Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Cieszę się, że nigdy nie poszedłem w politykę. W wieku 16 lat, raz, jeden jedyny raz w całym moim życiu, brałem udział w ustawce. Nie wiem nawet kto tam wtedy był i o co poszło, po prostu jedna z historyjek do pośmiania się przy piwie. Ale w obecnych realiach to bankowo znalazłoby się ze 20 świadków, i wszyscy by mnie pamiętali, jakby to było wczoraj. Byłbym winny. Przestępca. Kibol. Śmieć. 

Co za czasy. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Klakier1984 napisał(a):

O, a tu na pewno dla wielu ciekawy artykuł z ponoć pisowskiego WP

A to Ty nie wiesz, że libki tak samo jak prawaki lubią krzyczeć, że "zdrada!", jak ktoś napisze coś nie po ich myśli? I w drugą stronę, że "ogarnął się" jak napisze coś po ich linii? :boink:

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

@voltq @Element Wojny

Ten punkt 5ty czy 4 ty o Mowie nienawiści, jeżeli chodzi o tę "umowe toruńska" jest w sumie bardzo wazny. Bo teraz przepisow juz jest za duzo, a to by dawało jeszcze wiecej problemow i to kazdemu. Ktos tutaj nieźle sporo sianka sypnął z zachodu, że chcieli to przeforsofac. Niestety według mnie to jest najwazniejsze. Zeby była jakotako wolnosc, a nie to co oni rozumieją poprzez wolność słowa @aka mowa nienawiści. 

Dlatego jest to punkt najwazniejszy, wszyscy widza jaka patologia jest w UK istne szalenstwo poprawnosci spierdolonopolitczynej ze sie tego po prostu sluchac nie da a co dopiero to tolerowac. No ale taka jest zasada oligarchow, magnatow, filantropow. Że spijaja śmietanke i tworza uniwersytety, przejmuja media, wysyłaja pieniadze do ciepłych krajów podpiete pod bociany no i daja rowniez kase na przepychanie takich ustaw jak ta o mowie nienawisci. To niestety jest delkasujaca kazdego polityka ktory chcialby byc traktowany w miare z powaga.

UK jest w UE?

Czemu sądzisz że będziemy mieli identyczne definicje mowy nienawiści?
Skąd wiesz ile osób realnie jest skazywanych, a to co widzimy to może tylko ekstrema a nie to co jest normalnie zasądzane?

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, crush napisał(a):

Niemcy są. I mają podobny pierdolnik.

Rosja nie jest w UE i ma jeszcze gorzej, ani nie możesz słowa pisnąć złego w kierunku tego co robi władza.

Chyba zostaje nam ta Somalia Korwinowa.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Klakier1984 napisał(a):

Nawrocki jako prezydent to będzie wstyd na cały świat

Dokładnie, cały Świat będzie mieć z nas bekę, bekę jeszcze większą niż z Trumpem jako Prezydent USA.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Keller napisał(a):

UK jest w UE?

Czemu sądzisz że będziemy mieli identyczne definicje mowy nienawiści?
Skąd wiesz ile osób realnie jest skazywanych, a to co widzimy to może tylko ekstrema a nie to co jest normalnie zasądzane?

Pytanie prowokacyjne ...chyba nie chcesz zeby polskie prawo zostalo zharmonizowane z brytyjskimi ...widzisz jak czesto po jednej ustawie lecą nastepne. Oni by popadli w szalenstwo poprawnosci politycznej, Do takich rzeczy tzreba podejsc bardzo krytycznie i rtrzeba rozumiec potencjalne konsewkwencje dla wolnosci slowa. Czyli dla wolnosci ludzi biednych. Bo o to w rzeczywistosci chodzi. Ty chcesz bronic ludzi bogatych ktorzy z zasady maja wiecej do powiedzenia. A To jest po prostu złe. Nie uwzględniasz specyfiki polskiego kontekstu prawnego i kulturowego, który ma tendencje wasalnosci wobec zachodu i po prostu przyciaga tutaj te całe bagno. Nie tedy sie powinno rozwijac panstwo. Takie rzeczy doprowadzaja tylko do wiekszego podziału w społeczenstwie niestety. Trzeba edukowac pokazywac przedewszystkim swoja kultura jak sie powinno zachowac, ale niestety politycy tej kultury nie maja. Tak jak Ci z pisu tak jak i z po. Dlatego ostatnie co powinno sie zrobic to dac im wiecej wladzy itp

Edytowane przez maxmaster027
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a):

Pytanie prowokacyjne ...chyba nie chcesz zeby polskie prawo zostalo zharmonizowane z brytyjskimi ...

Skąd to wziąłeś? Moje pytanie było inne.

widzisz jak czesto po jednej ustawie lecą nastepne.

I? Niezależnie jaka partia jakieś tam ustawy daje, łącznie z pisem który przyjmował uchodźców kłamiąc że nienawidzi uchodźców.

Oni by popadli w szalenstwo poprawnosci politycznej, 

Gdybanie zostawmy fizjoterapeutom. Aktualnie kraje kolonizujące wycofują się z nadmiernego poczucia winy za niewolnictwo.

Czyli dla wolnosci ludzi biednych. 

E? Jaka wolność? Biedny od zawsze musiał zasuwać.

Ty chcesz bronic ludzi bogatych ktorzy z zasady maja wiecej do powiedzenia.

Przepraszam, to konfederacja robi i korwin od wielu lat. Państwo dla silnych, a słabi niech giną.

A To jest po prostu złe. Nie uwzględniasz specyfiki polskiego kontekstu prawnego i kulturowego, który ma tendencje wasalnosci wobec zachodu i po prostu przyciaga tutaj te całe bagno.

Drogi kolego, powiem gorzej. Polska nie ma prawa być autonomiczna w 100%. Nie mamy złóż, nie utrzymamy się sami, a do tego po obu stronach ktoś może nas atakować. Ciesz się że Niemcy zostały rozbrojone przez USA po 2 wś.

Nie tedy sie powinno rozwijac panstwo. Takie rzeczy doprowadzaja tylko do wiekszego podziału w społeczenstwie niestety. 

Do podziału dochodzi kiedy władza szczuje na drugą grupę i zachowuje się jak kibol - nie z tego klubu to wypad szmato!

Pis to zaczął.

Trzeba edukowac pokazywac przedewszystkim swoja kulturajak sie powinno zachodzac, ale niestety politycy tej kultury nie maja. Tak jak Ci z pisu tak jak i z p. Dlatego ostatnie co powinno sie zrobic to dac im wiecej wladzy itp

Ale nie ma innego wyboru w 2 turze. Komu chcesz dać? Konfie? Konfa to jedna z najbardziej szczujących partii od lat. Pis przy niej to aniołki.

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Szambo napisał(a):

Ja nie uprawiam żadnej kampanii nienawiści.

Masz przecież prawo do swoich przekonań.

Możemy się nie zgadzać w wielu zagadnieniach, ale Cię będę szanował jako forumowicza.

Zresztą ja tu nie widzę wielu zwolenników Rafała Trzaskowskiego... baa tu jest więcej jego przeciwników.

Po prostu boimy się powrotu tych kretynów z PiS do władzy... niestety przez to, że Koalicja obecna to niekompetentne durnie nie mamy nawet argumentów, żeby kogokolwiek przekonać... nie ma czym... zostało tylko tuptanie. :sad:

Bardzo cieszy mnie ta pozytywna ewolucja zwolenników Koalicji Obywatelskiej na tym forum wczoraj jeszcze chcieliście mnie zlikwidować a teraz już mnie szanujecie

Większość to bardzo niewielu ?

Przecież tłumaczyłem tu oraz jeszcze na poprzednim forum ze tylko powrót do starych postulatów platformy obywatelskiej i ich realizacja a nie obietnice oraz takich ludzi w rządzie jak Ewa Kopacz która powinna dostać nagrodę nobla za odmowe udziału w pandemii świńskiej grypy , to jest klucz do całkowitego wyeliminowania PISU z polityki i szansa na większość konstytucyjna dla platformy

Mentzen proponuje poparcie ustawy platformy obywatelskiej z 2011 roku Rafałowi Trzaskowskiemu a ten to odrzuca ? wariat czy sabotażysta ?

27 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Cieszę się, że nigdy nie poszedłem w politykę. W wieku 16 lat, raz, jeden jedyny raz w całym moim życiu, brałem udział w ustawce. Nie wiem nawet kto tam wtedy był i o co poszło, po prostu jedna z historyjek do pośmiania się przy piwie. Ale w obecnych realiach to bankowo znalazłoby się ze 20 świadków, i wszyscy by mnie pamiętali, jakby to było wczoraj. Byłbym winny. Przestępca. Kibol. Śmieć. 

Co za czasy. 

Zamiast antagonizować tych ludzi , trzeba dążyć do tego żeby się ucywilizowali i weszli na sale treningową a potem do ringu i tam się spełniali

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Właśnie zobaczyłem mega zajebisty materiał na TTV odnośnie decyzji Mentzena - pierwsza scena, gdzie w czasie debaty z Nawrockim Mentzen mówi, że nie wierzy mu odnośnie kawalerki, kolejna scena gdzie Mentzen prosi Trzaskowskiego o podpisanie mu książki, kolejna scena gdzie razem piją piwo, i ostatnia, gdzie Mentzen mówi tylko ten jeden fragment "wiecie, na kogo macie głosować".  

Goebbels byłby dumny. I tak, wiem, PiS robił dokładnie to samo. Dlatego obie te formacje są siebie warte. 

• Haha 1
Opublikowano
Cytat

Czarnek wprost: jeśli PiS wróci do władzy, to zrobi "porządek" z sądami
Poseł Przemysław Czarnek zasugerował, że po powrocie PiS do władzy portal Onet zostanie zlikwidowany. Zapowiedział też ostateczną rozprawę z niezależnymi sądami: "Wyrok będzie w wolnej i praworządnej Polsce. Wszyscy poniosą odpowiedzialność za to, co robią".

...

Ale Czarnek nie kryje, że jeśli PiS wróci do władzy, to ostatecznie zrobi "porządek" z sądami. I to szybko, bo partia ma już gotową część ustaw.

https://www.onet.pl/informacje/okopress/czarnek-wprost-jesli-pis-wroci-do-wladzy-to-zrobi-porzadek-z-sadami/emqrdp6,30bc1058

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

@voltq @Element Wojny

Ten punkt 5ty czy 4 ty o Mowie nienawiści, jeżeli chodzi o tę "umowe toruńska" jest w sumie bardzo wazny. Bo teraz przepisow juz jest za duzo, a to by dawało jeszcze wiecej problemow i to kazdemu. Ktos tutaj nieźle sporo sianka sypnął z zachodu, że chcieli to przeforsofac. Niestety według mnie to jest najwazniejsze. Zeby była jakotako wolnosc, a nie to co oni rozumieją poprzez wolność słowa @aka mowa nienawiści. 

Dlatego jest to punkt najwazniejszy, wszyscy widza jaka patologia jest w UK istne szalenstwo poprawnosci spierdolonopolitczynej ze sie tego po prostu sluchac nie da a co dopiero to tolerowac. No ale taka jest zasada oligarchow, magnatow, filantropow. Że spijaja śmietanke i tworza uniwersytety, przejmuja media, wysyłaja pieniadze do ciepłych krajów podpiete pod bociany no i daja rowniez kase na przepychanie takich ustaw jak ta o mowie nienawisci. To niestety jest delkasujaca kazdego polityka ktory chcialby byc traktowany w miare z powaga.

Rozumienie mowy nienawiści zwolenników koalicji obywatelskiej  jest mniej więcej takie że jak oni wyzywają , bluzgają , awanturują się , grożą likwidacja itd to jest wg nich dyskusja na argumenty , ale jak druga strona napisze ze nie mają racji i wskazuje fakty że nie jest tak jak oni piszą to wtedy jest mowa nienawiści , dyktatura , brak praworządności , brednie itd

To jest mniej więcej mentalność zwolenników koalicji obywatelskiej na tym forum

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Pytanie prowokacyjne ...chyba nie chcesz zeby polskie prawo zostalo zharmonizowane z brytyjskimi ...widzisz jak czesto po jednej ustawie lecą nastepne. Oni by popadli w szalenstwo poprawnosci politycznej, Do takich rzeczy tzreba podejsc bardzo krytycznie i rtrzeba rozumiec potencjalne konsewkwencje dla wolnosci slowa.

Chcesz zobaczyć jak wygląda UK po takich ustawach? Zapraszam do Birmingham. Jak wysiądziesz z pociągu, będziesz się zastanawiał w jakim kraju jesteś. 

Witamy w Birmingham:

image.png.8e36ea7d4577d79a82c31f59cd75be5d.png

10 minut temu, voltq napisał(a):

Zamiast antagonizować tych ludzi , trzeba dążyć do tego żeby się ucywilizowali i weszli na sale treningową a potem do ringu i tam się spełniali

Nie, po prostu nie ładujmy wszystkich do jednego wora. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Chcesz zobaczyć jak wygląda UK po takich ustawach? Zapraszam do Birmingham. Jak wysiądziesz z pociągu, będziesz się zastanawiał w jakim kraju jesteś. 

Nie, po prostu nie ładujmy wszystkich do jednego wora. 

To jest złe w tym systemie bo jak odniosą jakieś obrażenia to trafią do szpitala na koszt podatnika , w ringu są jednak jakieś zasady i mniejsza szansa na szpital

Edytowane przez voltq
Opublikowano
16 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Pytanie prowokacyjne ...

Nie. Takie pytanie to sam sobie powinieneś zadać.

chyba nie chcesz zeby polskie prawo zostalo zharmonizowane z brytyjskimi ...

Nikt nie chce. Czemu miałoby być? Nie ma takich pomysłów, ani propozycji. Po prostu ktoś Cię tym bezsensownie straszy. 

widzisz jak czesto po jednej ustawie lecą nastepne.

A co to ma do rzeczy? :) 

Oni by popadli w szalenstwo poprawnosci politycznej, Do takich rzeczy tzreba podejsc bardzo krytycznie i rtrzeba rozumiec potencjalne konsewkwencje dla wolnosci slowa. Czyli dla wolnosci ludzi biednych. Bo o to w rzeczywistosci chodzi. Ty chcesz bronic ludzi bogatych ktorzy z zasady maja wiecej do powiedzenia. A To jest po prostu złe. \

Czytałeś projekt? Wiesz jak go znaleźć? :) 

Nie uwzględniasz specyfiki polskiego kontekstu prawnego i kulturowego, który ma tendencje wasalnosci wobec zachodu i po prostu przyciaga tutaj te całe bagno. Nie tedy sie powinno rozwijac panstwo. Takie rzeczy doprowadzaja tylko do wiekszego podziału w społeczenstwie niestety.

To są bezsensowne bzdury. 

Trzeba edukowac pokazywac przedewszystkim swoja kultura jak sie powinno zachowac, ale niestety politycy tej kultury nie maja. Tak jak Ci z pisu tak jak i z po. Dlatego ostatnie co powinno sie zrobic to dac im wiecej wladzy itp

A kto politykom daje więcej władzy niby? W jaki sposób?

• Confused 1
Opublikowano
9 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Akurat Birmingham było od zawsze przejete przez ludzi z  krajów dawnego dobytku kolonijnego. Wiec wybacz, ale te miasto to taki sobie przykład, wiec tylko mogło sie pogorszyc jak rozumiem. Mimo tego, byłem tam i wszyscy byli mili, murzyni tak samo bardzo sympatyczni, podobali mi sie. Nie wiem co sie tam stało, że taki wszystko agresywny wymiar przybrało ;/

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

To jest złe w tym systemie bo jak odniosą jakieś obrażenia to trafią do szpitala na koszt podatnika , w ringu są jednak jakieś zasady i mniejsza szansa na szpital

Niech idą walczyć w klatce, w dupie to mam. Chodzi mi o to że prawie każdy z nas może mieć jakąś przeszłość, której się może wstydzić na jakimś etapie życia. Może Cię to dyskwalifikować z zostania prezydentem, ale nie powinno Cię to dyskwalifikować jako człowieka. A to jest teraz robione z Nawrockim, te ataki to jest przesada. Jest winny przestępstw? No to prokurator, dowody, świadkowie i do paki go. A jeśli nie, to niech się odpier... 

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

To są bezsensowne bzdury. 

"Nie uwzględniasz specyfiki polskiego kontekstu prawnego i kulturowego, który ma tendencje wasalnosci wobec zachodu i po prostu przyciaga tutaj te całe bagno. Nie tedy sie powinno rozwijac panstwo. Takie rzeczy doprowadzaja tylko do wiekszego podziału w społeczenstwie niestety."

No tak, powiedzieć komus, prawde to tylko cos takiego mozna sie dowiedziec, ze to sa bezsensowne bzdury.  Dla Ciebie to sa bzdury, mieszkasz na wsi wokoło las łąki krowy wiec w gruncie rzeczy niczym sie nie przejmujesz i to są rzeczywiscie bezsensowne bzdury. Ale dla ludzi, ktorzy znajduja sie w innej sytuacji takie rzeczy sa po prostu wazne. Pisanie z Toba w kontekście czysto politycznym bedzie ograniczało sie do tego, ze zwyczajnie w świecie twoje rozumowanie skonczy sie na tym, czy gościu ktory pisze jest za :
-moja partią
-czy mowi o nie źle czy dobrze
-jak źle mowi o tych ktorych ja nie lubie
-jak bardzo uwidacznia to skaze partii której jestem wyznawca

Wiec masz bezsensowne bzdury. Tak wlasnie to wyglada, przy takim toku rozmumowania.

Edytowane przez maxmaster027
  • Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Akurat Birmingham było od zawsze przejete przez ludzi z  krajów dawnego dobytku kolonijnego. Wiec wybacz, ale te miasto to taki sobie przykład, wiec tylko mogło sie pogorszyc jak rozumiem. Mimo tego, byłem tam i wszyscy byli mili, murzyni tak samo bardzo sympatyczni, podobali mi sie. Nie wiem co sie tam stało, że taki wszystko agresywny wymiar przybrało ;/

Jak będziesz miał okazję, odwiedź. Nie ma sensu żebym Ci pisał co możesz zobaczyć, sam się przekonaj :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Niech idą walczyć w klatce, w dupie to mam. Chodzi mi o to że prawie każdy z nas może mieć jakąś przeszłość, której się może wstydzić na jakimś etapie życia. Może Cię to dyskwalifikować z zostania prezydentem, ale nie powinno Cię to dyskwalifikować jako człowieka. A to jest teraz robione z Nawrockim, te ataki to jest przesada. Jest winny przestępstw? No to prokurator, dowody, świadkowie i do paki go. A jeśli nie, to niech się odpier... 

klatka , ring , obojętnie , oczywiście nie potępiam tych ludzi ale tak jak dążyliśmy do tego jako naród i państwo żeby wyzbywać się mentalności komunistycznej narzuconej nam przez sowietów i ucywilizowania społeczeństwa tak samo powinniśmy dążyć do ucywilizowania tych ustawek 

Pisałem ze winny jest ten kto się przyzna lub kogo skaże prawomocne sąd , a ten fanatyczny jadowity atak na Nawrockiego to jakaś zbiorowa histeria , zamiast mu wyciągnąć to że popierał szczepienia na covid i segregacje sanitarna co automatycznie doprowadziło by do odcięcia dużej części głosów ludzi którzy popierali Brauna i jakieś części głosów tych ktorzy popierali mentzena to oni z jakimiś Murańskimi wyskakują i bredniami ze Nawrocki jest winny bo znał jakiegos wielkiego buu , Buu to był w Dragon ballu

Edytowane przez voltq
Opublikowano
15 minut temu, voltq napisał(a):

Bardzo cieszy mnie ta pozytywna ewolucja zwolenników Koalicji Obywatelskiej na tym forum wczoraj jeszcze chcieliście mnie zlikwidować a teraz już mnie szanujecie

Większość to bardzo niewielu ?

Przecież tłumaczyłem tu oraz jeszcze na poprzednim forum ze tylko powrót do starych postulatów platformy obywatelskiej i ich realizacja a nie obietnice oraz takich ludzi w rządzie jak Ewa Kopacz która powinna dostać nagrodę nobla za odmowe udziału w pandemii świńskiej grypy , to jest klucz do całkowitego wyeliminowania PISU z polityki i szansa na większość konstytucyjna dla platformy

Mentzen proponuje poparcie ustawy platformy obywatelskiej z 2011 roku Rafałowi Trzaskowskiemu a ten to odrzuca ? wariat czy sabotażysta ?

Wybacz, ale KO nie wróci do dawnych postulatów, PiS przez swoje 8 lat rządów wraz z szczujnią, z ówczesnym TVPiS oraz Republiką na czele tak omotał ludzi, że takie partie już nie mają racji bytu. Tak otworzył tą puszkę pandory, że każda partia, która na to zdecyduje, to zostanie najpóźniej w dniu kolejnych wyborów wywieziona na taczkach. Wyborcy PiS, szczególnie betonowi, to dopiero jest sekta z nie tej ziemi. Jeżeli już jakaś partia miałaby mieć w programie postulaty dawnego PO i je realizować, to musiałaby być jako zupełnie nowa, świeża partia, niczym nie "skażona". Tylko jeden szkopuł, z tym programem dawnego PO w dzisiejszych czasach takowa partia będzie mogła zapomnieć o objęciu władzy w tym kraju w przyszłości, max. co będzie mogła mieć, to przekroczenie 5% progu i skromna reprezentacja w Sejmie.

55 minut temu, Szambo napisał(a):

Zresztą ja tu nie widzę wielu zwolenników Rafała Trzaskowskiego... baa tu jest więcej jego przeciwników.

Niechęć do Trzaskowskiego wśród ludzi jest głównie z jednego powodu, powiązania z Tuskiem. To, że ma bardziej lewicowe poglądy, to akurat nie ma wielkiego znaczenia (jedynie to wśród konfiarzy) Przeciwnicy wszędzie widzą w politykach PO/KO Tuska.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Wybacz, ale KO nie wróci do dawnych postulatów, PiS przez swoje 8 lat rządów wraz z szczujnią, z ówczesnym TVPiS oraz Republiką na czele tak omotał ludzi, że takie partie już nie mają racji bytu. Tak otworzył tą puszkę pandory, że każda partia, która na to zdecyduje, to zostanie najpóźniej w dniu kolejnych wyborów wywieziona na taczkach. Wyborcy PiS, szczególnie betonowi, to dopiero jest sekta z nie tej ziemi. Jeżeli już jakaś partia miałaby mieć w programie postulaty dawnego PO i je realizować, to musiałaby być jako zupełnie nowa, świeża partia, niczym nie "skażona". Tylko jeden szkopuł, z tym programem dawnego PO w dzisiejszych czasach takowa partia będzie mogła zapomnieć o objęciu władzy w tym kraju w przyszłości, max. co będzie mogła mieć, to przekroczenie 5% progu i skromna reprezentacja w Sejmie.

Standard w republice winny wszystkiemu Tusk i KO , u was winny wszystkiemu Kaczyński i PIS

Konfederacja ma podobne postulaty tylko bardziej radykalne i ma około 15% uśrednione w sondażach

Nienawidzicie szczerze PISU ale wasze działania doprowadzą do powrotu PIS i prezydenta Nawrockiego gratuluje

Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Pisałem ze winny jest ten kto się przyzna lub kogo skaże prawomocne sąd , a ten fanatyczny jadowity atak na Nawrockiego to jakaś zbiorowa histeria , zamiast mu wyciągnąć to że popierał szczepienia na covid i segregacje sanitarna co automatycznie doprowadziło by do odcięcia dużej części głosów ludzi którzy popierali Brauna i jakieś części głosów tych ktorzy popierali mentzena to oni z jakimiś Murańskimi wyskakują i bredniami ze Nawrocki jest winny bo znał jakiegos wielkiego buu , Buu to był w Dragon ballu

Ja jestem zaskoczony jednym faktem. Prawdę mówiąc spodziewałem się bardzo brudnej gry ze strony PiSu - ciągnięcia dalej tematu zdjęcia Trzaska z tym pedofilem, wymyślania jakichś afer, dziwnych powiązań, zarzucania mu totalnie z tyłka wyciągniętych rzeczy, coś co wcześnie było robione z pełną siłą. A tymczasem jest odwrotnie - to koalicja; ba nie nawet koalicja, ale Tusk z całej siły napieprza w Nawrockiego, a jego kolesie codziennie wyskakują z jakimś aferami. To co widziałem w studiu Polsatu, to była furia w wykonaniu Donalda, w takiej wersji to ja go chyba jeszcze nie widziałem. Stracił panowanie nad sobą, coś na co premier nie powinien sobie pozwolić.

To po prostu poszło za daleko. 

• Thanks 1
  • Haha 1