Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka mea culpa
Rubcil? bardzo ładne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, od bardzo dawna nie widoczny na pclab
Keyser_Soze też łądne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, praktycznie od dwóch lat nic nie pisze (czasami wejdzie coś poczytać/popatrzeć)
Keyser_Soze by się przydał w politycznym, mądrze pisał.
Tak w ogóle to on twierdził, że większość partnerów nvidii (jak nie wszyscy) takie coś stosują. Nie wiem, może ja miałem farta, ale po równym roku mam identyczne temperatury, ze dwóch znajomych na Palicie, Gainwardzie również. Może akurat jakaś parta z normalnymi pastami się trafiła. Szczerze jakbym kupił kartę obojętnie jakiego producenta i musiał po kilku miesiącach, czy nawet roku wymieniać pastę, bo gnojki na tak podstawowej rzeczy oszczędzili i karta lata z HS 100 stopni to bym dla zasady od nich już nic nie kupił.
https://ithardware.pl/aktualnosci/karty_nvidii_sie_przegrzewaja_czolowe_firmy_stosuja_tania_paste_termoprzewodzaca-34172.html
Inno3D na przykład pozwala samemu wymienić, przynajmniej tak twierdzą w mailach, może Asus też jakby do nich napisał.
Silos czyli "bieda Fallout" jest oparty na serii książek, których nawet dość wiernie się trzymają ALE w tym tempie to i 10 sezonów będzie mało Jak ktoś lubi rozwleczoną akcję i masę dłużyzn to serial dla niego. Dla mnie nudy i w drugim sezonie raczej odpadam.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
6 reakcji
Pokaż odpowiedź