Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Czemu wrzucasz informacje z grudnia 2023 roku?

I co z tego, że z 2023 roku, znaczenie ma to, że ta stacja robi to cały czas. 

Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Przecież to raport zamówiony przez PiS

Info z Twoich ulubionych źródeł ? TVN ? Newsweek? Czy wyborcza ?

55 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie łżyj. Czemu wy pisowcy zawsze kłamiecie?

Chyba jednak za dużo TVNu kolego oglądasz. I tak Ci zostało. 

35 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Bo pisowcy to mendy społeczne

Czas stanąć przed lustrem, może zobaczysz tego o kim piszesz. 

Screenshot_2024-12-03-07-37-37-722_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-12-03-07-37-19-103_com.android.chrome.jpg

Jedno z wielu  Waszych wiarygodnych  źródeł informacji :E

Opublikowano
9 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

I co z tego, że z 2023 roku, znaczenie ma to, że ta stacja robi to cały czas. 

Ehe i dlatego musiałeś wrzucić coś sprzed roku, coś nieprawomocnego, co skończyło się inaczej niż myślisz.

Poza tym - masz takie samo zdanie o TV Republika? Oni też ciągle muszą prostować swoje kłamliwe materiały.

Info z Twoich ulubionych źródeł ? TVN ? Newsweek? Czy wyborcza ?

Nie. Wystarczy przejrzeć ten raport. No i umieć czytać oraz myśleć. 

Chyba jednak za dużo TVNu kolego oglądasz. I tak Ci zostało. 

Pisowski bon-mot, który nie ma żadnego sensu. 
Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, aby po tym co PiS wyprawiał przez 8 lat tak fanatycznie ich popierać. 

8 minut temu, hwdp43 napisał(a):

U niego tv republika pewnie 24h na dobe leci :E

Na to wygląda. 
Co gorsza to co on pisze nie ma żadnego sensu, ani logiki. To tylko plemienne zacietrzewienie i powtarzanie pisowskich kłamstw. 

Za wszystko jest odpowiedzialny Tusk. Nawet za to, że Nawrocki ma dobre kontakty z przestępcami. TOTALNEI WINA TUSKA :E 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano

Ciekawe czy łajza liczy że zakon go odbije jak już go aresztują? xD

Również ciekawe jakie maja procedury rekrutacyjne, że ten typ je przeszedł. Choć może starczy że jest się w PiSie, nikt wówczas nie podważa nieomylności Jarozbawa Kaczafiego.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, aby po tym co PiS wyprawiał przez 8 lat tak fanatycznie ich popierać

Nie wiem jakim trzeba być człowiek, aby po tym co PO wyprawiało do 2015 roku a tym bardziej po ostatnim roku ich bezprawia żeby popierać ten wrogi byt.

24 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie. Wystarczy przejrzeć ten raport. No i umieć czytać oraz myśleć. 

Czyli to Twoja teoria spiskowa. Bo żadnego źródła tych rewelacji nie podasz ? Chodzi mi o ujawnienie oczywiście. 

21 minut temu, Badalamann napisał(a):

Ciekawe czy łajza liczy że zakon go odbije jak już go aresztują? xD

Słychać wycie xD Czyli Kaczyński dobrze obstawił. 

Edytowane przez Pitt_34
Opublikowano

To co KO robi teraz jest WYŁĄCZNĄ winą zjednoczonej prawicy. Jak ktoś wchodzi i robi rozpierduchę na pełnym "zakrecie", to nie sprzątasz tego latami, tylko wchodzisz ze swoją rozpierduchą na pełnym "zakręcie". Cykl rozpoczął PiS i to on jest genezą problemu, a KO musi go zamknąć podobnymi metodami. Dopiero potem można a nawet liczyć na reset w sposobie działania partii rządzącej. .

• Like 2
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Pitt_34 napisał(a):

Czas stanąć przed lustrem, może zobaczysz tego o kim piszesz. 

