Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada @Crew 900 też sobie robię drinka, na trzeźwo tego nie da się oglądać, więc. 1
Kadajo 426 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Ta postać to jest chyba świadoma świata w którym żyje, pewnie się zabije przy pierwszej okazji 2
Reddzik 295 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Popatrzyłem się na to co wrzuciłem, popatrzcie, nawet ta cała Yennefer nie może mieć normalnej twarzy, to jest jak babo chłop
abudabi 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Nawet ta Yenefer wygląda jakby była na terapii zastępczej testosteronem. 1
Frog67 103 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 25 minut temu, Sheenek napisał: A z gotowych nic nie ma? Z Gotowców są tylko sportsmenki NRD 7
ODIN85 386 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada A du..y chociaż fajne? Bo i tak to najczęściej widać 3
Element Wojny 487 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Stjepan napisał: A tymczasem inna gra z Azji. O Panie, ile bym dał by sobie taką panią stworzyć... Przed chwilą, ODIN85 napisał: A du..y chociaż fajne? Bo i tak to najczęściej widać Wszystkie dupy zasłonięte za dużymi spodniami albo jakimiś łachami. 1
Tomek_ITH 57 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Do mojej v w cp 2077 to podjazdu nie ma. 2 1
Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Moja V z CP2077 jest bardziej femme fatale od Twojej.
Element Wojny 487 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada dobra ja sobie chyba skopiuje czyjas postac, bo nie dam rady nic tutaj splodzic.
Reddzik 295 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Czyli jednak to prawda, poszli po lini prostej: Cytat Z tyłu plecy, z przodu plecy Pan Bóg stworzył ją dla hecy. Edytowane 1 Listopada przez Reddzik 3
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada U mnie już czwarty wchodzi i życzę powodzenia 2 10
Necronom 66 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Żeby się normalnej postaci nie dało zrobić 1
Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) @Crew 900 Trochę offtop, wódka z sokiem, klasyk, ale nie moje klimaty, ja piję rudą. Edytowane 1 Listopada przez Stjepan 1 1
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Stjepan napisał: @Crew 900 Trochę offtop, wódka z sokiem, klasyk, ale nie moje klimaty, ja piję rudą. Ano nie bo bimberek ;] 1
zoomehsak 17 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Czy komuś z Was udało się ukończyć kreator postaci i pograć w samą grę ? 2
userKAMIL 137 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 5 minut temu, Crew 900 napisał: U mnie już czwarty wchodzi i życzę powodzenia Ja też robię dziś kolejne podejście. Zaraz się okaże, że każdy się nawali i nagle gra się podoba. 1
Element Wojny 487 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 2 minuty temu, zoomehsak napisał: Czy komuś z Was udało się ukończyć kreator postaci i pograć w samą grę ? To nie jest takie proste kolego, chyba że lubisz grać pasztetami. 1
ODIN85 386 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) @userKAMIL Z filmami tak jest to czemu z grami nie może być podobnie Edytowane 1 Listopada przez ODIN85 1
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Panie, w takim zaciemnieniu śmiem twierdzić, że to oranżada 0% Edytowane 1 Listopada przez Crew 900 3
Rekomendowane odpowiedzi