Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Bo znam kilka osob bez wyzszego wyksztalcenia ktore jakby chcialy to by Cie zapewne nosem wciagnely z Twoją giga inteligencja :hihot:

tak tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Jeszcze dodaj, że to są najinteligentniejszymi osobami, jakie w życiu spotkałeś i mamy kompleksowe bingo :E

Tymczassem nikt merytorycznie nie odnosi się w mediach do debaty, a hitem jest uzależnienie Karolka

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/nietypowy-gest-karola-nawrockiego-wiemy-co-zazyl-podczas-debaty/5b9pwjg,79cfc278

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

tak tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Jeszcze dodaj, że to są najinteligentniejszymi osobami, jakie w życiu spotkałeś i mamy kompleksowe bingo :E

Tymczassem nikt merytorycznie nie odnosi się w mediach do debaty, a hitem jest uzależnienie Karolka

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/nietypowy-gest-karola-nawrockiego-wiemy-co-zazyl-podczas-debaty/5b9pwjg,79cfc278

Nie, nie sa, ale twojemu ego to razem z Gordonem widze moznaby tutaj pomniki stawiac

Alez to denne

Tak samo jak jakos czas temu bylu tutaj robione fikolki ze ludzie z ZK glosujacy na trzaskowskiego to tacy fajni sa, ale glupie niewylszyalcone pisiory  hatfu :E

Opublikowano
21 minut temu, VRman napisał(a):

Zobaczymy. Jeśli Czaszkoski przyjmie wyzwanie to się mu narracja posypie.

Nigdy nic nie wciągałem to mam pytanie: jak długo to widać w testach? W sensie, czy mógł to być specyfik, który po 2-3 dniach jest niewykrywalny w takim prostym teście?

Do pewnego poziomu nie warto się zniżać bo następnym razem będą sobie mierzyć kutasy.

hqdefault.jpg.b181bbd08bf5a502940d232deeef5801.jpg

• Like 1
Opublikowano
Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Nie, nie sa, ale twojemu ego to razem z Gordonem widze moznaby tutaj pomniki stawiac

Alez to denne

Tak samo jak jakos czas temu bylu tutaj robione fikolki ze ludzie z ZK glosujacy na trzaskowskiego to tacy fajni sa, ale glupie niewylszyalcone pisiory  hatfu :E

Denny to jest Twój brak logiki i myślenia. Ludzie głosują na tych, który robią im dobrze - PiS dojechał wieźniów, reformy sądownicze i w ZK sprawiły, że tylko debil bez instynktu samozachowawczego mógłby na nich zagłosować będąc za kratami.

To samo jest z wykształceniem - ludzie z niepełnym/słabym mają częściej gorsze zarobki, przez gorsze wykształcenie mają ograniczone poglądy na świat, ergo będą głosować na partię socjalistyczno-konserwatywną, na pieniążki i na to co znają.

Ale, żeby to wiedzieć trzeba jednak liznąć trochę socjologii czy statystyki, co wątpię czy ci się przytrafiło kiedykolwiek.

Miłego dnia :E

• Upvote 5
Opublikowano

Dajcie sobie spokój z odpowiadaniem. Nie widzicie, że przyszła tu kolejna osoba z wypraną głową, która wie wszystko najlepiej? Po co się kopać.

Standardowe zachowanie. Zna kolegę z ławki spod budki z piwem, który jest kumaty, więc statystyki są g*wno warte, a później wszystko wie lepiej od twardych danych ;)

• Upvote 9
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Denny to jest Twój brak logiki i myślenia. Ludzie głosują na tych, który robią im dobrze - PiS dojechał wieźniów, reformy sądownicze i w ZK sprawiły, że tylko debil bez instynktu samozachowawczego mógłby na nich zagłosować będąc za kratami.

To samo jest z wykształceniem - ludzie z niepełnym/słabym mają częściej gorsze zarobki, przez gorsze wykształcenie mają ograniczone poglądy na świat, ergo będą głosować na partię socjalistyczno-konserwatywną, na pieniążki i na to co znają.

