bleidd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I jak wrażenia po recenzjach? Ktoś planuje zakup (jutro premiera)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jedyne do czego przekonały mnie recenzje, nawet te mega pozytywne, to do tego że to nie jest gra dla mnie. Ale na pewno będę śledził dalsze losy tej gry i BioWare, bo jestem ciekaw ile kopii się sprzeda. Od tego może zależeć dalszy los tego studia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bleidd Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dla mnie też - wolę już przejść jedynkę ponownie, z której już mało co kojarzę, tak samo dwójka. Ale jestem jednak ciekawy opinii ludzi i zaufanych (dla mnie recenzentów), bo recenzje gry są nadspodziewanie dobre. Ja wiem, duży wydawca itp ale jednak, sypią 10tkami i 9tkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ostrożnie, na PCLabie strasznie jechaliśmy po grze, to zamknęli nam forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 1 godzinę temu, bleidd napisał: I jak wrażenia po recenzjach? Ktoś planuje zakup (jutro premiera)? Biorę w abo. Taki zapychacz przed Stalkerem. Edytowano %s o %s przez ODIN85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @ODIN85 Nie wierzę ale jaja! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Obczaję z ciekawości w EA Gay Pro tę, ponoć świetną, optymalizację Mój rydwan komunijny aż przebiera nóżkami, tak bardzo nie może się doczekać Podobno jak się wpisze w konsoli w grze "L**T" i naciśnie enter to się odpala prawdziwy WOKE MODE A tak przy okazji zoptymalizowane ustawienia od Janków z DF: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie ma Denuvo więc tragedii nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Optymalizacja niby fajna. Szkoda, że jest już tyle przesłanek, że gra sama w sobie nie będzie taka ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Te ich abo też można zwrócić po 2h tak jak u Ubi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja jak bym miał to odpalić to też jedynie dla "grafiki" i przetestowania sprzętu. Możliwe że w abo od EA za jakiś czas ściągnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Moim zdaniem nawet graficznie ta gra jakiegoś wielkiego szału nie robi. W sensie wszędzie widać blur i pewnie efekty skalowania rozdzielczości. Zasięg rysowania też słaby na tych wszystkich filmikach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Premiera globalna czy przez VPN można dziś już wystartować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Z "tęczowym obywatelstwem" jest early access Albo z 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Oby jakieś bombardowanko było na stimie tego tęczowego barachła. Chociaż sprzedaż jakąś pewnie niestety dziady wykręcą po tych pseudo reckach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja sobie niedlugo zagram w Origins, prawdziwego Dragon Age'a, a nie to cos. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Najlepsza część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ta gra jest tak przejedzona DEI, woke, lgbt że to dramat... Ja podziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zbyt szanuję swoje pieniądze, abym miał je marnować na ten tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie ma w co grać do Stalkera więc nie mam wyboru:-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak dobrze pamiętam to DA Inkwizycja zakupiłem na mocnej promocji, chyba za ok 30zł+ za wersję GOTY i wtedy to grałem, ale i tak ledwo to zmęczyłem, musiałem posiłkować się modami, jeśli mowa o tej wersji, to pewnie się poczyta to i owo o niej, pewnie ktoś tu zagra i wstawi swoje 3 grosze, zobaczy się kawałek gameplayu dla "beki" i tyle, raczej na bank poczeka się do podobnej ceny, mam lepsze gry do grania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ide o zaklad że EA już smaży zwiastun z przebitkami 10/10 i 9/10 jaki to Veilgurad nie jest epokowy 1 godzinę temu, PaVLo napisał: Zbyt szanuję swoje pieniądze, abym miał je marnować na ten tytuł Zawsze możesz zrobić refund na Steam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tylko ostrożnie z krytyką Veilguarda bo drugie forum zatopicie ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, tuhmunud napisał: Tylko ostrożnie z krytyką Veilguarda bo drugie forum zatopicie ;) Veilguard najlepszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się