Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, huudyy napisał(a):

Ci od polaryzacji dziadków

image.png.d392c6636dc4648c72e3261dbb50c36b.png

Pisiorki nasciągali migrantów, zarobili na tym jeszcze sprzedając im wizy, a teraz jeszcze zrobili z tego winę Tuska :E i wygrali wybory strasząc nimi elektorat :E Piknie.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Co 6? Około stu podpisał z tych 233.

Zawetował 6 ustaw. Tylko od listopada 2024 podpisał 98. Jak dobrze policzyłem, podpisał w sumie 170 ustaw aktualnego rządu. Wszystko jest na stronie Kancelarii.

Cytat o ponad 100 ustawach podany przez @Element Wojny jest z artykułu z ubiegłego roku.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, Keller napisał(a):

Ci wszyscy którzy pierniczą o tym że 100 konkretów nie jest zrealizowanych, to które z nich są dla nich takie ważne?

https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/

Coś czuję, że żadne. Chodzi tylko o czepienie się, że nie jest zrealizowane. A czemu nie jest, to już inna sprawa.

moze zapytaj trzaskowskiego, obiecywal ze zagoni leniwy rzad do pracy XD

dla mnie przykladowo pkt 4 - nie tyle co nie zrealizowali co sami zaglosowali przeciw i jeszcze trzask powiedzial ze jeszcze ich przekona XD
totalna kpina z ludzi

jest jeszcze sporo innych (chocby 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ..e dalej mi sie nie chce czytac)

PO mialo zawsze dobre pomysly ale nie chcieli ich realizowac, to sa systemowi oszusci, wygrywaja wybory na oszustwach

tym razem decydowali mlodzi a nie oni potrzebowali czekac 8 lat na ocene

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Umpero napisał(a):

Na razie się spotkałem tutaj z pogardą wyborców Trzaskowskiego do tych co głosowali na drugą stronę.

Ty w kilka osób prowadzisz to konto, czy sam nie wiesz co piszesz?

@Mar_s dziękuję za reakcję :) :)

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)

Najwiekszymi hipokrytami sa Ci, ktorzy wczoraj po 21:00 na forach i socialach wyjezdzali ze swoim slychac wycie znakomicie, albo pisali o potrzebie pojednania, o tym ze trzeba rozmawiac z wyborcami Nawrockiego, ze oni tez sa wazni itd.

Nagle przychodzi rano, wyniki sie odwracaja, i tych wszystkich chetnych do pojednania ogarnia kurwa jakas zbiorowa amnezja odnosnie tego, co napisali mniej niz 10 godzin wczesniej. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 6
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Pisiorki nasciągali migrantów, zarobili na tym jeszcze sprzedając im wizy, a teraz jeszcze zrobili z tego winę Tuska :E i wygrali wybory strasząc nimi elektorat :E Piknie.

żodyn się nie spodziewał :E 

• Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, voltq napisał(a):

O czym ty bredzisz ?

No to co napisałem.

PIS będzie celować w 100% władzy, a nie jakieś koalicje.

Co w tym niezrozumiałego? Partii Kaczyńskiego nie znasz?

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Najwiekszymi hipokrytami sa Ci, ktorzy wczoraj po 21:00 na forach i socialach wyjezdzali ze swoim slychac wycie znakomicie, albo pisali o potrzebie pojednania, o tym ze trzeba rozmawiac z wyborcami Nawrockiego, ze oni tez sa wazni itd.

No ja wam piszę, obejrzyjcie sobie relacje z wczoraj z Republiki, od 22:45 do 23:10 - Choroszcz to mało powiedziane

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Nagle przychodzi rano, wyniki sie odwracaja, i tych wszystkich chetnych do pojednania ogarnia kurwa jakas zbiorowa amnezja odnosnie tego, co napisali mniej niz 10 godzin wczesniej. 

Ale to jest perfekcyjna definicja wyborcy tuska

Nie dzieje sie tu nic nowego

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Tutaj Konfa może mieć przewalone i to dobrze zostało ujęte.:thumbup:

A tak może się stać tylko dlatego, że Mentzen nie pokazał, kto tu rządzi w Konfie, a ulega Bosakowi, Wiplerowi czy nawet swoim z Nowej Nadziei, który też dochodzą do słowa, że jednak chcą też koryta i stołków i to najlepiej z PiS. Zresztą co do Wiplera, to większość wie, po co do Konfy przyszedł i jest blisko Mentzena.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jako wyborca konfy moge powiedziec - nam juz przewiduja smierc od 10lat. A idziemy tylko w gore :)

Akurat było wiadome, że Kukiz to PiS bis i się sprawdziło, został wchłonięty i słuch o nim minął, to samo będzie z Konfą. Zresztą widać po ich zachowaniu, że to jest to samo, taki odłam. 

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

No ja wam piszę, obejrzyjcie sobie relacje z wczoraj z Republiki, od 22:45 do 23:10 - Choroszcz to mało powiedziane

Nie ogladam Republiki.

Mowie o wpisach i komentarzach osob, ktore uwazalem za powaznych w kwestii polskiej polityki, a takze komentatorow, a nie szurow ze szczujni. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Mowie o wpisach i komentarzach osob, ktore uwazalem za powaznych w kwestii polskiej polityki, a takze komentatorow, a nie szurow ze szczujni. 

