Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Panowie i Panie Proszę o info czy mam to brać do 9800X3D póki promka leci czy coś innego raczej. Mobo Gigabyte B850 AORUS STEALTH ICE...potrzebuję białe kostki ram,czarne odpadają. Braciak przyjeżdża to podrzuci do mnie te kostki. Niby ta wersja ECO w opisie dotyczy materiałów/nakładek na kostki ale to amerykanie i diabli ich wiedzą o co tu biega. https://www.microcenter.com/product/688829/teamgroup-t-force-delta-rgb-eco-32gb-(2-x-16gb)-ddr5-6000-pc5-48000-cl28-dual-channel-desktop-memory-kit-ff4d532g6000hc28adc01-white -
Przez cyborg · Opublikowano
Witam dopiero co złożyłem komputer przed chwila z ryzen 5 7500x3d i intel arc b580, monitor 1440p, i włączyłem fortnite by sprawdzic wydajnosc ile fps pocisnie, a tu dupa, na ustawieniach wysokich/epickich 60- \max70fps w dodatku z przycinkami, niewiem o co chodzi. sterownik najnowszy 32.0.101.8425, temperatury dobre, moze ktos podpowiedziec co zrobic? w dodatku niby mam cos do pobrania ale nie wyszukuje mi nic -
Przez bofff · Opublikowano
Astral też balansuje? myślałem, że tylko monitoruje As a balancer, AMPINEL actively regulates the current on the individual rails, thereby reducing power losses at the connector @Mizu jeśli komuś ma wyjść coś sensownego to Aquacomputer ma na to największe szanse -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Najlepsze jest to, że nawet tutaj na forum ładnie widać podział na dwie grupy. Pierwsza, gdzie jedne i te same osoby ciągle mają problemy oraz druga, która używa komputera bez przypadłości.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi