Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Michaelred napisał(a):

6.    Kolejne firmy amerykańskie wycofują się polityki DEI (Diversity, Equity, and Inclusion) i ESG (Environmental, Social, and Governance),

To akurat już się zaczęło za demokratów, stanowczo zbyt dużo kasy zostało przepalone.

55 minut temu, Michaelred napisał(a):

7.    Zostanie wprowadzony zakaz operacji transgenderowych dla nieletnich we wszystkich stanach

No zobaczymy bo z tego się zrobił potężny biznes. W tym miejscu sam trzymam kciuki bo uważam, że osoba, która nawet świata dobrze nie poznała nie jest w stanie samodzielnie podjąć racjonalną decyzję.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
39 minut temu, Winter napisał(a):

Dałeś artykuł za paywallem.

Wiele artykułów tutaj linkowanych jest za paywallem...

Wpisz w google

"In Trump's Twitter Feed: Conspiracy-Mongers, Racists and Spies"

i trafisz na ten sam link, ale już bez wyskakujących okien o rejestracji i płatności.

Opublikowano
1 godzinę temu, LeBomB napisał(a):

Wiele artykułów tutaj linkowanych jest za paywallem...

Wpisz w google

"In Trump's Twitter Feed: Conspiracy-Mongers, Racists and Spies"

i trafisz na ten sam link, ale już bez wyskakujących okien o rejestracji i płatności.

No wyguglałem i z wieloma bym się zgodził. Spokojnie powiązałbym Demokratów z child-trafficking. Poza tym nie jest odkryciem, że Trump jest antymuzułmański. Na początku swojego prezydentury w 2016 zakazał wjazdu do USA ludzio z krajów arabskich. I bardzo dobrze.

Opublikowano

Chyba za jakiś czas wybór Trumpa będzie uznawany za początek końca epoki lewackiej. W sumie mogło dojść do jeszcze mocniejszych parytetów, mogli nakazać budować ubikacje osobne dla każdej z tych pobocznych płci i tak dalej. Osobiste liczniki  śladu węglowego też byłyby jakimś pomysłem. Zaimki na dokumentach tożsamości i podobne.

Opublikowano
6 minut temu, adashi napisał(a):

Chyba za jakiś czas wybór Trumpa będzie uznawany za początek końca epoki lewackiej. W sumie mogło dojść do jeszcze mocniejszych parytetów, mogli nakazać budować ubikacje osobne dla każdej z tych pobocznych płci i tak dalej. Osobiste liczniki  śladu węglowego też byłyby jakimś pomysłem. Zaimki na dokumentach tożsamości i podobne.

Takie rzeczy to w UK. Kumpel wysłał mi kiedyś jakiś dokument administracyjny, gdzie pytali o jego płeć i zaimki. Tam to już jest zje******* umysłowe na maxa.

Opublikowano

Jakie obchody? Przecież to jest polityczny taniec Jarka na grobie brata i wszystkich ofiar złych decyzji Lecha i jego ludzi.

To nie ma nic wspólnego z upamiętnieniem tej katastrofy. Ba. On powinien dostać zakaz organizacji tego cyrku.

Opublikowano
3 godziny temu, trepek napisał(a):

@Michaelred

Swiat robi przetasowania przed wojnami handlowymi. Zegnaj globalizacjo, witaj regionalizacjo.

Chyba w filmikach z żółtymi napisami. Za dużo jest przypadków, gdzie produkuje coś jedna firma i nie ma czym zastąpić. Przykładowo bez holenderskiego ASML wiele firm byłoby sparaliżowanych.

45 minut temu, adashi napisał(a):

Ktoś tu przedawkował chyba Twittera. Uwaga o ubikacjach sugeruje konieczność dotknięcia trawy xD

Opublikowano
1 minutę temu, Kamiyanx napisał(a):

Ktoś tu przedawkował chyba Twittera. Uwaga o ubikacjach sugeruje konieczność dotknięcia trawy xD

Na trawę to się transy mogą wylać. Badania dowodzą, że posiadanie pitola to znacznie ułatwia.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, crush napisał(a):

Na trawę to się transy mogą wylać. Badania dowodzą, że posiadanie pitola to znacznie ułatwia.

A wiesz, że np. w Polsce jest więcej transmężczyzn niż transkobiet? Nasze transy nie mają pitola xD

Chociaż tak szczerze mówiąc, to mnie czasem zastanawia, kto cię w życiu tak skrzywdził, że wypluwasz z siebie tyle jadu. W pewnym momencie to się zaczęło.

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
25 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

A wiesz, że np. w Polsce jest więcej transmężczyzn niż transkobiet? Nasze transy nie mają pitola xD

Chociaż tak szczerze mówiąc, to mnie czasem zastanawia, kto cię w życiu tak skrzywdził, że wypluwasz z siebie tyle jadu. W pewnym momencie to się zaczęło.

Nie wiem, bo skrzywienia neurologiczne w Polsce nie są jedną z moich pasji.

Ty Krzysiu to omnibus jednak jesteś. Teraz wychodzą talenty pseudo-psychoanalityczne.

A tak serio. Wiesz co się mówiło w czasie covidu w kontekście potrzeby zachowania pewnych środków ostrożności? "Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja". I ja się z tym zgadzam. Więc w imię tej prostej zasady, im silniejsza będzie próba normalizacji tych odchyłów od normy i presja, że ja muszę to respektować? Tym bardziej będę z tego szydził.

Jak widać aborcja i identity politics nie są na tyle palącymi problemami żeby w progresywnym supermocarstwie wygrać wybory. 🤷🏿‍♂️

Opublikowano

Oczywiście! :flaga:

Cytat

Zagraniczne media o zarzutach Tuska wobec Trumpa o bycie agentem Rosji:

President Donald Trumps historic reelection is already forcing a global reassessment of the United States. In Poland, Prime Minister Donald Tusk was confronted about saying as recently as last year that it is no longer debatable that Trump [has] dependence on Russian intelligence

https://washingtonreporter.news/editorial/watch-polands-prime-minister-flips-on-trump-i-have-never-made-such-suggestions-that-trump-is-a-russian-asset/

48f68c87991463f333f30b700fbf807edb878bdd

Zaczyna się, on tylko tak żartował XD

4 godziny temu, adashi napisał(a):

Chyba za jakiś czas wybór Trumpa będzie uznawany za początek końca epoki lewackiej.

Ament

:dj: