ryba 219 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Po ostatnich wypowiedziach i przepychankach Obsrajtka z dziennikarzami, twierdzi jak jego Orlen na gieldzie byl mocny Start luty 2018, koniec luty 2024. Kurs Orlenu na gieldzie w tych datach: 5/6.02.2018 - 104/99PLN 5.02.2014 - 64PLN Tlumaczenie, ze pandemia, wojna sratytaty Po jego odejsciu systematycznie szlo w gore do 74PLN, ale sie zesralo ostatecznie przez jego kochane Olefiny III i ogolny bajzel ktory zostawili.
johny11 44 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Najpierw pieprzenie o czystej wodzie a później balują z politykami PO. Nie ma znaczenia, że Republika ich złapała. Zresztą same te odzywki intelektualisty Michnika tylko o nim świadczą. Jak sie Michnik obruszył, że gość mu wyzywa kolegów Urbana i Jaruzelskiego. A tu pełna kulturka Michnika Edytowane 3 godziny temu przez johny11 1
Spl97 380 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Roczna czysta woda nadal lepsza od 8-letniej propagandowej zupy .
NotQuite 58 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 50 minut temu, Spl97 napisał(a): Roczna czysta woda nadal lepsza od 8-letniej propagandowej zupy . Niestety, wystarczył okrągły rok, żeby zapomnieli. Zero refleksji. 23 godziny temu, crush napisał(a): Ty nie łapiesz. Ja to wiem. Czy nawet inaczej - w dupie to mam. Noszenie nawet prawdziwych pralek to nie jest dla mnie pożądana, ani istotna cecha prezydenta. Ja tylko zwracam uwagę na to jak masa przeciętnych wyborców to odbiera. I to też tylko jako ciekawostkę, bo czuję wybitną apatię do tych wyborów. Jest w tej kampanii po prostu oczekiwanie na zmianę, przy czym takie raczej że ona sama miałaby się dokonać bez naszego udziału. Jeżeli tak zostanie postawiona sprawa to będzie kolejny pisowski śmieć w pałacu rezydował. Razi dosyć spora inercja sztabów kandydatów. Media też za bardzo nie interesują się, jakby już na to machnęły ręką. A zamożność kandydata wcale nie musi razić. Sporo ludzi zupełnie bezwiednie podąża za taką osobą. Inni z kolei wolą typowego luzera czy tam anderdoga. Świadomy kandydat powinien być człowiekiem sukcesu robiącym zakupy w Biedzie. Żeby broń boże sobie ktoś nie pomyślał że on sobie mysli, że jest lepszy. Więc i sztab czaskoskiego powinien reagować na takie rzeczy. 23 godziny temu, Spl97 napisał(a): Na takie coś to beton łyknie jak pelikan, ale nie człowiek, który w życiu nie jeden raz wtargał pralkę do domu. To trzeba być naprawdę wybitnym idiotą. Każdy kto ma ze 20lat już poczuł w życiu co to znaczy nieść lodówkę/pralkę itp. Dla ludzi wierzących w tego gościa niosącego ciężki sprzęt już i tak nie ma nadziei. Edytowane 2 godziny temu przez NotQuite
Spl97 380 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-wiceminister-zapowiada-ruch-ws-romanowskiego-zaskarzymy-wegr,nId,7881215
Umpero 252 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, johny11 napisał(a): Najpierw pieprzenie o czystej wodzie a później balują z politykami PO. Nie ma znaczenia, że Republika ich złapała. Zresztą same te odzywki intelektualisty Michnika tylko o nim świadczą. Jak sie Michnik obruszył, że gość mu wyzywa kolegów Urbana i Jaruzelskiego. A tu pełna kulturka Michnika Już dzisiaj to poruszałem. Ich to nie rusza. Co tam, że to największa szuja i szubrawiec w III RP. Wspomnij coś o Stanowskim czy Mazurku to od razu się uaktywni jeden z drugim i będzie twierdził, że ma na nich kwity
Rekomendowane odpowiedzi