Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez eNeSik · Opublikowano
A co do grania OP postaciami. Tak naprawde - kazda klasa ma OP build w stosunku do trudnosci gry. Flexowanie sie PITami nie ma sensu a do T4 wystarczy kazda postac z nawet z lazy buildami pod 1 shot. I same buildy zbijajace na strzal wszystko co jest w grze - nie jest czyms zlym bo w kazdej tego typu grze - dąży sie do tego Problemem jest czas i latwosc w jaki tworzy sie ten build -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Zwykly blad z powodu natloku swiatecznego imo. Sklep odznaczyl ze zaplacone podczas zamawiania kuriera i tyle. Najlepiej jak sie op odezwie do nich emailowo albo przez support z czatem/phone call z nagryhwaniem rozmowy - choc oni sami sie powinni upomniec. Nie ma opcji ze kurier, ktory zadzwonil spytac do centrali zostanie zwolniony bo to sensu nie ma - on ma dostarczac. Papierki i kwitki to sprawa ludzi z biur. -
Przez Dimazz · Opublikowano
diablo 4 ma dobrą fabułę, narrację, dubbing, grafikę, soczyste siekanie i muzykę. Ale też jak rok temu grałem wydawało mi się trudniej. Teraz wziąłem palka, build z neta i nie wiem kiedy level się wbił. Wszystko pada prawie na strzała. Jest bardzo łatwo. Ciekawostka. Podobno diablo 2 w początkowych patchach to był rougelike. Pierwsze z brzegu grupki mobów były wyzwaniem. Później znerfili mobki i gra przeszła ewolucję w to czym jest obecnie. -
Przez eNeSik · Opublikowano
Niekoniecznie, Spirit na premiere dodatku mial 3 bugi. Legendary node, stacki ferocity i block chance ktory mogl byc grubo powyzej 100% (co jest nielogiczne). Wszystkie te rzeczy skalowaly dmg Naprawili dopieri w sezonie 7 -
Przez Zas · Opublikowano
Mam złe wieści, odebrałem swój dysk i jest w czarnym pudełku z brandem WD i tylko takim - no, chyba że SanDisk nie zmienił kartoników ani nalepek
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi