Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina:

Kathryn Ruemmler - była doradczyni w administracji Baracka Obamy i według CNN jedna z najlepiej zarabiających prawniczek w USA - rezygnuje z funkcji głównej prawniczki w Goldman Sachs po publikacji jej korespondencji z Jeffreyem Epsteinem

https://wiadomosci.wp.pl/byla-doradczynia-obamy-wyciekly-maile-prawniczki-z-epsteinem-7253858762250560a

Jak pisałem - elity tego świata sięgały po zakazane owoce. Bardzo chciałbym poznać nazwiska czołowych CEO którzy korzystali, a nie tylko polityków.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
10 godzin temu, hubio napisał(a):

Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina:

A kto tak twierdzi?, tylko że na całym świecie następują dymisje i rezygnacje po wycieku a w USA jakoś to często nie następuje. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

Ale wiecie że ta wrzutka pisowskiego propagandysty szmateckiego to fejk?

Nie podpisałem bo to chyba oczywiste że fejk, ale co z tego?, co państwo z tym może zrobić?. 

Szmatecki dalej hasa na wolności, zwykły Kowalski już dawno by siedział. 

:rotfl2:

HBHID5yakAAj-Ji?format=jpg&name=large

WINA TUSKA!

image.png.405ff89c7f6fe81c515164ce8c8de230.png

Edytowane przez Camis
Opublikowano

Z posta Camisa:

image.png.81d94574124dd0e0a11e107b0b1cf005.png

Ja od dziś będę o zajączkowskiej mówił Pani Ironia.

Żeby realizująca plan kremla pisała krytykę (domniemanej jeszcze) realizacji planów UE :E

Warzecha z tuskiem ładnie przywalił w bandę :E

Żeby tak angielskiego nie ogarniać, to trzeba się postarać.

Swoją drogą, klasyk sprzed prawie stu lat:

image.png.8ed3d78fe6d6b190159bb3c31df5d57c.png

Opublikowano

Polska2050 zaczyna się rozpadać. Możliwe że rozpadnie się na dwie prawie równe części.

Ciekawi mnie czy odchodzący założą nowe ugrupowanie i spróbują w wyborach wejść do sejmu w koalicji z PSLem, czy z list KO.

A także czy posłów pozostałych w PL2050 spróbuje pozyskać PiS. Bo konflikt Pełczyńskiej-Nałęcz z Tuskiem jest raczej pewny.

Opublikowano

Luzik. Zanim nadejdą wybory to jeszcze zdążą zrobić kolejną partię dla tych, którzy by zagłosowali na KO ale nie ufają starym kłamcom, więc zrobi się dla nich nową partię, która tak samo się przyda Polakom jak ta poprzednia.

Rebranging często niejako resetuje pamięć wyborców. Ja do końca życia nie zapomnę jak mnie rozbolało czoło od uderzenia dłoni po zobaczeniu poparcia dla AWSu który się przebranżował na NOWE partie.

PiS też się jeszcze "przemieni". 

Jedyny wierny swoim zasadom nieposiadania absolutnie żadnych zasad, jest PSL.

Opublikowano

Zapewne tak. Liczę że powtórzą manewr jak w poprzenich wyborach z Holownia.

Niewykluczone ze PSL wystartuje wówczas z list koalicyjnych wraz PL2050 i tą nową partią.

A jak notowania byłby bardzo słabe, to wszyscy wysartują z listy PSL, wówczas próg to 5%.

Ważne by się dostali do sejmu, bo wybory będą trudne. Pisowska ośmiornica robi co może by wrócić do władzy. Nawet za cenę kolaicji z konfederuskimi, a bez ingerencji USA to i braunirska zbieraninę akceptowali ;/