Czyli kogo? Gdzie źródło? Czy może "coś tam o ludziach, ale nie powiem kto, bo nie istnieją".

5 minut temu, kubikolos napisał(a):

moze zapytaj trzaskowskiego, obiecywal ze zagoni leniwy rzad do pracy XD

No zapomniałem że został prezydentem, to może kogokolwiek gonić. 

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Kadajo napisał(a):

To ja tez do gazu, DWA RAZY :smiech:

Wybacz ale ja tu szacunku mało widzę, niestety :)

Wskakujesz z zamykaniem tematu jakbyś był jakimś wlascielem tego forum , to jest brak szacunku dla użytkowników plus jesteś zwykłym moderatorem , bez użytkowników forum jest martwe więc trochę szacunku

A widzę że ktoś ci hamulec wcisnął bo już nie banujesz mnie jak na ostatnim forum za cytowanie posta pod postem bo nie mogłeś nic lepszego na mnie  znaleźć 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Spl97 napisał(a):

A tak może się stać tylko dlatego, że Mentzen nie pokazał, kto tu rządzi w Konfie, a ulega Bosakowi, Wiplerowi czy nawet swoim z Nowej Nadziei, który też dochodzą do słowa, że jednak chcą też koryta i stołków i to najlepiej z PiS. Zresztą co do Wiplera, to większość wie, po co do Konfy przyszedł i jest blisko Mentzena.

Wy macie taki problem, bedac fanatykami jednej albo drugiej strony - wydaje sie wam, że jak nawet pis czy po rozprawi sie z obecna konfa (co jest malo realne) to wyborcy jak worki ziemniakow pojda za nimi

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Umpero napisał(a):

Na razie się spotkałem tutaj z pogardą wyborców Trzaskowskiego do tych co głosowali na drugą stronę.

Druga strona przez całą kampanię odsądzała Trzaskowskiego i jego wyborców od czci i wiary przedstawiając ich jako zdrajców, , degeneratów, odmawiając im polskości, liczyło się tylko zmasakrowanie rozmówcy. Nawrocki ani razu nie powiedział że będzie prezydentem wszystkich Polaków tylko antagonizował swoich przeciwko reszcie.

• Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, kalderon napisał(a):

Druga strona przez całą kampanię odsądzała Trzaskowskiego i jego wyborców od czci i wiary przedstawiając ich jako zdrajców, , degeneratów, odmawiając im polskości, liczyło się tylko zmasakrowanie rozmówcy. Nawrocki ani razu nie powiedział że będzie prezydentem wszystkich Polaków tylko antagonizował swoich przeciwko reszcie.

Tak, to Trzaskowski byl bezpodstawnie oczerniany cala kampanie 

No nie moge :rotfl2:

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Lypton napisał(a):

Zawetował 6 ustaw. Tylko od listopada 2024 podpisał 98. Jak dobrze policzyłem, podpisał w sumie 170 ustaw aktualnego rządu. Wszystko jest na stronie Kancelarii.

Pora w koncu obalic mit o Andrzeju blokujacym Donalda. Moze gdyby Donald staral sie wiecej zrobic, a mniej gadac, to mialby za soba wyborcow. 

• Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Nie ogladam Republiki.

Nie stać mnie na narkotyki, to oglądam Republikę. 

A tak serio, to ja też nie - wczoraj po prostu zrobiłem sobie gulty pleasure, żeby poczuć na sobie to, co czują na codzień wyborcy tej stacji. 
Ogólnie to OJP, odlot jak po dragach tam jest.

4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Z republiki czy trwam się tego nie dowiedzą. Ba oni z tych stacji dalej sądzą, że jest zielony ład i imigranci ściągani za Tuska .

nigdy się nie zająknęli nawet, kto to podpisał.

1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Wy macie taki problem, bedac fanatykami jednej albo drugiej strony - wydaje sie wam, że jak nawet pis czy po rozprawi sie z obecna konfa (co jest malo realne) to wyborcy jak worki ziemniakow pojda za nimi

Póki co to wszystko jest na dobrej drodze, by PiS rozprawił się z KO we współpracy z Konfą.

Teraz, kubikolos napisał(a):

fakt, wy okopani nawet nie wiecie ze on jest wiceszefem PO XD

a w rządzie jest tylko PO? A to nowość.

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

Wskakujesz z zamykaniem tematu jakbyś był jakimś wlascielem tego forum , to jest brak szacunku dla użytkowników plus jesteś zwykłym moderatorem , bez użytkowników forum jest martwe więc trochę szacunku

A widzę że ktoś ci hamulec wcisnął bo już nie banujesz mnie jak na ostatnim forum za cytowanie posta pod postem bo nie mogłeś nic lepszego na mnie  znaleźć 

Ale po co takie uwagi kolego? Potrzebne to?

Co było na Labie zostało na Labie, i poszło razem z nim do piekła.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Pora w koncu obalic mit o Andrzeju blokujacym Donalda. Moze gdyby Donald staral sie wiecej zrobic, a mniej gadac, to mialby za soba wyborcow. 

Gdyby Donald Tusk nie zwariował totalnie i nie zmienił się z normalnego człowieka w socjalistę to pewnie było by dobrze

• Upvote 2