Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Ja sie nie dziwie, ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego. Wiadomo ze srodowisko kibicow (czyli te zblizone do Nawrockiego) mu tego nie wybaczy. 

Biedny Bobert

money-crying.gif

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, Camis napisał(a):

Przecież to było pewne na 100% ze konforuskie ramie w ramie ze swoim sojusznikiem w wyborach 2027 albo wcześniej. MEMcem też poparł Nawrockiego, #tylkonietrzaskowski.

Właśnie że mentzen nie poparł Nawrockiego 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Już atak i wyzwiska z twojej strony 

dla Ciebie od dzisiaj zacznę zaznaczać ironię w jakiś widowiskowy sposób, skoro "/s" nie trafiło.

Teraz, Badalamann napisał(a):

Lewy jest bardzo popularny, znany całemu społeczeństwu i jest takim sportowym "bohaterem narodowym".

Przecież pisowcy zaraz z niego zrobią niedorajdę co dla hiszpana gra, a dla Polski już nie :E

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, Camis napisał(a):

Przecież to było pewne na 100% ze konforuskie ramie w ramie ze swoim sojusznikiem w wyborach 2027 albo wcześniej. MEMcem też poparł Nawrockiego, #tylkonietrzaskowski.

Z jednej strony będzie przynajmniej fajny widok na to, jak Kaczyński ich pożre, a Konfa o własne nogi się potknie :E.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Jeżeli chodzi o transfer głosów konfederacji, to w polityce i szczególnie w kampanii liczą się zwięzłe i jasne klarowne gesty, deklaracje. Jakiś clip/short Memcena który mówi jasno "popieram kandydata X" albo najlepiej jeszcze na wiecu wyborczym, na scenie z pompą, podnosi rękę kandydata i mówi popieram. Taki obrazek grzany tydzień, wypalony w umysłach wyborców, to ma efekt.

Wypowiedź w formie tam godzinnego monologu, gdzie skrytykujesz jednego bardziej niż drugiego, siła rażenia czegoś takiego jest słaba.

Opublikowano
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja sie nie dziwie, ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego. Wiadomo ze srodowisko kibicow (czyli te zblizone do Nawrockiego) mu tego nie wybaczy

(...)

No i co mu zrobią? Teraz gra w Hiszpanii, może na koniec kariery poleci za ocean a tam nie ma polskich patusów. On nie musi się nimi przejmować. 

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

No i co mu zrobią? Teraz gra w Hiszpanii, może na koniec kariery poleci za ocean a tam nie ma polskich patusów. On nie musi się nimi przejmować

Polskie trolle i tak jadą po Lewandowskim w internecie, a na żywo proszą o wspólne selfie. Zakladam tez, ze Lewandowski nie odmawia zdjecia nikomu, jak Mentzen piwa. Kibice na ogół mają jeszcze krótszą pamięć niż wyborcy, 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
47 minut temu, Kris194 napisał(a):

Z roku na rok czuje, że mam coraz mniej wspólnego z tym krajem a już na pewno nie jest to ten sam kraj, w którym się urodziłem.

Ja mam ten dysonans już od jakiegoś czasu. No ale z tym kibolem to już przegięcie pały.

Kot Kaczyńskiego lepiej się kojarzy XD

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, Camis napisał(a):

Przedterminowe wybory i pisiory z konforuskimi w koalicji i możliwe że do tego część PSL.

Czemu mają być przedterminowe wybory? Nawet jak Nawrocki wygra to koalicja będzie trwać. Tam są SSP, dużo $$$.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

No i co mu zrobią? Teraz gra w Hiszpanii, może na koniec kariery poleci za ocean a tam nie ma polskich patusów. On nie musi się nimi przejmować. 

nie wiesz za bardzo o czym piszesz, w przypadku tej klasy sportowca najwazniejszy jest PR

on nie bedzie mial problemow z bezpieczenstwem fizycznym do konca zycia bo chyba takie zagrozenie masz na mysli pytajac "i co mu zrobia?" XD

wiesz ze lewandowski interweniowal prawnie bo na wykopie ludzie wrzucali niekorzystne memy o nim i zonie?

i nie zebym sadzil ze bedzie mial jakies problemy z patusami, z tej sprawy nic nie wyniknie i skonczy sie na 2 postach w internecie, pisze to tylko dlatego ze twoje zalozenia byly calkowite bledne zadajac te pytania, na tym poziomie najwazniejszy jest PR

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Camis napisał(a):

To też trochę wróżenie z fusów, bo kluczowa wydaje się mobilizacja elektoratu 60+.

Była ona rekordowo niska w I turze. Przypominam, że to pokolenie wyżu. Obecni młodzi to dużo mniejsza grupa.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jadłem obiad, zobaczyłem w TV jak na spotkaniu z Nawrockim, biedny nieszczęsny człowiek, który został otumaniony przez propagandę trzymał transparent z napisem "Boże dobrze, że zesłałeś nam Karola, by chronił Polskę".
Ręce opadają, to jest sekta. To nie jest śmieszne. 

Ale co się dziwić, przełączyłem na TV Republikę, a tam Nawrocki i jakieś cytaty z Biblii. To się takim ludziom w łbach przewraca. 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 4
Opublikowano
8 minut temu, trepek napisał(a):

Czemu mają być przedterminowe wybory? Nawet jak Nawrocki wygra to koalicja będzie trwać. Tam są SSP, dużo $$$.

Gdyby coś takiego miało miejsce i odbyły się przedterminowe wybory to uwierzył bym w teorie Stanisława Michalkiewicza 

2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Jadłem obiad, zobaczyłem w TV jak na spotkaniu z Nawrockim, biedny nieszczęsny człowiek, który został otumaniony przez propagandę trzymał transparent z napisem "Boże dobrze, że zesłałeś nam Karola, by chronił Polskę".

Są różni "bogowie"

9 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

To też trochę wróżenie z fusów, bo kluczowa wydaje się mobilizacja elektoratu 60+.

Była ona rekordowo niska w I turze. Przypominam, że to pokolenie wyżu. Obecni młodzi to dużo mniejsza grupa.

I to jest realny problem 

Opublikowano
7 minut temu, Reddzik napisał(a):

Problem polega na tym, ze dla niego to Ty jestes ten "biedny nieszczesny". 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, huudyy napisał(a):

Przecież pisowcy zaraz z niego zrobią niedorajdę co dla hiszpana gra, a dla Polski już nie :E

Ten sam argument podał Tusk w sprawie Nawrockiego , Rymanowski go logicznie skontrował i Tusk przyznał mu rację i się wycofał , więc to nie tylko PiS tak robi

7 minut temu, Reddzik napisał(a):

To jest właśnie pislam. 

No cóż jak nawet na forum gdzie dyskutuję 20 osób w temacie , ludzi którzy  czerpią jednak informację z wielu źródeł w internecie a mimo to ciężko się porozumieć to co dopiero uświadamiać masy ludzi którzy czerpią wiadomości z tvpis republika albo tvpKO itd

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1