Gość Kelam Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Kolegi już nie wywołujcie. Udał się na 2 tygodniowe balety w Bieszczady. Sami widzieliście, że bardzo starałem się tego uniknąć. Odpowiednie posty uprzątnięte.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Dzisiaj wskoczę na jakieś 2-3 godzinki w Veilguarda, by obadać co dalej. Wczoraj skończyłem na jakiejś misji z Antiviańskimi Krukami - sama lokacja mi się bardzo podobała, ale znowu totalna nie-interaktywna makieta, choć chyba kilka NPC'ów wykonywało jakieś ruchy.
Vulc 2 191 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 11 minut temu, Kelam napisał(a): Sami widzieliście, że bardzo starałem się tego uniknąć. Aż nie do poznania. Nie wiem czy było, jeśli tak to sorki, ale śmiechłem siarczyście:
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 3 godziny temu, DITMD napisał(a): Goście grać nie potrafią, a zwalają wszystko na grę, im dalej jestem tym fajniejsza jest walka, bo mam więcej skilli odblokowanych, większe możliwości itp. A tych przydupasów z mojej drużyny mogłoby nie być, bo solo rozwalam wszystko. Super. Czyli drużyna psu na budę. Zbytek. Zamysł gry idzie w piach .
azgan 1 130 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Faktycznie im dalej w las tym większa lipa i już nie jest tak super No ale graficznie 🍬 1
DITMD 787 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Dla mnie na odwrót, im dalej jestem tym jest lepiej. 2
Sheenek 330 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Ehhh... ale by fajnie ME4 mogl wygladac na tym silniczku. Niech tylko pojda po rozum do glowy i zatrudnia porzadnych scenarzystow a tych do disneya wyslac.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 To chyba lekko w temacie https://www.facebook.com/share/v/1AnXWRXqrJ/ 3
lukadd 2 913 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Poziom dialogów wydaje się na podobnym poziomie jak w DA: V A tak w ogóle zapytam jak już taki kawał tej gry ograliście. Lepsze to od Inkwizycji czy gorsze jeśli chodzi o całokształt? 1
Gość Kelam Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 11 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): To chyba lekko w temacie
azgan 1 130 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 11 minut temu, lukadd napisał(a): Poziom dialogów wydaje się na podobnym poziomie jak w DA: V A tak w ogóle zapytam jak już taki kawał tej gry ograliście. Lepsze to od Inkwizycji czy gorsze jeśli chodzi o całokształt? Podobny poziom
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 https://planetagracza.pl/dragon-age-the-veilguard-golden-joystick-awards-2024-gry-roku/ 1
Gość Kelam Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Cytat Dragon Age: The Veilguard nominowane do gry roku 2024 Powariowali chyba.
Asag 284 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Nie zdziwiłbym się jakby wygrało. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Kilka rzeczy ode mnie - Treviso - przepiękna lokacja, która ma feeling znany z Dragon Age 2. Kto lubił tamte zabawy w miejskich korytarzach, polubi też to miasto. Trochę walk, trochę eksploracji, jakieś zagadki. Fabuła tutaj jest przyjemna, lekka, naprawdę w tym momencie jedyne co psuje odbiór to jakieś idiotyczne dialogi. Zabrałem ze sobą Neve i Lucanisa, bo Bellary i Harding niestety nie da się słuchać, pierdzielą totalnie od rzeczy.
Gothic 120 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) Ta gra to takie gówno zawinięte w ładny papierek, mówiąc papierek mam na myśli warstwę wizualną chociaż tytuł wydaje się raczej zbyt kolorowy. Ogólnie to gdyby wywalić tych wszystkich świrów z branży rozrywkowej które maczające palce w tyłku Sweet Baby itp. to już na starcie gry byłyby dużo lepsze ale i nie tylko gry bo przecież ta sama sytuacja jest w branży filmowej. Bo np. chciałbym takiego KotOR 3 pod względem technicznym ale jednak z drugiej strony niech lepiej tego nie tykają dopóki branża nie pozbędzie się tych wszystkich świrów którzy na pierwszy miejscu mają jakieś chore urojenie aniżeli po prostu dobrą rozrywkę Edytowane 6 Listopada 2024 przez Gothic
ryba 1 246 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 28 minut temu, Gothic napisał(a): Ogólnie to gdyby wywalić tych wszystkich świrów z branży rozrywkowej które maczające palce w tyłku Sweet Baby itp. to już na starcie gry byłyby dużo lepsze ale i nie tylko gry bo przecież ta sama sytuacja jest w branży filmowej. Chinole pogonily Sweet Baby i jedyna rzecz na jaka sie narzeka z Wukongiem to wymagania sprzetowe
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 4 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Kilka rzeczy ode mnie - Treviso - przepiękna lokacja, która ma feeling znany z Dragon Age 2. Kto lubił tamte zabawy w miejskich korytarzach, polubi też to miasto. Trochę walk, trochę eksploracji, jakieś zagadki. Fabuła tutaj jest przyjemna, lekka, naprawdę w tym momencie jedyne co psuje odbiór to jakieś idiotyczne dialogi. Zabrałem ze sobą Neve i Lucanisa, bo Bellary i Harding niestety nie da się słuchać, pierdzielą totalnie od rzeczy. Potem są mroczniejsze lokacje typu Nekropoli czy bagna. Trafią się też rajskie wysepki. Co do krwi to jest z niektórych wrogów i po prostu nie zostaje na broniach czy ubraniach. 6 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Super. Czyli drużyna psu na budę. Zbytek. Zamysł gry idzie w piach . To zależy kim grasz. Do postaci na bliski dystans jest mile widziana.
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 5 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Zabrałem ze sobą Neve i Lucanisa, bo Bellary i Harding niestety nie da się słuchać, pierdzielą totalnie od rzeczy. I jak mister Lucanis, wnosi trochę jakości znanej z poprzednich odsłon? Ponoć niewiele się odzywa, może to jego największa zaleta. Bo tym dwóm wyżej to gęba się chyba nigdy nie zamyka. Patrzyłem na jakieś tier listy, z reguły jest dość wysoko. Dałem nura w forum BSN. Wątek o krytyce gry tętni życiem. Wątek hypetrain, w porównaniu do niego, świeci pustkami. Jedyny wspólny mianownik między nimi to oprawa i design lokacji. Gra wygląda ładnie, działa płynnie, miejscówki od strony artystycznej są bardzo w porządku. Zajrzałem też na forum PsxExtreme, do wątku poświęconego grze. Widzę, że nic się nie zmieniło - nie biorą jeńców, o panie. Jeśli ktoś uważa, że tutaj jest za ostro, lepiej żeby się tam nie pchał. Nie ma miękkiej gry.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Oglądałem wczoraj końcowego bosa i zakończenie, o matko jakie to jest gówno i jak to się skończyło 🤮 Straszny gniotek a scenariusz to ktoś na kolanie pisał. 2
CavieZ 89 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Oglądałem wczoraj końcowego bosa i zakończenie, o matko jakie to jest gówno i jak to się skończyło 🤮 Straszny gniotek a scenariusz to ktoś na kolanie pisał. Mówisz że oglądałeś :). To wspaniale. Ja sądziłem że w gry się gra. To tak jakbyś oglądał (na przykład na YT) jazdę wybranym modelem auta a później opisywał wrażenia :). Przykre
tgolik 547 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) A tymczasem na STEAM TopSeller w Polsce Cyberpunk już wyprzedził Veilguarda i zaraz wyprzedzi na globalu. Edytowane 6 Listopada 2024 przez tgolik 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 6 godzin temu, Vulc napisał(a): Dałem nura w forum BSN. Wątek o krytyce gry tętni życiem. Wątek hypetrain, w porównaniu do niego, świeci pustkami. Jedyny wspólny mianownik między nimi to oprawa i design lokacji. Gra wygląda ładnie, działa płynnie, miejscówki od strony artystycznej są bardzo w porządku. Obiecalem, ze dam szczera opinie o samej grze z perspektywy fana Dragon Age i tego sie trzymam. Staram sie skupiac na kwestiach bardziej fabularnych/gameplayowych i w miare mozliwosci pomijac cale to pierdololo. Na chwile obecna przyznam, ze oprocz tych fatalnych dialogow na zaden konkretny syf nie trafilem, ale robie dopiero pierwsza duza lokacje i mam tylko 4 kompanow.
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 59 minut temu, CavieZ napisał(a): Mówisz że oglądałeś :). To wspaniale. Ja sądziłem że w gry się gra. To tak jakbyś oglądał (na przykład na YT) jazdę wybranym modelem auta a później opisywał wrażenia :). Przykre Nie to nie jest to samo, naprawdę uważasz ze jeśli komuś się gra nie podoba to jak w nią ZAGRA to zmieni zdanie ? To jest dopiero przykre. Nie, nie musisz w grę zagrać aby się o niej wypowiadać. Najwyższej nie możesz nic konkretnie napisać o GP tylko tyle ze ci się podoba to co widzisz. 2
Rekomendowane odpowiedzi