Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez razeks · Opublikowano
Nie, myślę po prostu że 4070s jest za słaby żeby pokazać różnice pomiędzy tymi prockami. Na czymś klasy 4080s czy 4090 byłoby inaczej -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
I tak względem iiyamy z sygnaturki, jest przepaść -
Przez voltq · Opublikowano
@Kadajo w tej chwili jedyne napędy jakie widziałem to za 1200-1300 zł więc cena to 4700-4800 plus podstawka 140zl lub z chin 15-30 zł -
Przez miro · Opublikowano
ja myślę że autor założył temat tylko i wyłącznie po to żeby się utwierdzić w swoim postanowieniu. Dawno już postanowił kupić takie 7800x3d, a teraz potrzebuje tylko poklepania po plecach Tak Lama, tak, kupuj, taniej nie będzie, te używki po 1500 tez znikną, już ich nie ma, maniacy co wymieniali na 9800x3d z 1000>> dopłaty już się skończyli za chwile pozostaną " nam" nowe 7600x3d z niemiec po 1400, albo używane 7800x3d po 1700 >> masz luźną kasę, dzieci nie płaczą to bierz. Sam bym tak zrobił, ale mi płaczą po prostu żeby mieć, bo czemu nie.. owocnego polowania na sztukę poniżej 1500, łatwo nie będzie -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak fabryczna pasta dobrze siedzi na rdzeniu i temperatura jej nie zdegradowała to ptm nie poprawi magicznie wyników czasem nawet i o 1 stopień u mnie przykładowo na 6950xt tak było, używałem karty prawie rok za nim zaaplikowałem ptma na konkretnym uv + w gierce w której gram leciała na poborze poniżej 200w przez ten czas w nic innego nie grałem, zaaplikowałem ptma tak o chciałem zobaczyć czy coś urwę względem fabrycznej bo został mi kawałek który kupiłem do laptopa klienta no i nie urwałem nic z temp rdzenia, hotspot spadł może ze 2-3 stopnie względem fabrycznej, wszystko zależy od stanu i aplikacji fabrycznej pasty.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi