Camis 6 332 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 4 minuty temu, Zas napisał(a): Nawrocki Tchórz bał się wystąpić w takim doborowym towarzystwie?: Cytat Kto weźmie udział? Obecność zapowiedziały reprezentowane na szczeblu głów państw: Indonezja (prezydent Prabowo Subianto), Rumunia (prezydent Nicusor Dan), Argentyna (prezydent Javier Milei), Uzbekistan (prezydent Szawkat Mirzijojew), Kazachstan (prezydent Kasym-Żomart Tokajew), Wietnam (sekretarz generalny Komunistycznej Partii Wietnamu i prezydent To Lam). Na poziomie szefów rządów uczestniczyć będą: Pakistan (premier Shehbaz Sharif), Węgry (premier Viktor Orban), Kambodża (premier Hun Manet), Egipt (premier Mostafa Madbuli), Armenia (premier Nikol Paszynian), Albania (premier Edi Rama). Na szczeblu ministrów spraw zagranicznych obecność potwierdziły: Turcja (Hakan Fidan), Izrael (Gideon Saar).
Kris194 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 9 godzin temu, Camis napisał(a): Jacy to są kretyni: Ja się naprawdę zastanawiam kto im podsyła te grafiki...
TheMr. Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Rysunek i tak zbyt trudny dla wyborców PiSu Dawać mi dywidendę, 8% minimum!
galakty Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Widzę że przed wyborami znowu KO sięga po ciężki kaliber i chce zrobić partię przystawkę tym razem z Brzoską? Ja pierdzielę...
Crew 900 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/straż-graniczna-kupiła-samoloty-za-120-mln-zł-prawie-nie-latają-i-już-wymagają-serwisu/ar-AA1WDIvt
Kris194 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Trudno o lepszy przykład, że naprawdę potrzebujemy jakiegoś centralnego rejestru umów i wydatków.
blabla123 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 12 godzin temu, Camis napisał(a): Jacy to są kretyni: Kretyni czy nie ich wyborcy to łykają i czekają na więcej. Edytowane 19 Lutego przez blabla123
trepek Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Ale Matecki to dzban. Nawet liczyć nie umie: Licencja na stronie producenta kosztuje 1034 euro plus 23% VAT.
huudyy Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 32 minuty temu, trepek napisał(a): Ale Matecki to dzban. Nawet liczyć nie umie: Licencja na stronie producenta kosztuje 1034 euro plus 23% VAT. Już go wyjaśniają na twitterze, że jest kretyn. Znając szmateckiego, zaraz usunie wpis XD
TheMr. Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Szkoda że większych ryb nie uda się złowić. A prześladować będą tych którzy stracili władzę/kontakty.
galakty Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, TheMr. napisał(a): Szkoda że większych ryb nie uda się złowić. A prześladować będą tych którzy stracili władzę/kontakty. Grubych ryb nigdy nie dotkną, parę płotek złapią i temat zamknięty, można się rozejść
VRman Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Ale dobrze! Skoro był ujemny, to Polska powinna wysłać rządanie doplaty, w ramach reparacji ujemnego bilansu @Zas Można wybaczyć tę nieświadomość z racji wieku i braku pokazu co potrafią, bo u nas nie mieli w tym wieku okazji, a rząd SLD nijak się ma do obecnej lewicy.
Gothic Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Szkoda że większych ryb nie uda się złowić. A prześladować będą tych którzy stracili władzę/kontakty. Ten psycholek ma podobno nagrania jak gwałci, torturuje i morduje ale oficjalnie tego nie powiedzą więc będzie lakoniczny komunikat, chociaż z drugiej strony koniec końców to włos z głowy mu nie spadnie.
Klakier1984 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 1 godzinę temu, TheMr. napisał(a): Szkoda że większych ryb nie uda się złowić. A prześladować będą tych którzy stracili władzę/kontakty. Czyli co źle, że się do biednego Andrzeja dobrali? Jak był jakimś zwyrolem/kretem i mi to udowodnią to gdzie tu prześladowanie?
trepek Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) I tego PISowi życzę: https://zero.pl/news/mozliwe-pekniecie-w-pis-morawiecki-zbiera-deklaracje-dzialaczy Na pohybel maślarzom! Edytowane 19 Lutego przez trepek Litrówka
Bono_UG Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Szkoda że większych ryb nie uda się złowić. A prześladować będą tych którzy stracili władzę/kontakty. Godzinę temu, Gothic napisał(a): Ten psycholek ma podobno nagrania jak gwałci, torturuje i morduje ale oficjalnie tego nie powiedzą więc będzie lakoniczny komunikat, chociaż z drugiej strony koniec końców to włos z głowy mu nie spadnie. 45 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Czyli co źle, że się do biednego Andrzeja dobrali? Jak był jakimś zwyrolem/kretem i mi to udowodnią to gdzie tu prześladowanie? Zejdźcie na ziemię, oskarżają go o nieuprawnione przekazywanie informacji.
galakty Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 28 minut temu, trepek napisał(a): I tego PISowi życzę: To sobie wybrali lidera nowej partii... Jak go widzę to mnie skręca
TheMr. Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) No oczywiste że nic mu nie zrobią, dlatego napisałem “prześladować”, będzie medialny, ludzie będą pamiętać jego a nie duże ryby. Tak jak w przypadku firm zbyt duży by upaść, ta afera jest zbyt duża by wyszło wszystko na jaw bo to skończy karierę polityczną bardzo dużej ilości osób, to już wykracza poza Trumpa i tego co tam robił. Będzie jazda jak będzie w to zamieszany kościół Edytowane 19 Lutego przez TheMr.
trepek Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, galakty napisał(a): To sobie wybrali lidera nowej partii... Jak go widzę to mnie skręca Prawica i tak czy siak w Polsce będzie i jakiegoś lidera mieć będzie. Jak sobie pomyślę, że liderem może być Czarnek, Jaki czy Błaszczak to zdecydowanie bardziej wolę Morawieckiego. Przynajmniej na salonach się odnajduje i nie będzie siary.
Rekomendowane odpowiedzi