Dobrze wiem o czym piszę, znam dobrze dwóch, jeden pracował osobiście z Kaczyńskim i wyrolował mnie z fakturą, drugi bezpodstawnie i bezprawnie mnie oskarżał bo miał kumpla w prokuraturze pod wschodnią granicą. Pracuję w usługach czasami trafiają się klienci głupki i jakimś dziwnym trafem jak z nimi dłużej pogadasz to większość okazuje się pis/skrajna prawica.

Jakoś z normalnymi ludźmi zawsze się dogaduję.

Edytowane przez 8V32 PcLab
ps. Z obydwoma sobie poradziłem, ale coś tam wysiłku musiałem włożyć
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

Nie wiem jakim trzeba być człowiek, aby po tym co PO wyprawiało do 2015 roku a tym bardziej po ostatnim roku ich bezprawia żeby popierać ten wrogi byt.

Słabo popieram KO. Ale mniej kradną niż PiS, nie są tak bezczelni i nie rozwalają nam stosunków w UE.

A Co jest Twoim usprawiedliwieniem? Oprócz oczywiście kiepskiej edukacji i omamienia łże-telewizją? :)

Czyli to Twoja teoria spiskowa. Bo żadnego źródła tych rewelacji nie podasz ? Chodzi mi o ujawnienie oczywiście. 

Raport powstał na wewnętrzne potrzeby PiS. Mieli do niego dostęp wysoko postawieni członkowie PiS. 

W jaki sposób robisz z tego winę Tuska?

To musiał ujawnić ktoś z dostępem do raportu. Zacznij myśleć, kolego :)

Słychać wycie xD Czyli Kaczyński dobrze obstawił. 

O, to Łukasz Mejza też jest Twoim idolem? Lubisz jak oszukuje się rodziców chorych dzieci?

No w sumie - w PiSie nie ma honoru (dlatego np. kłamali, że porażka 27:1 to zwycięstwo), moralności (Kamiński i Wójcik)) ani godności (NAM SIĘ TE PIENIĄDZE NALEŻAŁY). Rozumu za wiele też nie ma. Dlatego trzymają takie żałosne mendy jak Mejza. Ha, tfu.

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 5
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Bo to jest rasowy pisior, do tego ogląda republikę (TVrussia), więc kłamstwo ma we krwi.  

A czy nie można dyskutować TYLKO z poglądami a nie zaraz przechodzić do ataków personalnych?

Czy kolega @Pitt_34 kiedyś Ciebie okłamał jakoś?

Kolejne tego typu epitety będą już nagradzane wczasami reedukacyjnymi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Konfederacji to tani populiści, którzy liczą na niewiedzą i brak rozgarnięcia swoich wyborców, odc. 2137:

image.thumb.png.4e77d79ae05e00ac393258690cf4d0a5.png

A jaka jest prawda?

Cytat

Bełchatowski kompleks energetyczny jest najważniejszym pracodawcą w regionie – zatrudnia bezpośrednio prawie 8 tys. osób (elektrownia – 3 tys. osób, kopalnia – 4,7 tys. osób). W okresie od 2015 do 2017 r. z bełchatowskich zakładów energetycznych odeszło łącznie 839 pracowników, w tym 675 górników.

13 tysięcy ludzi to pracowało tam 20 lat temu :)

A czemu zamykają? To proste. Skończy się surowiec:

image.png.4b275ef5953820bd9d2d86ba8d7e35b0.png

Tu źródło:

https://belchatow2050.pl/historia-kompleksu-energetycznego/

Wyborcy Konfederacji nie sięgną po prawdziwe informacje. Zostaną przy TikToku. I tak się to kręci, a subwencje lecą :)

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale mniej kradną niż PiS, nie są tak bezczelni i nie rozwalają nam stosunków w UE.

To zdanie świadczy, albo o Twojej niewiedzy, albo głupocie, totalnym zaślepieniu, ewentualnie o tym, że dałeś się całkowicie zmanipulować

Raport powstał na wewnętrzne potrzeby PiS

Dalej czekam na konkretne źródło tych nowości. 

