Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Zazwyczaj to osadzone filmy YouTube. Gdybyśmy chcieli zapisać osadzenia to trzeba przepuszczać przez Chrome najpierw, a to zajmowałoby więcej czasu. Zdecydowałem, że i tak można z kodu wywnioskować link do filmu, więc nie opłaca się w to bawić. To dodatkowo opóźnia archiwizację 👍
@azgan
1) Co to jest w ogóle za źródło? Pirat Nation powołuje się na Fandom Pulse. Wiarygodność 100%.
2) Mędrcy z X nauczają, żeby nie preorderować gier. Nagle nie ma preorderów i Ci sami mędrcy robią dramę, że szykuje się katastrofa
3) A tak na poważnie. Indiana na PC i Xboxie wychodzi Day 1 w GP, a na PS5 nie można jeszcze składać preorderów.
To może akurat skończysz, bo możliwe że zapisy przestaną być kompatybilne i wtedy d00pa
Ja tam odłożyłem grę, bo widzę, że jest masa rzeczy do zmiany, a nie chcę sobie psuć zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź