Bardzo źle wychodzi Tobie wyciągnie wniosków. Tak naprawdę ani sklepy ani skalperzy nie są źli, tak działa wolny rynek. Jest popyt to ceny idą w górę, a kto kupi taniej ten drożej sprzeda. Stare prawidła rynku.
A z tym na co kogo stać chodziło mi o to, że zawsze będą tacy których stać i po prostu kupią towar za tyle za ile jest dostępny na sprzedaż. Nikogo nie obchodzi na co Ciebie stać tak samo jak ich nie obchodzi skąd i za ile kupują, po prostu chcą coś mieć i to mają. Możesz obrazić się na każdego i czekać w nieskończoność ale rynku nie zmienisz.
Jeżeli przez rewolucję rozumiemy głosowanie portfelem - to tak. Tylko problem jest znacznie szerszy. I obawiam się że na masową skalę nierozwiązywalny. Sklepy już dupochron mają w postaci dodatkowych informacji o cenie sprzed miesiąca, więc wykpią się w każdym możliwym przypadku. Poza tym, znając życie - wszystko da się podpiąć pod wolny rynek :E. I tak, z byle czego robi towar premium, vel. wspomniane przeze mnie wcześniej karty graficzne z dolnych półek :[
Ale wymyślił
Mi tam się dobrze gra na wysokich detalach w 60fps na średnim kompie 2020 szybko odstawiłem a tu ładnie idą godziny
Dlaczego dostanie? Jak kupiłem Q3 dawno temu to już to widziałem w Virtual Desktop.
U mnie:
Oculus Rift DK1: Rollercoaster demo
Pico 4: Eleven
Quest 3: Eleven
Dziś: Eleven
Ja tu nie widzę problemu, Crystal Super będzie miał topowe PPD przez wiele lat przy tak niskim FOV, 12K nie ma szans pobić tego wyniku.
Rekomendowane odpowiedzi