Zacznij myśleć, kolego :)

W przeciwieństwie co do niektórych tutaj ja nie mam z tym problemu. 

Mejza też jest Twoim idolem

Przytocz mi cytat, gdzie tak napisałem. 

w PiSie nie ma honoru

Chyba masz problem z weryfikacja znaczenia tego słowa. 

1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Bo to jest rasowy pisior, do tego ogląda republikę (TVrussia), więc kłamstwo ma we krwi

Wybacz, ale wolę być za pisem niż być za lewakami, komuchami itp. TVrussie to oglądasz Ty kolego, ja mam normalne źródła informacji. Ja rozumiem, że dla takiego rasowego lewaka przekazywana prawda w np. tv republika jest dla Ciebie bolesna. Pozostań z antypolskimi szczujniami typu wyborcza, Newsweek, TVN itd, to Twój żywioł jak widać ja, mam inne wartości.  

Edytowane przez Pitt_34
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
17 minut temu, Mar_s napisał(a):

Czy kolega @Pitt_34 kiedyś Ciebie okłamał jakoś?

Tak wielokrotnie kłamał w temacie politycznym na PCLab, dla mnie jest to kłamca.

Czyli już teraz nie można użyć słowa pisior bo to obraźliwe?, lewak też?. 

• Haha 1
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Camis napisał(a):

Czyli już teraz nie można użyć słowa pisior bo to obraźliwe?, lewak też?

Ty nawet nie wiesz o co chodziło adm, czytanie ze zrozumieniem boli :D i tak jest że wszystkim u Ciebie. Co do kłamstw, ja wiem że wszytko co przeczy Twoim teoriom dla Ciebie będzie kłamstwem, ale to też mnie nie dziwi. 

Edytowane przez Pitt_34
Opublikowano
2 minuty temu, Camis napisał(a):

Czyli już teraz nie można użyć słowa pisior bo to obraźliwe?, lewak też?. 

Tak, to obraźliwe słowa.

Jedynie pisior może używać słowa lewak i lewak może używać słowa pisior :E Innych wyjątków nie ma. To mówiłem Ja, Jarząbek.

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

To zdanie świadczy, albo o Twojej niewiedzy, albo głupocie, totalnym zaślepieniu, ewentualnie o tym, że dałeś się całkowicie zmanipulować

Nie, 70% narodu tak twierdzi. 

Sasin oddał 70 baniek?

Covidowy minister zdrowia oddał za maseczki?

Dalej czekam na konkretne źródło tych nowości. 

Przeczytaj treść raportu --> wprost z niego wynika, że to raport wewnętrzny PiS.

W przeciwieństwie co do niektórych tutaj ja nie mam z tym problemu. 

Oglądasz TV Republika i cytujesz materiały z niezalezna.pl, więc tak średnio bym powiedział :E

Przytocz mi cytat, gdzie tak napisałem. 

"Słychać wycie. Kaczyński dobrze obstawił."

Z tego wynika, że to dobry wybór. A to menda oszukująca ludzi. Ale w pisie takich lubicie.

Chyba masz problem z weryfikacja znaczenia tego słowa. 

Wręcz przeciwnie. Ja wiem co to honor, ale PiS nie wie. Dlatego nie potrafią przyznać się do porażki i dlatego kłamali przy rządzie dwutygodniowym. To było honorowe?

Wybacz, ale wolę być za pisem niż być za lewakami, komuchami itp. TVrussie to oglądasz Ty kolego, ja mam normalne źródła informacji. Ja rozumiem, że dla takiego rasowego lewaka przekazywana prawda w np. tv republika jest dla Ciebie bolesna. Pozostań z antypolskimi ściekami typu wyborcza, Newsweek, TVN itd, to Twój żywioł jak widać ja, mam inne wartości.  

...

Oglądasz TV Republikę, czyli materiały które są sprofilowane dla wyborców PiS. Wszystko co nie jest opłacone przez PiS albo z nim niepowiązane to odrzucasz. Gdyby węgrzy kupili TVN i przejęli treści to będziesz pierwszym piewcą ich informacji.