Ale, żeby to wiedzieć trzeba jednak liznąć trochę socjologii czy statystyki, co wątpię czy ci się przytrafiło kiedykolwiek.

Miłego dnia :E

Ale czy ty nie rozumiesz ze nie chodzi o to jak oni glosowali,

Tylko o to jak tu na forum przez ten INTELIGENTNY elektorat jak ty, byli stawiani wyzej w hierarchii od ludzi NIEWYKSZTALCONYCH ktorzy glosuja na pis?

Cyrk :rotfl2:

4 minuty temu, MaxaM napisał(a):

Dajcie sobie spokój z odpowiadaniem. Nie widzicie, że przyszła tu kolejna osoba z wypraną głową, która wie wszystko najlepiej? Po co się kopać.

Standardowe zachowanie. Zna kolegę z ławki spod budki z piwem, który jest kumaty, więc statystyki są g*wno warte, a później wszystko wie lepiej od twardych danych ;)

Naatepny co przyklasnie byle pod narracje mu pasowalo xD

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano

Tego odklejeńca się tutaj nie spodziewałem :E

22 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Po drugie, skoro wy mozecie nagminnie na wszystkich pluc tutaj jadem, to ja nie bede do takiego pokroju ludzi jakichs hamulcow mial

Przeciez to ty dziś od rana zacząłeś sączyć jad XD to cie na tej stronie wyjaśniliśmy,a teraz placz i odwracanie kota ogonem. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Tego odklejeńca się tutaj nie spodziewałem :E

Przeciez to ty dziś od rana zacząłeś sączyć jad XD to cie na tej stronie wyjaśniliśmy,a teraz placz i odwracanie kota ogonem. 

Jad? Bo smialem sie z tego jak niektorzy tu naiwnie sie uczepili tego ze nawrocki CPIE?

Gdzie mnie wyjasniliscie? Kto? Kiedy?

To ci lepsi INTELIGENTNI tak sobie interpretuja rzeczywistosc? :rotfl2:

Opublikowano
55 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Dokladnie tak jak podejrzewalem

-Snus chapniety na wizji celowo

-niezbyt inteligentni POwcy biją konia że hehe Nawrocki ćpa

-Nawrocki wykorzystuje to zeby zaprosic trzaskowskiego na testy

Teraz kolejno:

-trzaskowski odmawia

-narracja ze trzaskowski sobie cpa

Rozegrani jak dzieci, jak zawsze. Tutaj na forum identyko hurr durr bylo :rotfl2:

Ynteligenci!

Jak bardzo naiwny jesteś, żeby myśleć, że to było celowo?!

Jestes tak twardogłowy, że sobie dorabiasz fejkowe scenariusze, żeby tylko nie musieć skrytykować swojego obozu politycznego…

to jest polityczne klakierstwo.

• Upvote 8
Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Gdzie mnie wyjasniliscie? Kto? Kiedy?

Tutaj sam siebie wyjaśniłeś XDD 

33 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

2.3% : 47.7%

No miazdzaca przewaga, to prawie wszyscy. Reszta wyksztalconych to oczywiscie na Trzaskowskiego

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jak bardzo naiwny jesteś, żeby myśleć, że to było celowo?!

Jestes tak twardogłowy, że sobie dorabiasz fejkowe scenariusze, żeby tylko nie musieć skrytykować swojego obozu politycznego…

to jest polityczne klakierstwo.

Mysle ze jestes bardziej naiwny, zeby myslec ze to bylo niecelowe, zapomnienie sie czy costam

Na debacie

Na finiszu kampanii 

Opublikowano
20 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ale czy ty nie rozumiesz ze nie chodzi o to jak oni glosowali,

Tylko o to jak tu na forum przez ten INTELIGENTNY elektorat jak ty, byli stawiani wyzej w hierarchii od ludzi NIEWYKSZTALCONYCH ktorzy glosuja na pis?

Cyrk :rotfl2:

Naatepny co przyklasnie byle pod narracje mu pasowalo xD

W sensie - ze masz pretensje o to, że wyborcy Trzaska się wywyższają? Pomimo tego, że dzisiejszy dzień zacząłeś od :kupa: postu w którym się wywyższasz i wymyślasz, że wciąganie Nawrockiego to była prowokacja?

paradne.

na prawicy to jest bardzo typowe - oskarżać innych o to co samemu się czyni. To chyba główny znak rozpoznawczy prawicy :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Tutaj sam siebie wyjaśniłeś XDD 

A tak. Bo odnioslem sie bezposrednio do screena ktorego wrzuciles

A po tym widze dorzuciles reszte w edicie 😂

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

W sensie - ze masz pretensje o to, że wyborcy Trzaska się wywyższają? Pomimo tego, że dzisiejszy dzień zacząłeś od :kupa: postu w którym się wywyższasz i wymyślasz, że wciąganie Nawrockiego to była prowokacja?

paradne.

na prawicy to jest bardzo typowe - oskarżać innych o to co samemu się czyni. To chyba główny znak rozpoznawczy prawicy :) 

A gdzie ja tutaj choc raz powiedzialem cos o sobie? Gdzie to wywyzszanie?

A co do akapitu o prawicy, to nawet tego nie skomentuje xD

Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Mysle ze jestes bardziej naiwny, zeby myslec ze to bylo niecelowe, zapomnienie sie czy costam

Na debacie

Na finiszu kampanii 

Myślę, że on po prostu jest uzależniony. 

No, ale wiadomo - musisz udawać, że ta twoja opcja polityczna to nie są idioci. A niestety są. Nawrocki to zwykły patus.

2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

A gdzie ja tutaj choc raz powiedzialem cos o sobie? Gdzie to wywyzszanie?

Sama twoja postawa to “mówi”. 

W tym, gdzie naszywasz innych lemingami, że są naiwni etc. Robisz dokładnie to co zarzucasz innym, bo jesteś zabetonowany politycznie. Nawet patusa będziesz bronił. 

Żałosne.

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

No, ale wiadomo - musisz udawać, że ta twoja opcja polityczna to nie są idioci. A niestety są. Nawrocki to zwykły patus.

Ale Nawrocki nie jest moja opcja polityczna, w ktorym momencie ja tak powiedzialem? 

Ja rozumiem, że tutaj jakiekolwiek slowo krytyki w strone rafalka czy niekrytykowanie nawrockiego sprawia z automatu ze jest sie GLUPIM PISIOREM bo przeciez jak to tak

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jest bardzo dobrze, prawdopodobnie przebijemy frekwencje z 2023! czyli 636 tys rejestracji.
Lawinowo ruszyły rejestracje w ciągu ostatnich dni, dajesz kolego alfonsów i nazistów dalej!.

Edytowane przez Camis
  • Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Sama twoja postawa to “mówi”. 

W tym, gdzie naszywasz innych lemingami, że są naiwni etc. Robisz dokładnie to co zarzucasz innym, bo jesteś zabetonowany politycznie. Nawet patusa będziesz bronił. 

Żałosne.

Ale co nie moge? Tutaj przez zdecydowana wiekszosc ludzi - wszyscy ktorzy nie sa za po albo lewica sa nagminnie nazywani wszelakimi zmyslnymi epitetami i jest to na porzadku dziennym. Ale jak kalemu ukrasc krowe, onienie

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ale Nawrocki nie jest moja opcja polityczna, w ktorym momencie ja tak powiedzialem? 

Ja rozumiem, że tutaj jakiekolwiek slowo krytyki w strone rafalka czy niekrytykowanie nawrockiego sprawia z automatu ze jest sie GLUPIM PISIOREM bo przeciez jak to tak

Skoro cały czas go bronisz i dopisujesz sobie kłamstwie scenariusze aby go wybielić to tak, zachowujesz się jak polityczny klakier pisu :) 

Tym bardziej, że zdążyłeś na wstępie skrytykować każdego kto coś negatywnego o “wciąganiu” powiedział. 

1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ale co nie moge? Tutaj przez zdecydowana wiekszosc ludzi - wszyscy ktorzy nie sa za po albo lewica sa nagminnie nazywani wszelakimi zmyslnymi epitetami i jest to na porzadku dziennym. Ale jak kalemu ukrasc krowe, onienie

I znowu - to ty mnie i innych nazywasz betonem Tuska. Jak ci pisałem, że nie głosowałem na niego i chcę rozbicia duopolu po-PiS, a Samo PO uważam za tylko trochę lepsze od PiS, to tej informacji nie jesteś w stanie przyswoić. 

Tu jest dosłownie jedna czy dwie osoby które uwielbiają Tuska. Reszta go krytykuje. Ty z kolei bardzo żeś to powtarzasz prawicowe kłamstwa, co wielokrotnie ci wykazałem.

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Skoro cały czas go bronisz i dopisujesz sobie kłamstwie scenariusze aby go wybielić to tak, zachowujesz się jak polityczny klakier pisu :) 

Tym bardziej, że zdążyłeś na wstępie skrytykować każdego kto coś negatywnego o “wciąganiu” powiedział. 

Falszywe scenariusze?

No to daj jakis FAKT, ktory jednoznacznie udowodni mije klamstwo w tym temacie, bo poki co wyglada i wychodzi to dokladnie tak jak mowie

Tylko, ze nie ma takiego faktu, a osoby ktore mowily o wciaganiu to tutaj jako pierwsze sialy klamstwa 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Falszywe scenariusze?

No to daj jakis FAKT, ktory jednoznacznie udowodni mije klamstwo w tym temacie, bo poki co wyglada i wychodzi to dokladnie tak jak mowie

Bo mysle, ze nie ma takiego faktu, a osoby ktore mowily o wciaganiu to tutaj jako pierwsze sialy klamstwa 

Gdybys miał jakieś sensowne wykształcenie to byś wiedział, że udowadnia się twierdzenia, a nie zaprzeczenia :) 

To Ty udowodnij że to była prowokacja, a Nawrocki nie jest uzależniony po prostu. Jak udowodnisz, że to nie były dragi? Bo przecież nie słowami “oskarżonego”, no nie? 

Nic nie wychodzi na twoje - to tylko Twoja fantazja dotycząca nowego spinu Pisowskiego. 

• Upvote 8
Opublikowano
12 minut temu, Camis napisał(a):

GAMECHENGER!, jedziem tam!.

1000055672-jpg.9295078

Kabaret!
Dla mnie już propozycja mentzena była IMO żenująca.
Przegrany bierze "na dywanik" wygranych.
A teraz jakiś zupełny plankton chce się dowartościować.

To w środę ja ich zaproszę! :D  

• Upvote 4
Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

I znowu - to ty mnie i innych nazywasz betonem Tuska. Jak ci pisałem, że nie głosowałem na niego i chcę rozbicia duopolu po-PiS, a Samo PO uważam za tylko trochę lepsze od PiS, to tej informacji nie jesteś w stanie przyswoić. 

Tu jest dosłownie jedna czy dwie osoby które uwielbiają Tuska. Reszta go krytykuje. Ty z kolei bardzo żeś to powtarzasz prawicowe kłamstwa, co wielokrotnie ci wykazałem.

Betonem tuska nazywalem Cie ostatnio chyba juz bardzo dawno, bo to bylo zanim poznalem reszte sie tutaj wypowiadajacych

I rzeczywiscie - na ich tle to nie bylo trafione porowanie

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Gdybys miał jakieś sensowne wykształcenie to byś wiedział, że udowadnia się twierdzenia, a nie zaprzeczenia :) 

To Ty udowodnij że to była prowokacja, a Nawrocki nie jest uzależniony po prostu. Jak udowodnisz, że to nie były dragi? Bo przecież nie słowami “oskarżonego”, no nie? 

Nic nie wychodzi na twoje - to tylko Twoja fantazja dotycząca nowego spinu Pisowskiego. 

Twierdzeniem bylo to ze ja klamie. Panie wyksztalcony :E