Nie oglądaj skrzywionej gęby
Poza tym ta gra jest tak zwalona, że na 5090 dopiero zaczyna przyzwoicie działać na Medium 2160p DLSS Q
Już przy tym pierwszym Reptilu wystarczy wbić się w ten gaz co rozpuszcza są takie spadki, że głowa mała.
Nie wiem jak można wydać grę w takim stanie.
Oby, teraz nie kupię na pewno, a wiosenna wyprzedaż na Steam wypada jeszcze przed potencjalną premierą DLC. Chociaż EA lubiło kończyć przeceny na F1 wcześniej, niż by się tego ktokolwiek spodziewał. Pytanie, jak bardzo zależy im teraz na poszerzeniu bazy gracz...
Postacie i ruch głowy płynne ale jak obracałem ciało prawa gałka to jakby 30 fps, przeskoki i klatkowanie.
Reddit przyszedł z pomocą. W pliku vrsteam config pisali żeby dodać linijkę smooth motion false bo ponoc interpolacja jest włączona na stałe i kaszani się z meta link. Tak zrobiłem i bum. Wszystko już płynne xD. Nawet jak dałem w meta 90hz I max x1. 5 rozdzialke to obraz git i płynność dalej ok. Ufff...
Tu wygrywają konsolarze. Podłączasz włączasz i działa.
Na PC a idz pan w ch**... Trzeba mieć doktorat z it, vr, windows, kontrolery, obraz, dźwięk, kable, wifi 6 ax a nie ac a dupa jest zielona bo jeszcze ustawienia nvidii w panelu i może jeszcze w nvidia app...
Generalnie gra się w PC a nie w gry....
Rekomendowane odpowiedzi