Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Po 1 to koleś skomentował swoim 8tyś ten filmik, ale filmik i cena jest taka sama jaka była w tym co ja wrzuciłem, to można samemu sobie policzyć przy cenie MSRP dla tego Asusa to 2800 dolarów australijskich, co daje ok 1800$, i teraz łatwiej jest nam przeliczyć, dojdą marże,vat + januszowe to można policzyć z kwoty 2000$ x kurs $ i wtedy wyjdzie ok 8tyś, tak w zaokrągleniu, ale to jest MSRP a cena zapewne będzie niższa, plus to ponoć najdroższy asus jak już zostało dodane pod moim wrzuconym postem, pewnie referent i inne wersje mogą być tańsze, powinny być, ale jak będzie na prawdę, to się dowiemy 7 stycznia rano. Nawet 1500$ x4 to jest 6tyś + vat marża + januszowe w polskich sklepach to trochu wyjdzie za taką kartę. Na razie bazujemy na przeciekach, nie załamuj się! -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Tu 10 osób chyba nawet 4090 nie ma. Więc na bank 10 kupi 5090 za 15k -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Dla potomnych, bo ktoś już pytał się mnie... Obecnie do modowania konsoli jest prosty i dobry sposób modmii - https://modmii.github.io/ Strona wygląda podejrzanie, ale to jest właściwy adres, którego sam używałem. Można używać wielkich kart SD bez problemów, wystarczy je odpowiednio sformatować choćby przy użyciu wiersza polecań w windows. U mnie siedzi 256GB. Potem opiszę co i jak, choć wszystko jest w internecie, więc może mi się nie chcieć wracać. Kable component z chin są całkiem dobre, to samo sprzedają na allegro, ale często gorsze wersje. Nie są to idealne kable, ale nie sprawiają problemów, poza pewnie słabym ekranowaniem, jeśli w ogóle tam jest. Sam kupiłem takie coś, w promocji za ~17 zł https://pl.aliexpress.com/item/1005006867830097.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.51.21ef1c24FS3st0&gatewayAdapt=glo2pol Belka z diodami na USB do emulacji - https://pl.aliexpress.com/item/1005006827872983.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.45.21ef1c24FS3st0&gatewayAdapt=glo2pol Całkiem dobry odbiornik BT do emulowania na PC, wybrałem czerwony dla pewności, obecnie są lepsze oferty gdzie indziej, ale wklejam miejsce zakupu: https://pl.aliexpress.com/item/32384484446.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.56.21ef1c24FS3st0&gatewayAdapt=glo2pol Radzę wgrać tryb pass through, który nadpisuje sterownik nadajnika i nie pozwala użyć go do czego innego w tym trybie. Wtedy Dolphin używa go niczym oryginalny nadajnik we Wii. Z ciekawości kupiłem nadajnik BT 2.0 z olx i również działa, więc możliwe że starocie będą lepsze niż nowe. Z Wii można używać innych padów, wystarczy pobawić się ustawieniami w Homebrew, ale listy trzeba sobie poszukać. Nawet niektóre pady 8bitdo działają, ale trzeba mieć wybór odpowiedniego trybu, którego niestety nie mają przewodowe modele... Powinno to działa również z trybem emulowania Gamecube, ale pad musi być skonfigurowany przez społeczność. Przy modowaniu Wii i wgraniu tego co trzeba do GC będzie można znaleźć plik tekstowy z konfiguracją padów. Nie udało mi się uruchomić mojego przewodowego 8bitdo Pro2, wiec wolę emulować i już tam nie zaglądać -
Przez Ryszawy · Opublikowano
System Shock wygrał. Miałeś rację, stare czasy się przypomniały (ale chyba nie grałem za młodu w oryginał, bo coś tam kojarzę ale tak nie do końca), lekki shock kulturowy, że tak powiem, w porównaniu do współczesnych produkcji, jeżeli chodzi o podejście do gracza. Zapomniałem już jak współczesne gry zinfantylniały. Trochę pogrzebałem w kolorystyce, żeby nie było tak kolorowo i bardziej mrocznie i jest git -
Przez huudyy · Opublikowano
Clicka miałem praktycznie wszystkie numery od chyba 9? (do tej pory go mam u rodziców, jest leak nowego Xboxa który dosłownie był w kształcie litery X :E). Fajna była, bo częściej wychodziła od CDA i tańsza do tego Też mega przykro mi się zrobiło, dlatego fajnie, że znaleźli się ludzie, którzy podjęli się reanimacji tej wesołej ekipy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi