Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

fajnie pięknie, tylko po co? Ludzie byli na jego koncercie czy wiecu wyborczym?

Z innej paki, Adrian znowu się ośmieszył, tym razem u Krzysia S. broniąc ustawek kiboli jako dżentelmeńskiej umowy :E

aż się Lechu w grobie przewraca jakby go kto pod mikser podłączył

image.thumb.png.0fb7812e6cc313f41896def6565eae39.png

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 6
Opublikowano

@Kris194 Myślę, że duża część społeczeństwa, tzw konserwatyści, jest prostu złymi ludźmi. 

A dodatkowo ich system oparty o konserwatyzm religijny upada, nawet w Polsce laicyzacja i ogólne zlewanie wartości konserwatywnych zaszło już bardzo daleko i na ogromną skalę.

W efekcie konserwatyści się boją, denerwują i złoszczą. Bardzo.

Nie chcą pogodzić się z tym że ich porażka kulturowo-społeczena jest już faktem. Chcą polityków którzy "coś z tym zrobią". Z tego powodu tak chwytliwe są w elektoracie konserwatywnym hasła anty "lewackie", obrona religii, anty ludziom LGBT. Główny zarzut do Trzaskowskiego to, że jest "tęczowy", znaczy wspiera osoby LGBT. Kolejny że jest proeuropejski, a to oznacza laicyzację, edukację seksualną, aborcje itd.

Już dawno wybierali na swoich przedstawicieli wielu miernych ludzi. Akceptowali właśnie Zero i jego zbieraninę, włącznie z ich wałami na "funduszu sprawiedliwości", bo ta banda miała Boga i konserwatywne wartości na ustach.

A teraz popierają chuligana, wyłudzacza i sutenera, bo to namaszczony przez ich lidera kandydat. Do tego "twardy" wiedzą, że "będzie walczył z lewactwem". Reszta nie ma dla konserwatywnego elektoratu znaczenia.

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano

no i bonus, Andrzej krytykujący program własnej partii - czyli jak wytłumaczyć na chłopski rozum czemu dopłaty dla wszystkich są złe:

https://streamable.com/e5hnbn

2 minuty temu, Badalamann napisał(a):

@Kris194 Myślę, że duża część społeczeństwa, tzw konserwatyści, jest prostu złymi ludźmi. 

a ja myślę, że to po prostu hipokryci. Chcą by inni żyli tak, jak oni powinni żyć, ale z jakiegoś kolejnego powodu nie żyją.

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Badalamann napisał(a):

W efekcie konserwatyści się boją, denerwują i złoszczą. Bardzo.

Dodatkowo ich nienawiść do wszystkich, byle nie do siebie jest sporo większa niż tych, którzy są bardziej lewicowi od tych konserwatystów.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ja w tych postach widze tylko wasza nienawisc, na czele z toba spl97, oczywiscie pierwsi jestescie do oskarzania "tych drugich", typowi przedstawiciele tolerancyjnego skrzydla XD

40 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Material video z Tuskiem stworzony za pomoca AI. Oczywiscie pojdzie to natychmiast pod pozew wyborczy, ale zabraknie czasu na rozpatrzenie. 

to nie ma znaczenia, te afery twitterowe to i tak tylko pozywka dla elektoratu ktory juz jest zdecydowany, wiekszosc narodu glosuje na jednego badz drugiego bo wierzy ze ten drugi jest tym zlym a nie dlatego ze zobaczyli najnowszy filmik z tuskiem

14 minut temu, Badalamann napisał(a):

Myślę, że duża część społeczeństwa, tzw konserwatyści, jest prostu złymi ludźmi. 

a ja mysle ze ty jestes zlym czlowiekiem, twoja porazka teczowo-kulturowo-spoleczna narodzila sie i umarla za naszego pokolenia, to jest nic w porownaniu do setek lat kultury naszego narodu

Edytowane przez kubikolos
Opublikowano
Teraz, kubikolos napisał(a):

to nie ma znaczenia, te afery twitterowe to i tak tylko pozywka dla elektoratu ktory juz jest zdecydowany, wiekszosc narodu glosuje na jednego badz drugiego bo wierzy ze ten drugi jest tym zlym a nie dlatego ze zobaczyli najnowszy filmik z tuskiem

Tak, zgadzam sie. Ja nie do konca jestem przekonany, czy taki filmik sie naprawde pojawi, ale w kilku miejscach jest ogromna chec odwetu za kawalerke, grand hotele, ustawki itd. 

Opublikowano
2 minuty temu, kubikolos napisał(a):

ja w tych postach widze tylko wasza nienawisc, na czele z toba spl97, oczywiscie pierwsi jestescie do oskarzania "tych drugich", typowi przedstawiciele tolerancyjnego skrzydla XD

Kilka słów prawdy ~= nienawiść.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, kubikolos napisał(a):

a ja mysle ze ty jestes zlym czlowiekiem, twoja porazka teczowo-kulturowo-spoleczna narodzila sie i umarla za naszego pokolenia

przepraszam, ale co za pierdolenie :E 

14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Tak, zgadzam sie. Ja nie do konca jestem przekonany, czy taki filmik sie naprawde pojawi, ale w kilku miejscach jest ogromna chec odwetu za kawalerke, grand hotele, ustawki itd. 

ale za co dokładniej ten odwet? Za pokazanie prawdy? PiS miał CAŁY APARAT państwowy pod sobą 8 lat i nic na tego dupiarza nie znaleźli, i nagle ma się coś "odkryć"?

10 minut temu, kubikolos napisał(a):

ty glosowales na pis i po, wierzyles w jednych i drugich, doprowadziles kraj do ruiny a teraz pouczasz o nienawisci

kolejna odklejka - skąd wiesz na co dokładnie głosował, skąd wiesz w co wierzył?

ON DOPROWADZIŁ do ruiny? 

Chryste Panie, jak ja się cieszę, że zaraz koniec tej kampanii, w tym klimacie nawet nie trzeba brać snusa czy innych dopalaczy, wystarczy wejść w ten temat i parę bredni przeczytać.

• Upvote 5
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

ale za co dokładniej ten odwet? Za pokazanie prawdy? PiS miał CAŁY APARAT państwowy pod sobą 8 lat i nic na tego dupiarza nie znaleźli, i nagle ma się coś "odkryć"?

Tak, za to ze pokazali prawde. Tyle ze wedlug narracji ktora widzialem, dla nich to nie jest prawda, ale zemsta polityczna Donalda T, ktory bez prezydenta Trzaska nie bedzie mial mozliwosci oddania Polski w rece UE. Czasami czytam takie rzeczy, ale sie nie udzielam i nie komentuje, bo zal mi po prostu czasu na takie pierdololo. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Miałem dać znać jak się dowiem jak będzie głosował kolega.

kolega będzie głosował na Nawrockiego. Próbowałem rozmawiać, ale on mówi:

Cytat

on ogląda wszystko, że nic nie tak z kawalerką nie było, bo w TV Republika wszystko wyjaśnił ekspert. 

i

Cytat

Ogólnie trzeba Nawrockiego by ratować Polskę. 

No. Także tego. :D

Mówi, że

Cytat

jak ktoś jest za Trzaskowskim to on takich zna, lewaków w pracy. Oni nic nie wiedzą, nie znają się.

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

No. Także tego. :D

Mówi, że jak ktoś jest za Trzaskowskim to on takich zna, lewaków w pracy. Oni nic nie wiedzą, nie znają się.

Kim jest właśnie ten mityczny lewak?

Ten którym straszą?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, ryba napisał(a):

@Szambo Lewak to ponoc taki nacpany psychol, ze w jednym reku trzyma skalpel zeby Tobie cycki dorobic, a w drugiej dildos do anusa :E

Ale ma chyba jeszcze pelerynkę w kolorach LGBT?

I flagę Unii Europejskiej?

Opublikowano
9 minut temu, VRman napisał(a):

kolega będzie głosował na Nawrockiego. Próbowałem rozmawiać, ale on mówi, że on ogląda wszystko, że nic nie tak z kawalerką nie było, bo w TV Republika wszystko wyjaśnił ekspert. 

Ogólnie trzeba Nawrockiego by ratować Polskę. 

Brakuje odpowiedniej reakcji dla takiej tresci. 

Opublikowano
27 minut temu, kubikolos napisał(a):

ty glosowales na pis i po, wierzyles w jednych i drugich, doprowadziles kraj do ruiny a teraz pouczasz o nienawisci

Wiesz kto doprowadził kraj do ruiny? PiS, a głosując prawie 10 lat temu na PiS nie wiedziałem, że to właśnie PiS doprowadzi do Polska w ruinie. A co wierzenia w jednych i drugich, a jednak czas pokazał, że jedni w ogóle nie powinni tutaj już rządzić, a drudzy wcale nie lepsi, lecz jednak wolę drugich z tych dwóch złych. Robią od prawie 2 lat co robią, ale za to nie demolują kraju.

• Upvote 2
Opublikowano

Żaden z nich nie ma kręgosłupa, żaden. Ustawki jak ustawy, popierają lub potępiają w zależności od strony która ich aktualnie reprezentuje. Generalnie dziwi mnie to parcie na frekwencję, powinno iść w drugą stronę

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Szambo napisał(a):

Kim jest właśnie ten mityczny lewak?

Ten którym straszą?

Koledzy o lewackich poglądach. Mnie nie pytaj, przecież ja ich nie znam. Cytowalem co mówi kolega pisowiec, bo mnie interesuje jakim cudem ktoś po studiach może łykać, że Jarek to patriota i dobry człowiek.

PS. Lewactwo nie straszy prawactwa. Bardziej wk...ia lub odrzuca, ale nie straszy. Ta narracja jest tak samo głupia jak paski w TV Republika. Wszędzie tylko "fobie", "lęki", "kompleksy" bo się elycie z salonów nie mieści w głowie, że ktoś może nie podzielać ich światopoglądu.

Obie strony są po(walo)ne.

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, ghostdog napisał(a):

Jak postawimy na Batyra, to jest spora szansa na przyśpieszone wybory i powrót PiSu do władzy.

I znów 4 czy 8 lat rozwalania państwa i cofnięcie nas cywilizacyjnie o kolejne 20.

Edytowane przez blabla123
  • Confused 1
  • Upvote 7