Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie takie komentarze i takie osoby wepchneli na sile tych nie zdecydowanych w rece Nawrockiego.

W wyborach nie glosowalem ale czytajac jego i takich jak on mialem ochote wlasnie glosowac na Nawrockiego. Ciekawe drogi gordonie czy przelkniesz teraz gorzka pigulke czy dalej bedziesz sial nienawisc w internecie calymi dniami....

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Fatality napisał(a):

No jakbyś był chociaż trochę obiektywny to byś widział jak 95% forum je**ło PIS podczas ich rządów. Teraz jak rządzi Tusk, to są jakieś podwójne standardy?

Na razie to mrzonki i teorie spiskowe. Koalicja z PO to śmierć dla mniejszej partii, koalicja z PISem to najpierw wyrwanie organów a później śmierć partii. Nikt o zdrowych zmysłach się nie będzie pchał w to. Elektorat konfy jest antyPOPIS. Jeśli dojdzie do kolacji, to ten elektorat pójdzie do innej partii, np. do Brauna. Koniec 

XDDDDDDDDDDDDD

Z czego się śmiejesz Nawrocki będzie współpracował z PIS i z nazistami.

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Kibol prezydentem

A uśmiechnięty i śmieszny prezydent od Prince Polo to lepszy? Gość który zmienia zdanie w zależności kto go pyta? Szanowałby ktokolwiek za granicą? Tak samo jak Tuska który jest pośmiewiskiem? Lepszy ktoś kto wspiera organizacje pokroju Ostatnie pokolenie? Parady "równości"? Daj spokój.

Mogli wystawić Sikorskiego, ale po co, Trzask ładniejszy.... 

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Norrberrto napisał(a):

Tak, tylko tu nie chodziło o PO, a osobę reprezentującą całą Polskę...

Po można było zaorać przy parlamentarnych, gdzie Trzask by współpracował z każdy rządem w zakresie w jakim to by nie uderzało w człowieka.

Podziękuj debilom z PO z Tuskiem na czele. Drugim największym Polakiem po JPII. Dożuć do tego wspierającą ich inteligencję, wybitnych dziennikarzy itd. Butą nie wygrywa się wyborów. Właściwie mamy powtórkę z 2015 r.

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Pamietam jak @GordonLameman pisal ze pisowcy beda mieli po wyborach, cytat: 'Dupy zesrane'

Wlasnie takie komentarze i takie osoby wepchneli na sile tych nie zdecydowanych w rece Nawrockiego.

W wyborach nie glosowalem ale czytajac jego i takich jak on mialem ochote wlasnie glosowac na Nawrockiego. Ciekawe drogi gordonie czy przelkniesz teraz gorzka pigulke czy dalej bedziesz sial nienawisc w internecie calymi dniami....

nie ma co siać nienawiść tylko głosować na PIS niech ten kraj upadnie do reszty :)

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Pamietam jak @GordonLameman pisal ze pisowcy beda mieli po wyborach, cytat: 'Dupy zesrane'

Widać kto ma teraz zesrane. Osobiście nie głosowałem, bo nie przyłożę ręki do ani jednego, ani drugiego. Jak mam krytykować kogoś, jeśli oddałem na niego głos?

1 minutę temu, Norrberrto napisał(a):

Z czego się śmiejesz Nawrocki będzie współpracował z PIS i z nazistami.

Myślałem, że z Ruskimi - przecież oni walczą z niazizmem

• Like 1
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Tak samo jak Tuska który jest pośmiewiskiem

Jeśli Ty uważasz, że Tusk był pośmiewiskiem, to lepiej zapnij Wrotki, bo pan IPN pokaże klasę.

Teraz, Fatality napisał(a):

Jak mam krytykować kogoś, jeśli oddałem na niego głos?

Czyli Ty z tych fanatyków, że jak na kogoś oddasz głos to nie masz prawa krytykować. Zajebista logika :E 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Fatality napisał(a):

No jakbyś był chociaż trochę obiektywny to byś widział jak 95% forum je**ło PIS podczas ich rządów. Teraz jak rządzi Tusk, to są jakieś podwójne standardy?

Nie było mnie ani tu ani na Labie za rządów PiS. 

No, jakoś do 2019 byłem na PCL i tam raczej było wtedy 60/40 na korzyść PO/KO. 

8 minut temu, Fatality napisał(a):

Na razie to mrzonki i teorie spiskowe. Koalicja z PO to śmierć dla mniejszej partii, koalicja z PISem to najpierw wyrwanie organów a później śmierć partii. Nikt o zdrowych zmysłach się nie będzie pchał w to. Elektorat konfy jest antyPOPIS. Jeśli dojdzie do kolacji, to ten elektorat pójdzie do innej partii, np. do Brauna. Koniec 

To raczej nauka z historii, bo PIS wciąga wszystkie przystawki dizęki mocno zdyscyplinowanemu i niezbyt lotnemu elektoratowi, któremu można wytłumaczyć że jednego dnia Ziobro to zdrajca i zaprzaniec, a drugiego, że to najlepszy Minister Sprawiedliwości w historii :) 

Może tak być, ale PiS jakimś cudem wciągał do tej pory wszystko. Konfederaci są dziś Palikotem/Kukizem. Tylko z twistem większej głupoty niż u Kukiza i bardziej radykalni obyczajowo. A tego wielu ludzi się obawia. Bo u nich wolność to tylko slogan :) 

6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Ok, poproszę ten cytat. Wskaż w którym wątku i w którym temacie.

Albo przestań łżeć. 

I zgadnij skąd wiem, że nie pokażesz takiego cytatu, kłamczuchu? 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 2
Opublikowano

Jak mam krytykować kogoś, jeśli oddałem na niego głos?

To juz debilizm do kwadratu. Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Jeśli Ty uważasz, że Tusk był pośmiewiskiem, to lepiej zapnij Wrotki, bo pan IPN pokaże klasę.

Nie był, tylko jest. Zaraz pewnie znowu ucieknie z Polski do Brukseli, poczekaj. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Nie był, tylko jest. Zaraz pewnie znowu ucieknie z Polski do Brukseli, poczekaj. 

Też bym spierdalał na jego miejscu, na ten zaścianek nie ma ratunku.

Stonoga miał rację.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Stonoga miał rację.

Ja się dziwię że jemu w ogóle jeszcze się chce w tym babrać skoro jest ustawiony do końca życia.

• Confused 1
Opublikowano

Wciąż podtrzymuję, że KO przegrała wybory wystawiając Rafała zamiast Radosława.

I nie, nie mówcie, że Radosław nie dostałby głosów zwolenników lewicy.

W pojedynku z kandydatem PiS-u dostałby.

Tak samo, jak Trzaskowski dostał głosy bardziej prawicowych wyborców obozu anty-PiS.

W Polsce jednak więcej jest ludzi o konserwatywnych poglądach i tych wahających się przyciągnął bardziej Nawrocki...

• Thanks 1
  • Upvote 9
Opublikowano
4 minuty temu, huudyy napisał(a):

Stonoga miał rację.

Pretensje do KO, serio. Nikt tak nie zapracował na ich porażkę jak oni sami, przecież PiS praktycznie nic robić nie musiał. 

Wystawili słabego kandydata, sztab ciągle wpychał sobie kijek w szprychy i spadli z rowerka ponownie. Przegrać mając takie zasoby za sobą.... 

Jak już pisałem, mieli Sikorskiego, ale nieeeeee bo brzydal. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, ryba napisał(a):

Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

W takim razie tu nie ma normalnych wyborców PO. Tzn pewnie są ale tutaj nie wiele piszą

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kolego @raiders.
O co chodzi z tymi przedziwnymi spacjami w Twoim poście?

:P problemy techniczne .Nowe klawisze mechanicznie  raz spacja złapie podwójnie  ,raz w cale . Kwestia wyczucia i opanowania 

• Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, ryba napisał(a):

To juz debilizm do kwadratu. Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

Ciekawe, bo jeszcze w realu normalnego wyborcy PO nie spotkałem. Na forum tym bardziej.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano

W takim razie tu nie ma normalnych wyborców PO. Tzn pewnie są ale tutaj nie wiele piszą

Przecież krytykujemy KO i Tuska od dawna. Za to co i jak robią oraz to czego nei robią.

A że nie tolerujemy kłamstw i propagandy to już Twój problem. 

• Upvote 3