Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Tego typu klasyczne metalowe grille zamiast kratki na wylocie producenci powinni w każdej budzie fabrycznie dawać zamiast kratki która stwarza spory opór i przez to wentylator na wyciągu jest znacznie głośniejszy w poprzedniej budzie wyciąłem kratkę na tyle i było o wiele lepiej, po czasie wstawiłem tam czarny grill dla lepszego wyglądu ale w obecnej szkoda mi ciąć blachę -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale to ty musisz używać AI żeby napisać więcej niż 20 słów. I żeby zrozumieć absolutne podstawy. Serio, pij mniej. Mózg odżyje. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Z tematu zrobił się słup na nekrologii. Dodali Predator Prey na Prime Video. -
Przez PrzemekRyk · Opublikowano
Cześć, Od dłuższego już czasu szukam narzędzia, które pozwoli na osiągnięcie podobnej funkcjonalności, która od nie wiem ilu już lat jest dostępna w OSX. Czyli tagowanie plików i folderów kolorowymi etykietami ale tak, żeby widział to każdy program, którym przegląda się zawartość folderu, to samo dotyczy przeglądania choćby Eksploratorem Windows udostępnionego zasobu sieciowego na komputerze innego użytkownika, który takowych etykiet użył. Czyli to musi być coś, co stanowi jakieś rozszerzenie powłoki systemowej. Jakieś pomysły może? How to use Tags in macOS Finder to make locating your files easier - poglądowy artykuł jak to działa na OSX i co by mnie najbardziej w sumie satysfakcjonowało. -
Przez Vulc · Opublikowano
Pewnie chodziło o Targaryenów w czarnych zbrojach. A tak na poważnie, to nie Netflix. Przynajmniej nie w tym przypadku. Piąty odcinek Rycerza palce lizać, choć faktycznie można mieć mieszane uczucia co do pacingu. Za to pojedynek pierwsza klasa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi