Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

Jedyne do czego przekonały mnie recenzje, nawet te mega pozytywne, to do tego że to nie jest gra dla mnie. Ale na pewno będę śledził dalsze losy tej gry i BioWare, bo jestem ciekaw ile kopii się sprzeda. Od tego może zależeć dalszy los tego studia.

Dla mnie też - wolę już przejść jedynkę ponownie, z której już mało co kojarzę, tak samo dwójka. Ale jestem jednak ciekawy opinii ludzi i zaufanych (dla mnie recenzentów), bo recenzje gry są nadspodziewanie dobre. Ja wiem, duży wydawca itp ale jednak, sypią 10tkami i 9tkami.

Obczaję z ciekawości w EA Gay Pro tę, ponoć świetną, optymalizację :D 

Mój rydwan komunijny aż przebiera nóżkami, tak bardzo nie może się doczekać :P

Podobno jak się wpisze w konsoli w grze "L**T" i naciśnie enter to się odpala prawdziwy WOKE MODE xD 

A tak przy okazji zoptymalizowane ustawienia od Janków z DF:

Jak dobrze pamiętam to DA Inkwizycja zakupiłem na mocnej promocji, chyba za ok 30zł+ za wersję GOTY i wtedy to grałem, ale i tak ledwo to zmęczyłem, musiałem posiłkować się modami, jeśli mowa o tej wersji, to pewnie się poczyta to i owo o niej, pewnie ktoś tu zagra i wstawi swoje 3 grosze, zobaczy się kawałek gameplayu dla "beki" i tyle, raczej na bank poczeka się do podobnej ceny, mam lepsze gry do grania.:E

Ide o zaklad że EA już smaży zwiastun z przebitkami 10/10 i 9/10 jaki to Veilgurad nie jest epokowy 

1 godzinę temu, PaVLo napisał:

Zbyt szanuję swoje pieniądze, abym miał je marnować na ten tytuł :/

Zawsze możesz zrobić refund na Steam

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...