Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Bez gw, bez niczego , dałem ostatnio link za niecałe 14k 5090 z Xkom BEEEEEEEEZ jaj -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Spróbuj włączyć dziedziczenie do uprawienień , też na początku nie mogłem kopiować według tego poradnika. -
Przez ket_rab · Opublikowano
Już jest w stanie idealnym na olx. https://www.olx.pl/d/oferta/msi-geforce-rtx-5090-32g-lightning-z-CID99-ID19xiA7.html?reason=seller_listing -
Przez twist255 · Opublikowano
Jakiś czas temu robiłem upgrade komputera i wszystko działa bez problemu. Przy okazji ktoś polecił mi spróbować podkręcić RAM, więc postanowiłem się za to zabrać. Ustawiłem 3000 MHz, timingi takie jak na zdjęciu i napięcie 1.35 v, po stress tescie wszystko jest stabilne. Spróbowałem też ustawić 3200 MHz na tych samych wartościach, ale komputer już nie chciał się uruchomić. I teraz pytanie czy to znaczy, że moje kości raczej więcej nie wyciągną, czy warto jeszcze pokombinować z timingami albo napięciem? Robię to pierwszy raz, więc chętnie wyslucham madrzejszych od Siebie. Dzięki za pomoc. Crucial 16GB (2x8GB) 2666MHz CL16 MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR4 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Camis Oni to tak wymyslają. A i tak w głownym zamierze wszystkiego co sie tutaj dzieje, jest również interes zagraniczny. Przepychanki i narracja polityczna to zawsze był w Polsce jeden wielki ring. Skoro taki armagedon u nas zrobił obcy kapitał, mozna tylko pomyslec co sie dzieje w innych panstwach rownie biednych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi