Michaelred 247 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ok, napisz proszę dlaczego uważasz że pasuje do mnie słowo „socjopata”. brak empatii i współczucia- dehumanizowanie ludzi tylko dlatego, że jeszcze się nie urodzili (aborcja) skłonności do manipulacji w celu osiągnięcia własnych korzyści trudności z przyjmowaniem krytyki impulsywność wzmożona pewność siebie lekceważenie zdania innych osób zawsze musi mieć ostatnie zdanie No i jak większość socjopata na pierwszy rzut oka wydaje się przyjemnym człowiekiem. Inteligentny, elegancki, dobrze wykształcony na dobrym stanowisku. Gordon jak malowany To tak na początek Edytowane 7 godzin temu przez Michaelred 1
indexinfio 24 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Skupmy się na polityce. W tym wątku nie jest istotne co kto osiągnął w życiu. Bardziej mnie interesuje sprawdzalność tego co pisze.
GordonLameman 814 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): brak empatii i współczucia- Mhm. Przez lata pracowałem jako instruktor terapii zajęciowej - uczyłem niepełnosprawnych intelektualnie. Faktycznie - brak empatii i współczucia. A dodatkowo jestem członkiem zarządu stowarzyszenia charytatywnego i działam w tej organizacji od bez mała 15 lat. Przed przeprowadzką sam rozwoziłem dania wigilijne ubogim, którzy byli pod opieką tego stowarzyszenia. Myślę, że nie masz choćby 1/10 mojej empatii i współczucia. 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): dehumanizowanie ludzi tylko dlatego, że jeszcze się nie urodzili (aborcja) To nie jest dehumanizowanie ludzi. To są płody. Napisałeś głupią bzdurę opartą o twoje nieoparte o naukę poglądy. 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): skłonności do manipulacji w celu osiągnięcia własnych korzyści Bzdura. Gdybym chciał manipulować to nawet byś nie wiedział kiedy. 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): trudności z przyjmowaniem krytyki Przyjmuję krytykę, jeśli ma sens i jest oparta o jakiekolwiek fakty. Twoje nazywanie mnie silniczkiem nie jest krytyką, tym bardziej że ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem aprtyjnym plemieńcem 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): impulsywność Impulsywność? Gdzie to niby widzisz? Wszystko co tutaj piszę jest na chłodno. To Ty się gotowałeś w swoich postach 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): wzmożona pewność siebie To cecha socjopaty? Ciekawe. Dla mnie to cecha człowieka, który zna swoją wartość i... ma taką wartośc. 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): lekceważenie zdania innych osób Lekceważę zdania oparte o ignorancję, bzdury i kłamstwa. jak każdy normalny człowiek. 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): Gordon jak malowany To tak na początek Not even close. Socjopatów znajdziesz najwięcej w swojej Konfederacji.- bo to oni domagają się obcięcia do minimum socjalu (brak empatii). Proponuję jednak zmienić ten temat, bo to jednak nie jest temat dot. Twojego projektowania własnych cech na innych 10 minut temu, Spl97 napisał(a): Podmienią jego na Czarnka, który ma poparcie Kościoła. Albo na Morawieckiego. Nie sądzę, aby to było planowane. Kwestie osobowe w PiS były zawsze drażliwe (chocby nominacje na premiera albo szefa NIK). To może być związane z tym ze kaczyński nie znosi krytyki. Być może jednak tym razem (choćby ten raport na temat nawrockiego) spowoduje pewną refleksję. Niemniej jednak istotne będą badania fokusowe - Nawrocki jest bardziej neutralny religijnie. Podmiana na Czarnka oznacza pójście w taki pewien katolicki ekstremizm (rydzyk). A to im nie zapewni zwycięstwa, tylko stałe 25-30%. 1
Kaczkofan 7 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ech...widzę, że wojenki z PCLAB i stare urazy wiecznie żywe... Panowie, nie szkoda Wam na to zdrowia i czasu? 1
Michaelred 247 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): Bzdura. Gdybym chciał manipulować to nawet byś nie wiedział kiedy. Robisz to cały czas. Tylko nie każdy jest podatny na takie manipulacje. Ty te swoje manipulacje określasz pewnie sam "inteligencją" zmanipulowałem go wiec jest głupszy. Jak typowy socjopata. 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mhm. Przez lata pracowałem jako instruktor terapii zajęciowej - uczyłem niepełnosprawnych intelektualnie. Faktycznie - brak empatii i współczucia. To nic nie znaczy. Ważne jest to jak się zachowujesz żeby wyszło na twoje, żebyś osiągnął swój cel. To nie jest tak, że socjopata nigdy nie pomaga innym 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): To nie jest dehumanizowanie ludzi. To są płody. Napisałeś głupią bzdurę opartą o twoje nieoparte o naukę poglądy. A ten płód to czyj jest? Słonia? Akurat nauka to mówi o tym jasno. 