Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No właśnie. W tym problem. Tego typu gry wcale nie muszą być, czego dowodzi masa świetnych gier wydawanych w 1990-2011. Trine 2 chociażby. Dobra gierka dla każdego, choć przed każdym levelem dosłownie dziadek czyta bajeczkę. Dorośli mogli nacisnąć skip i po problemie. -
Przez Sidr · Opublikowano
A to nie jest gra skierowana do dzieci? W tych filmach wygląda jak bardzo fajna, kolorowa bajeczka dla dzieciaków. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
To paradoks, przecież niektórzy grają tylko w Cinebenchy -
Przez VRman · Opublikowano
Can'tplaya: Scares of Generia Generyczne do bólu, doszlifowanie momentami na poziomie developerów indie z budżetem 100 Rupiii (fajna animacja tego kotolisa czy co to tam jest przesuwa się jakoś tak o 3x za szybko względem animacji biegu), pauzy przy walce, kolejne ckliwe scenki. Design postaci jak w milionie filmów i tysiącu gier. Zupełnie jakby nowi artyści nie wiedziali o istnieniu czegokolwiek poza Disneyem (Pixarem). No i oczywiście nieprzezroczyste efekty specjalne, wyglądające jak narysowane kredkami, bo taka moda i tak nakazuje nowoczesność (w sensie, że i z powodu mody i z powodu pogoni za nowoczesnym światłem, teraz jest większy problem z przezroczystościami niż w 1997r.) To już łatwiej mi było w Kameo zagrać niż w to. Szkoda. Myślałem, że jedynka odniosła sukces, to może wejdą na wyższy poziom i pojawi się gra, w którą zechcę zagrać. No ale trailer mnie delikatnie mówiąc nie zachęcił. -
Przez Camis · Opublikowano
SAFE nie wejdzie nie ma na to żadnych szans.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi