Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Camis napisał(a):

Ale wybiło ostatnio onuc. 

Nie no teraz już znacznie mniej ukraińskich onuc niż np rok - 1.5r temu gdy zaczęli zniechęcać do siebie wszystkich dookoła.

A tym co zostali pozostaje wywieszenie flagi w pokoju z Ukrainą powiększoną o kilka województw polskich i trochę ziem rumuńskich i węgierskich. 

Opublikowano
28 minut temu, Zas napisał(a):

No i too jest problem, Pawłowicz, zanim się jej coś nine odkleiło na starość, była cenionym ekspertem, przez lata pracującym w sejmie, oraz uznanym pracownikiem naukowym UW...

Znowu ten UW... :E Matczak, Zaradkiewicz, Piotrowski, Lewandowski... 

Nie, wybór takich ekspertów do TK to zawsze będzie błąd. Podobnie jak było nim upolitycznienie SN, gdzie dla odmiany zamiast spadochroniarzy z UMCS polecieli spadochroniarze z KUL. 

Dlatego jeśli to prawda to ja się dziwię Berkowi. Takie kandydatury ani nie zwiększają ani powagi TK, ani Polski a już tym bardziej nie dodają autorytetu Berkowi, który już zawsze będzie pamiętany jako "prawa ręka Tuska" a nie sędzia TK. Taka Pawłowicz w wersji KO.

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/skandaliczne-zachowanie-64-latka-obnazal-sie-w-poblizu-przedszkola-7317269009549376a

Cytat

mężczyzny, który miał obnażać się na balkonie jednego z budynków mieszkalnych w pobliżu chrzanowskiego przedszkola

Policjanci z Chrzanowa zatrzymali 64-letniego obywatela Ukrainy, który był poszukiwany Czerwoną Notą Interpolu za podejrzenie poważnych przestępstw seksualnych oraz przestępstw przeciwko dzieciom

nawet już nam pedofilów ściganych międzynarodowymi listami gończymi z wUkrainu importują. Państwo teoretyczne leży po prostu leży na każdym szczeblu. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Fatality napisał(a):

z Ukrainą powiększoną o kilka województw polskich i trochę ziem rumuńskich i węgierskich. 

Gdzie, w którym miejscu

image.png.83c21fc5f3c44da3a62ec9308efabc0b.png

Od strony Mołdawii i Rumunii już mi się nie chciało wyrównywać, ale granica też się zgadza i jest nienaruszona, tak samo jak granica z Polską. Jeśli już coś tam jest zagarnięte, to część Białorusi, a nie kilka polskich województw. 

To się robi totalnie obrzydliwe po prostu. Poważnie zastanów się co piszesz. 

Masz jeszcze z większym stopniem pokrycia

image.png.1a0a1df2640689d729e8eb29faa6c223.png

Ja wiem, że może Ci pewne rzeczy nie pasują, mi również, ale takie informacje już wypada weryfikować.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano

Ciekawe to jest to dlaczego wszystkie ostatnio ujawnione przestępstwa, w których umoczeni są  politycy to śledztwa dziennikarskie, a nie organów, które powinny się tym zajmować. Ludzie wiedzą, że jak wałki robi władza to na policję nie ma co liczyć i wolą najpierw rozdmuchać sprawę w mediach żeby jej łba nie ukręcono?

Opublikowano
10 godzin temu, Fatality napisał(a):

Fajna ta mapa na całą ścianę. Wcale nie ma tam 1/3 Polski włączonej do ich terytorium 

Ty wogóle znasz przebieg wschodniej granicy Polski? :E 

7 godzin temu, LeBomB napisał(a):

Ja wiem, że może Ci pewne rzeczy nie pasują, mi również, ale takie informacje już wypada weryfikować.

Czasami zastanawiam się czy Fatality i Kulfon z X'sa to nie ta sama osoba :E Strzelają fejkami jak z karabinu.

Opublikowano
14 godzin temu, hubio napisał(a):

Ja mam wrażenie, że KO po wyborze Nawrockiego po prostu oddała mecz.. :) Nachapią się, poustawiają rodziny i to wszystko

ludzie odkrywaja ze kałowców i pisowców interesuje tylko wladza i zlodziejstwo, odcinek 12367821

nic sie nie zmienilo po wyborze nawrockiego, po prostu zeby nakrasc potrzeba chociaz troche czasu, potem znowu trzeba czasu zeby to wykryli dziennikarze bo przeciez od sluzb sie tego nie dowiemy

dziala to tak samo co wybory i bedzie dzialac dalej

Opublikowano
7 godzin temu, LeBomB napisał(a):

Gdzie, w którym miejscu

image.png.83c21fc5f3c44da3a62ec9308efabc0b.png

Od strony Mołdawii i Rumunii już mi się nie chciało wyrównywać, ale granica też się zgadza i jest nienaruszona, tak samo jak granica z Polską. Jeśli już coś tam jest zagarnięte, to część Białorusi, a nie kilka polskich województw. 

To się robi totalnie obrzydliwe po prostu. Poważnie zastanów się co piszesz. 

Masz jeszcze z większym stopniem pokrycia

image.png.1a0a1df2640689d729e8eb29faa6c223.png

@Fatality jak Ci kuźwa nie wstyd powielać takie ordynarne fejki, zresztą nie pierwszy raz? Jesteś grzyb bez honoru, żenujące.

16 minut temu, trepek napisał(a):

Ty wogóle znasz przebieg wschodniej granicy Polski? :E 

Chyba nie :)

2 minuty temu, kubikolos napisał(a):

ludzie odkrywaja ze kałowców i pisowców interesuje tylko wladza i zlodziejstwo, odcinek 12367821

polityków*, bez spoglądania na partię. Cześć kubik, tęskniłem :E 

Opublikowano

Widzę że kolejny raz Fatality sam się zaorał.

Właściwie to standard w przypadku wrzutek tego użytkownika xD 

Smutne jest natomiast to, że ani jego ani innych netowych prawicowców niczego to nie nauczy. Tak jak nie nauczyły wcześniejsze fejki z ich mediów. Pasuje im to co tam zamieszczają proruscy propagandyści, do ich światopoglądu, więc łykają bez popity i kolportuja te brednie dalej.

A sprostowanie przeczyta może z 10-20% widzących pierwsze wpisy. Może tu na forum więcej, ale w mediach społecznościowych już tylko taka garstka.

Opublikowano
10 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

zero skruchy, za to przed kamerą zgrywanie poszkodowanych, że groźby haha. W tle kilka samochodów, samo stelvio za ile? 400 tysięcy?

ale oni są poszkodowani

kwintesencja złodziejskiej ekipy platformy obywatelskiej xD

Haha plują w ryj swoim wyborcom, a Ty jak krytykujesz to jesteś ruską onucą.

Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/graffiti/2026-08-12/musi-wyladowac-w-koszu-minister-uderza-w-konfederacje/

Cytat

- Wiem, że niektórzy panowie mają problem z odniesieniem nawet czasami naczynia do zmywarki, pewnie tak samo puszki do kaucjomatu, ale naprawdę to jest w naszym wspólnym interesie, żeby ten system dobrze zafunkcjonował - przekonywała w "Graffiti" Paulina Hennig-Kloska. Szefowa resortu klimatu i środowiska otwarcie krytykowała też propozycję Konfederacji dotyczącą likwidacji systemu kaucyjnego.

nie ma to jak zawrzeć plucie na mężczyzn w wypowiedzi odnośnie ustawy 

brawo-koalicja-brawo.gif

Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/pomorskie/news-458-zabiegow-na-zamknietym-oddziale-media-ujawniaja-jak-leka,nId,23527816

Cytat

medycy zarabiali nawet 300 tys. złotych za dzień pracy

Dobrze, że zamknęli tego dziadka co zaorał kawałek asfaltu. Czuję się bezpieczny w państwie prawa. 

Cytat

Szpital w Miastku otrzymał już 13 mln zł kary związanej z działaniami spółki Spine. Od pierwszego sierpnia placówka nie funkcjonuje.

czyli karę zapłacą..... podatnicy!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

donald-tusk-po.gif

Edytowane przez nozownikzberlina