Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Myślę że tak, szczególnie w jakimś tematycznym konfigu typu złoto - czarny ProArt albo MSI Godlike bez nasranego rgb. Taki czysty czarny lub czarno-złoty build idealnie by mi pasował do tego bydlaka. W budzie Antec Pro Flux z tą drewnianą ramką by wyglądał świetnie, tyle że ta buda nie jest optymalna pod setup z podwójnym AiO ;/ -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Legendarny Właściciel zawitał na forum. Uszanowanko Projekt cuuudo! Ja osobiście bym własnie wolał Clear płyn. Z powodów technicznych jak i wyglądu. A kolor podświetlenia zawsze mozna sobie zmienić softem, jak się znudzi Chociaż wersja niebieska też jest sztos bo taka zimna -
Przez Kadajo · Opublikowano
Może w budzie jak się zaświeci będzie wyglądał faktycznie lepiej -
Przez sino · Opublikowano
Wyczuwam pomyłkę 2025, zamiast skrajnej głupoty (lato 2025 było powyżej normy GO 1991-2020 i bardzo ciepłe w stosunku do lat normalnych): https://obserwator.imgw.pl/2026/01/23/klimat-w-polsce-w-2025-roku-podsumowanie-wybranych-elementow/ https://imgw.pl/charakterystyka-wybranych-elementow-klimatu-w-polsce-w-2024-roku-podsumowanie/ (uwaga - to luty był +5,8; średnia aż +2,2 w stosunku do GO). A trzeba było sprawdzać w nocy, bo te średnie są z całej doby. Zaś modeli jest kupa, ja śledzę typowo 8-10 (część zdublowana, ale z różnicami). Prognozy sprawdzają się bardzo dobrze, ale trzeba mieć wyczucie, że gdy ECMWF podaje -15 a ICON 0 to, że może być różnie, a szczególnie gdy połowa podaje co innego a druga też. Zwykle wtedy na mapach widać przesunięcia o kilkaset kilometrów więc modele podają podobnie ale mają przesunięte masy powietrza więc np. ciepłe powietrze z Niemiec w jednym modelu jest już w Warszawie a w innym dopiero we Wrocławiu (nawet do Poznania nie dotarło), w skrajnych przypadkach bywa 10 stopni różnicy na 40 km, ale zwykle na setki km. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Jeszcze odnośnie krótkich odcinków i spalania hybrydy 2C temp
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi