naitsabest 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie masz ręczników w domu? Mam i służą mi do wycierania rąk. 9 minut temu, MrKetiw napisał(a): Wszyscy w domu zdrowi? 🤷 Tak, mam nadzieję że u Ciebie też.
Send1N 5 482 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak QD oled się rysuje od samego ruchu powietrza w mieszkaniu to z pokrowcem bym nie ryzykował, przy każdym nasuwaniu go na ekran będą powstawać kolejne rysy
Gret 733 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Send1N napisał(a): Jak QD oled się rysuje od samego ruchu powietrza w mieszkaniu to z pokrowcem bym nie ryzykował, przy każdym nasuwaniu go na ekran będą powstawać kolejne rysy Dlatego karton lepszy 1 1
galakty 4 045 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To nie lepiej zostawić w kartonie oryginalnym? I niech leży? 1
Kadajo 8 368 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ogólnie jak monitora nie używałbym codziennie to może tez bym jakiś pokrowiec na niego narzucał zawsze to mniej kurzu w środku Z drugiej strony mój model tak łatwo przeciera się z kurzu.
Cappucino 310 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, galakty napisał(a): To nie lepiej zostawić w kartonie oryginalnym? I niech leży? I to jest jakieś rozwiązanie, nie dość, że nie będzie rys to i problem z wypalaniem zniknie. 1 1
galakty 4 045 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ile tego kurzu naleci do środka... Przedmuchać powietrzem i tyle.
Gret 733 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, galakty napisał(a): To nie lepiej zostawić w kartonie oryginalnym? I niech leży? w sumie dobry plan, wyciąć tylko okienko i odchylać 2
Kadajo 8 368 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, galakty napisał(a): Ile tego kurzu naleci do środka... Przedmuchać powietrzem i tyle. Pewnie sporo
ODIN85 3 853 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, naitsabest napisał(a): Mam i służą mi do wycierania rąk. Tak, mam nadzieję że u Ciebie też. To może koc
Kadajo 8 368 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Gret napisał(a): w sumie dobry plan, wyciąć tylko okienko i odchylać 1
Rekomendowane odpowiedzi