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): Impulsywność? Gdzie to niby widzisz? Wszystko co tutaj piszę jest na chłodno. To Ty się gotowałeś w swoich postach Bzdura. Wielokrotnie się tu gotowałeś. Admin chciał cie już banować. Nie pamiętasz? Ile banów wyłapałeś na Labie? 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): Przyjmuję krytykę, jeśli ma sens i jest oparta o jakiekolwiek fakty. Twoje nazywanie mnie silniczkiem nie jest krytyką, tym bardziej że ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem aprtyjnym plemieńcem To jest najlepszy dowód na to, że jej nie przyjmujesz. Bo dla ciebie nic nie ma sensu :) Sens ma to co tylko ty uznasz za stosowne. 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): To cecha socjopaty? Ciekawe. Dla mnie to cecha człowieka, który zna swoją wartość i... ma taką wartośc. Tak to cecha socjopaty. 17 minut temu, GordonLameman napisał(a): Proponuję jednak zmienić ten temat, bo to jednak nie jest temat dot. Twojego projektowania własnych cech na innych Oj zabolało. Pamiętajcie. Socjopata taki jak Gordon nie znosi krytyki na swój temat. Pięknie to udowodnił. Edytowane 6 godzin temu przez Michaelred
GordonLameman 814 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Michaelred napisał(a): [...] Pamiętajcie. Socjopata taki jak Gordon nie znosi krytyki na swój temat. Pięknie to udowodnił. I dlatego impulsywnie na to zareagowałem, zamiast chłodno się do tego odnieść? Wyzwałem Cię tu gdzieś? A może na chłodno zasugerowałem, żeby zmienić temat bo to jednak spam w tym wątku? Twoje twierdzenie w tym zakresie są po prostu błędne. Ale.... wisi mi to. To co napisałeś nie ma znaczenia, bo rzeczywistość jest odmienna od tego co ty na tem temat myślisz. I tyle. Baw się dobrze, ale psychologiem to ty nie będziesz. Może w informatyce masz kompetencje, ale nawet na poziomie logiki twoje wpisy mają podstawowy problem - to co mi zarzucasz robisz w kolejnym zdaniu. Edytowane 6 godzin temu przez GordonLameman
crush 613 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 23 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Ok, napisz proszę dlaczego uważasz że pasuje do mnie słowo „socjopata”. Narcyz bardziej. 1
GordonLameman 814 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, Kaczkofan napisał(a): Ech...widzę, że wojenki z PCLAB i stare urazy wiecznie żywe... Panowie, nie szkoda Wam na to zdrowia i czasu? To raczej coś nowego, ja go nie pamiętam z PcL. I wynika z bezkrytycznego podejścia do Konfederacji 1
Spl97 363 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie sądzę, aby to było planowane. Nie będzie to planowane, lecz jeżeli dalej Nawrocki nie drgnie do góry w notowaniach, staczając się na dno, to rosną szansę na podmianę kandydata w PiS-ie. Tak samo spojrzeć na 2020 r., to również podmiana Kidawy na Trzaskowskiego nie była planowana, gdyż nie brano pod uwagę jak bardzo ówczesna Kidawa się skompromituje i stoczyła na dno w sondażach.
GordonLameman 814 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz, crush napisał(a): Narcyz bardziej. To zdecydowanie bardziej. Jestem głęboko przekonany o mojej zajebistości na niektórych polach. A staram się je starannie dobierać, żeby nie wyszły ewentualne braki na innych polach Teraz, Spl97 napisał(a): Nie będzie to planowane, lecz jeżeli dalej Nawrocki nie drgnie do góry w notowaniach, staczając się na dno, to rosną szansę na podmianę kandydata w PiS-ie. Tak samo spojrzeć na 2020 r., to również podmiana Kidawy na Trzaskowskiego nie była planowana, gdyż nie brano pod uwagę jak bardzo ówczesna Kidawa się skompromituje i stoczyła na dno w sondażach. Zmiana na Trzaska była podyktowana blokadą wyborów kopertowych
Badalamann 180 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Zmiana na Trzaskowskiego o wybory wcześniej, bo miał startować dopiero w tych, była podyktowana tym co odwalali pisowcy i w efekcie szansą na wygranie z Dudą. Wcześniej takich szans nie było, stąd dano Kidawę. Jej nawet nie próbowali robić poważniejszej kampanii. Co do tego co z kandydatem gangsterskim i czy go nie zmienią, to się okaże. Kampania wyborcza jest na wczesnym etapie. Jeszcze wiele się może zdarzyć. PiSowcy i konfederuscy liczą konkretnie na Trumpa, gdy już obejmie urząd. Na co dokładnie sam nie wiem, ale jakieś tam marzenia mają. Edytowane 6 godzin temu przez Badalamann
adashi 163 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ej czy obie dziewuchy mogłyby zamilknąć w tym wątku, ewentualnie zrobić sobie oddzielny i tam dalej gdakać?
crush 613 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 29 minut temu, GordonLameman napisał(a): To zdecydowanie bardziej. Nie przejmuj się. Absolutnie nie jest to unikatowa cecha w środowiskach prawniczych. Chyba nie spotkałem jeszcze prawnika który nie miałby ego niczym połączenie Trumpa z Wałęsa.
GordonLameman 814 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, crush napisał(a): Nie przejmuj się. Absolutnie nie jest to unikatowa cecha w środowiskach prawniczych. Chyba nie spotkałem jeszcze prawnika który nie miałby ego niczym połączenie Trumpa z Wałęsa. Wiem, ja i tak jak na niektórych warwszafskich prawników to jestem normalny. Mój kolega (doradca podatkowy) wżenił się w rodzinę adwokacką z Krakowa. I się z niego śmiali, że on tylko doradca podatkowy,a oni to Wielcy Mecenasi od alimentów na Brajanka Edytowane 6 godzin temu przez GordonLameman
ryba 209 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Natomiast tu pewną dysproporcję bo mocno pijesz do tego kim jestem i co robię, a sam nie mas odwagi nic o sobie napisać. Wystarczylo ze napisal Korwin krol i juz wiesz z jakim pomiotem masz do czynienia 🙃 1
Michaelred 247 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, ryba napisał(a): Wystarczylo ze napisal Korwin krol i juz wiesz z jakim pomiotem masz do czynienia 🙃 Nie wiesz co to ironia prawda? Za trudne? No i raczej "krul" Edytowane 5 godzin temu przez Michaelred
Camis 860 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 11 minut temu, Spl97 napisał(a): Jakieś TL:DW?. 1
trepek 198 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Michaelred napisał(a): To nie tekst dla maturzystów tylko powszechnie znana wiedza. Powszechnie znana wiedza to taka, że logika jest działem matematyki ;-) Historycznie wywodziła się z filozofii (jak wszystko w historycznych czasach bo wtedy na topie byli filozofowie i nauki humanistyczne), z biegiem czasu i wraz z rozwojem innych elementów logiki została przypisana do matematycznego działu. Szczególnie, że matematyka ewoluowała i znacznie rozrosła się od czasów prostego dodawania czy początków trygonometrii.
Camis 860 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) https://x.com/RuchOsmiuGwiazd/status/1869846747729801404 https://x.com/K_Stanowski/status/1870032941889233331 Ale pisior robi fikołki Edytowane 5 godzin temu przez Camis
hubio 101 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu białoruskie śmieci od Łukaszenki (nie mylić z Narodem Białoruskim, który w sfałszowanych wyborach zagłosował PRZECIWKO reżimowi, w przeciwieństwie zresztą do ruskiego narodu popierającego putlera), zaatakowały naszego wykładowcę i profesora: https://wiadomosci.wp.pl/prof-malicki-pobity-w-centrum-warszawy-atak-nie-byl-przypadkowy-7105304129624832a
voltq 320 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) https://wykop.pl/link/7612495/reformy-milei-w-argentynie-juz-po-roku-przynosza-efekty Vs https://wiadomosci.onet.pl/politico/ue-stala-sie-pustynia-innowacji-i-nieudacznikiem-apokalipsa-gospodarcza-w-europie/9k99jsh Edytowane 5 godzin temu przez voltq
Kamiyanx 128 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Obawiam się jednak, że próg innowacji Argentyny i UE to trochę dwa różne światy. 1 1
Spl97 363 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 21 minut temu, Camis napisał(a): Jakieś TL:DW?. Nie rozpisując się, to co się odwaliło w sprawie Romanowskiego, to w zasadzie w normalnej rzeczywistości przypieczętowałoby dymisje Bondara, Korneluka, Siemoniaka oraz paru innych osób. Nie wiem co z tym fantem zrobi Tusk, ale na jego miejscu bym co najmniej tych trzech wymienionych Panów zdymisjonował. Mało tego, ciekawy motyw ucieczki samego Romanowskiego, na kilka dni przed postępowaniem aresztowym ktoś z Sądu lub z Policji podał cynka, że Romanowski zostanie aresztowany i będzie potrzebna asysta ze strony Policji. Głupi dziennikarze, którzy dostali takowe informacje zamiast nie ujawniać od razu, to od razu opublikowali w mediach te informacje, a że te informacje dotarły do Romanowskiego, to powyłączał telefony i spierdzielił gdzie pieprz rośnie. Już na 3-4 dni przed wyrokiem Sądu o areszt, Romanowskiego w Polsce już nie było, gdzie wcześniej był w szpitalu na śmiesznym zabiegu i z niego wyszedł na własne żądanie. 1
Camis 860 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu https://x.com/MarcinPalade/status/1870025295916683644
Rekomendowane odpowiedzi