I nie kłam, że krtyykowanie PiS jest antypolskie. Wręcz przeciwnie - antypolskie jest bezkrytyczne podchodzenie do jakiejkolwiek partii. Jest to antypolskie, głupi i szkodliwe. A ty to robisz. Posunąłeś się nawet do tego, żeby pochwalić kaczyńskiego za postawienie na Mejzę, człowieka który oszukiwał rodziców chorych dzieci. To naprawdę honorowe, szlachetne, dobre, patriotyczne, polskie...

Wstydź się. Wycierasz sobie gębę wartościami, ale gdy trzeba te wartości zrealizować i skrytykować działania PiS to tego nei robisz, bo towja plemienność nie pozwala Ci na to. Żałosne.

16 minut temu, Winter napisał(a):

Duda znowu jakiegoś dilera ułaskawił. Wraz z Nawrockim tworzyliby świetny duet. Jeden załatwia panienki, drugi dragi.

To jest kwestia zastanawiająca. To już trzeci diler. 
Powiązania z członkami PiS?

• Like 3
  • Upvote 5
Opublikowano
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Przeczytaj treść raportu --> wprost z niego wynika, że to raport wewnętrzny PiS

Ty tak serio ?

9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Oglądasz TV Republika i cytujesz materiały z niezalezna.pl, więc tak średnio bym powiedział

Średnio, to zasięganie informacji z jednego źródła 

14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie, 70% narodu tak twierdzi. 

Dobre dobre.

15 minut temu, GordonLameman napisał(a):

I nie kłam, że krtyykowanie PiS jest antypolskie

Jeśli dla Ciebie tylko krytykowanie PiS może być antypolskie to współczuję. I nie wmawiaj mi kłamstw i innych personalnych określeń, bo gdybyś przeczytał to co piszesz można byłoby wiele niezgodności wytknąć właśnie Tobie, to tak delikatnie mówiąc. Także może daruj sobie prywatne  wycieczki.

18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Żałosne

Jest dokładnie to co napisałeś wyżej. 

19 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Posunąłeś się nawet do tego, żeby pochwalić kaczyńskiego za postawienie na Mejzę

Że co ? Co Ty mi wmawiasz ? Chyba coś Ci się pomieszało.

Opublikowano
3 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

Ty tak serio ?

Tak, raport jest dostępny w necie. Nie wiedziałeś? 
Ja obstawiam, że to frakcja Morawieckiego :)

Średnio, to zasięganie informacji z jednego źródła 

No i właśnie Ty ograniczasz się do jednego źródła.

Dobre dobre.

Tak wynika z głosowania :)

Jeśli dla Ciebie tylko krytykowanie PiS może być antypolskie to współczuję. I nie wmawiaj mi kłamstw i innych personalnych określeń, bo gdybyś przeczytał to co piszesz można byłoby wiele niezgodności wytknąć właśnie Tobie, to tak delikatnie mówiąc. Także może daruj sobie prywatne  wycieczki.

To Ty twierdzisz, że Ci co krytykują PiS są "antypolscy". Próbujesz, wzorem PiS, zawłaszczyć polskość, ale to się nie uda. 

Chłopie, no co ja mam ci napisać? Powtarzasz głupie pisowskie bon moty dot. mediów, które ich krytykują. Wszystko co nie jest pisowskie to jest antypolskie, niemieckie i wina Tuska. Ty nawet zapominasz co napisałeś godzinę temu.

Jest dokładnie to co napisałeś wyżej. 

wow, to jedyne na co wpadłeś? :E

Że co ? Co Ty mi wmawiasz ? Chyba coś Ci się pomieszało.

A kto to napisał? Demencję masz? 

image.png.c7723c61a9231afa4cc9d5f4b1a67e3e.png

Ewidentnie tutaj napisałeś o mejzie, bo badalamann pisał o mejzie. 
Myślisz, że uda Ci się skłamać w takiej sprawie? To nie zgromadzenie ogólne PiS, tutaj kłamstwa sie tak łatwo nie przyjmują :)

• Upvote 3