Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał:

Bo żartować trzeba umieć, nie każdy potrafi wiec trzeba go naprostować. :faja:

Na przyszłość ja Cie na żarty bierze to pisz w spoileru bo po emotce bym się nie zorientował :E

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, userKAMIL napisał:

Pytasz się jacy Wy to zacytowałem, że konkretnie Ty.🤷

Dobra już nie zaczynaj tych swoich prowokacji. Bo znowu będziesz płakał. Forum inne, ale osoby powodujące problemy te same. Nie myśl ze tutaj będziesz miał fory jak zaczniesz pokazywać swoje rzemiosło.

Opublikowano (edytowane)

Znowu straszysz? Zadałeś pytanie to odpowiedzialem 🤷 To nie jest lab ze będziesz banował ludzi bo ktoś ma inne zdanie jak wielki pan mod Kadajo. Zejdź na ziemie chłopie. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
2 minuty temu, userKAMIL napisał:

Znowu straszysz? Zadałeś pytanie to odpowiedzialem 🤷

Zwracam ci uwagę, bo znam cię i twój sposób wypowiedzi. Na labie ostatnim twoim wpisem było mnie nazwanie dzbanem już tym sobie wystawiłeś ostateczną laurkę. Po prostu cię informuje ze nie będziesz miał tutaj żadnego ulgowego traktowania, będziesz się popisywał to zostaniesz ukarany.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja Ciebie informuje, że nie będziesz miał tu taryfy ulgowej i tak jak na Labie pokazali Ci miejsce w szeregu tak i tutaj mogą. Swoje prywaty z laba zostaw prosze dla siebie. 
Zadałeś pytanie jacy Wy wiec odpowiedziałem wraz z cytatami, że Ty. Nastepnym razem nie pytaj i tyle. 

Opublikowano

Przepraszam was panowie za offtop, ale użytkownicy tego forum muszą zobaczyć z kim mają do czynienia i czego się można po nim spodziewać.

Akurat twoje miejsce wszyscy znają, i jest to kwestia czasu.

61847938f30664bbcf4568952294eed3.png

4683c0dba89afd4d60b63d13bcffee4c.png

Na tym kończę dyskusje.

Opublikowano (edytowane)

Nie wierzę, że znowu się splakales i jakieś kolejne prywaty wyciagasz 😅 Ile Ty masz lat 12? Tym razem na bierząco robie SS tych Twoich wypocin aby merytorycznie uzasadnić do Adminów jak psycha Ci siadzie i ban poleci co i jak ;)

Blind już raz Ci pokazal gdzie Twoje miejsce. 

Opublikowano

Panowie dajcie spokój @userKAMIL @Kadajo. Co było na labie, zostało na labie. @userKAMILmasz uczciwą szansę by troszkę zmienić swoje podejście. Startujemy na ith od nowa. Wiesz, że dymy były nie raz na labie, bo masz dość kontrowersyjne podejście. Twoje prawo, ale chyba rozumiesz, że to ludzi odpala i skutki tego muszą być. Nikt z urzędu nie będzie wysyłał na Bieszczady, ale jak sobie ktoś na to zapracuje, to niestety tak to się skończy. Warto chociaż spróbować wyluzować.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

@kelam Ja tylko zaznaczę, że odpowiedziałem na jego pytanie. Grzecznie i argumentując to SS jego wypowiedzi. To On się znowu odpalił z jakimiś prywatami nie ja. Mogę dodać go do ignorowanych i tyle tylko żeby nie było że ban bo smiałem moda tam dodać ;)

Opublikowano
23 minuty temu, Element Wojny napisał:

Wczoraj 2 godziny nic ładnego nie udało mi się stworzyć, a tutaj proszę, 5 minut i mam gotową postać z moich mokrych snów...

Pieeeeszczoszka.

Mniam.

• Like 1
  • Haha 1