak w kółko. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Dzisiaj rozkręciłem Navisa f240 i się trochę zdziwiłem tym jaki on w środku czysty a wydajność była lipna. Glutów na finach coldplate zero, ciecz czysta. Jak zlałem to wyszło tylko 120 - 125 ml cieczy. Chyba trochę mało. Nie miałem nic świeżego więc wlałem to spowrotem po dodaniu trochę wody demineralizowanej. Łącznie może weszło 150 ml. Wygrzałem to trochę podgrzewaczem aby ciśnienie wzrosło i nic nie ciekło. Póżniej przypomniałem sobie, że Navisy mają korek serwisowy. Wypchnąłem trochę piany dolewając wodę wprowadzonym do środka wężykiem a po wszystkim ująłem 5 ml aby było trochę miejsca dla powietrza. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Dokładnie tak. Najpierw GTA podniesie poprzeczkę, potem zrobi to reszta, potem za wersję deluxe będzie już płacić po 800zl albo i tysiąc. Abonament podniosą do 350zl miesięcznie i cyk. Game over. Nie ważne czy to GTA czy Wiedźmin czy kolejne Red dead redemption. Sami sobie stryczek na głowę założycie akceptując takie ceny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi