Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Camis napisał(a):

Jest IMBA %-)

Nabijają się z gościa co robił sobie selfi na pogrzebie ale ten co robił mu zdjęcia też na tym samym pogrzebie szukając taniej sensacji to jest już cacy. Taki paradoks. xd.

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Pentium D napisał(a):

Właśnie się dowiedziałem co ten Kotłownia odwalił i wszedłem tu aby napisać, że trzeba być osobą z mocno zaawansowanym debilizmem aby coś takiego zrobić. Pośmiewisko z Polski na cały świat.

dosraliśta się do Kotłowni, a tam każdy taki ancymon XD

GpckQlUWQAA9oeb?format=jpg&name=900x900

i mój ulubiony hipokryta:

obraz.thumb.png.ab195f6d2d75fd072e8b8bdf14626d00.png

im dłużej śledzę tą naszą politykę, tym bardziej jestem przerażony jak te nasze ciemne masy można łatwo ogłupić.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, huudyy napisał(a):

dosraliśta się do Kotłowni, a tam każdy taki ancymon XD

im dłużej śledzę tą naszą politykę, tym bardziej jestem przerażony jak te nasze ciemne masy można łatwo ogłupić.

Nie widzisz różnicy między wejściem oficjalnej delegacji a jakimiś politykami którzy robią foty z daleka? 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
7 minut temu, Pentium D napisał(a):

Nie widzisz różnicy między wejściem oficjalnej delegacji a jakimiś politykami którzy robią foty z daleka? 

jakim wejściem oficjalnej delegacji? Spójrz na krzesła władz kościelnych, jeszcze nie wszyscy się zebrali.

Sama uroczystość jeszcze się nie zaczęła, więc to dosranie się do samego faktu dosrania.

Opublikowano
39 minut temu, huudyy napisał(a):

jakim wejściem oficjalnej delegacji? Spójrz na krzesła władz kościelnych, jeszcze nie wszyscy się zebrali.

Sama uroczystość jeszcze się nie zaczęła, więc to dosranie się do samego faktu dosrania.

Czyli to grupa przypadkowych osób tam sobie weszła zająć miejsca? Gdyby uroczystość już trwała byłby większy przypał. Trzeba było wejść, zająć miejsce a później sobie zrobić fotkę z widokiem na tłum, no ale mentalna nastolatka nie doniosła. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pentium D napisał(a):

Czyli to grupa przypadkowych osób tam sobie weszła zająć miejsca

Nie grupa przypadkowych osób, tylko zaproszonych, gdzie ewidentnie widać, że nawet nie ma jeszcze wszystkich, którzy powinni tam być.

Nie zmienia to faktu, że to było PRZED oficjalną imprezą, nie robił sobie "sweet-foci" oraz nie był jedynym, który robił foty.

Gdyby uroczystość już trwała byłby większy przypał.

Ale nie trwała, więc jaki przypał? Nie widzę, żebyś czepiał się Giertycha, Kanthaka czy Wójcika.

Trzeba było wejść, zająć miejsce a później sobie zrobić fotkę z widokiem na tłum

później czyli kiedy? W TRAKCIE TRWANIA POGRZEBU? :E

wiadomo, gównem trzeba rzucać tak długo, aż coś się przyklei.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

oraz nie był jedynym, który robił foty.

Był jedynym który zrobił to w najmniej odpowiednim miejscu. 

Giertych już był w ławach, Wójcik tak samo. Pejo sam foty sobie nie robił. Nikt się nie wygłupił tak jak Szymek. 

51 minut temu, bergercs napisał(a):

I przede wszystkim to żaden selfik, tylko fotka na "ogrom ludu" zgromadzonego na placu. Selfik to sobie pierdyknęli między innymi Pejo z Konfy i Wójcik z PIS.

To jest selfie czy o czymś innym piszesz? 

Screenshot_2025-04-27-11-09-12-58_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.1d678df62b5584a53fd3dcb598c20a66.jpg

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pentium D napisał(a):

To jest selfie czy o czymś innym piszesz? 

Masz post  na poprzedniej stronie wrzucałem Instagramy i tiktoki z hipokrytami w roli głównej. 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)

31:52 idzie gość, co też robi zdjęcia telefonem, co to za człowiek nie wiem, nie rozpoznaję wszystkich polityków po twarzach, obok niego chyba idzie von der Leyen

32:00 za nią również facet cyka fotkę tłumu

34:11 znów widać kogoś kto stoi wśród oficjalnych delegacji i robi zdjęcia lub nagrywa telefonem.

45:49 facet robi zdjęcie delegacji która wychodzi na zewnątrz - nie jest profesjonalnym fotografem, bo zdjęcie robi telefonem, a może sobie cyka selfie z tłumem?

i uwaga, bardzo ważne

image.png.026fd996ebce44ea8d8f124db1a9da72.png

58:39 - fotkę cyka protonotariusz apostolski czyli swego rodzaju urzędnik kurii rzymskiej.

Poniżej nagranie do którego odnoszą się wspomniane czasy, w których można zobaczyć to co opisałem.

@Pentium D i wiesz dlaczego to jest mało istotne? Bo odbywało się przed całą ceremonią i mszą pogrzebową. 

Edytowane przez LeBomB
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@LeBomB Ok. Tych co wymieniłeś to hoj wie kto to. Jednak moim zdaniem lepiej by było jakby to zdjęcie zrobił już po zajęciu miejsca aby się tak w oczy nie rzucać. Nasz marszałek powinien mieć lepsze wyczucie. To, że inni tak robili nie znaczy, że jest to odpowiednie.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

@Pentium D no i ok,Twoim zdaniem. Natomiast ogólnie rozdmuchuje się to do skandalu obyczajowego tylko dlatego że jest okazja przypierniczyć się do przeciwnika politycznego.

Niech się przypierniczają, ich sprawa, ale niech to dotyczy poważniejszych spraw.

• Confused 1
Opublikowano

O, Porucznik Załamka i jego filmiki zniechęcające do służby w Polskiej Armii. Oczywiście w żadnym wypadku nie jest to mile widziane przez ruskich. Wcale.

Choć burdel w armii jest, i owszem, ale może wiedzę o tym czerpać lepiej od kogoś kto nie śmierdzi onucą na kilometr jak Załamka.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, VRman napisał(a):

O, Porucznik Załamka i jego filmiki zniechęcające do służby w Polskiej Armii. Oczywiście w żadnym wypadku nie jest to mile widziane przez ruskich. Wcale.

Choć burdel w armii jest, i owszem, ale może wiedzę o tym czerpać lepiej od kogoś kto nie śmierdzi onucą na kilometr jak Załamka.

Lepiej czerpać wiedze od kogoś kto był w wojsku i zna sprawę od środka niż od internetowych płomiennych szermierzy 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli np. od takiego kogoś jak kapitan Lisowski z Meissnerem, do których filmików linkowałem wiele razy, w tym przed chwilą, a gdzie jest dużo mówione o tym jak nieciekawie wygląda kwestia infiltracji ruskiej agentury w Trumpa i jego przydupasów. 

A jakoś tego nie oglądasz...

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1