Element Wojny 278 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Goście od designu lokacji w Veilguard powinni dostać robotę przy nowym Mass Effect, bo widać że znają się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 122 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Zas napisał(a): Co do sprzedaży. Osobiście nie ferowałbym jeszcze wyroków, jest za duży szum informacyjny w temacie, ale jeżeli rzeczywiście sprzedaż jest najlepsza na Steam, to... chyba nie wygląda to dobrze Zgadza się, bodajże na forum BSN ludzie próbowali liczyć sprzedaż na PS5 na podstawie aktywnych kont z trofeami z tej gry. Inna sprawa, że jeśli nie będzie się czym chwalić, EA chwalić się nie będzie. Na konsolach pewnie trochę ludzi kupiło, bo tam jednak grunt korzystniejszy. Czym więcej screenów oglądam, tym bardziej żałuję, że lokacje to jeden z niewielu powodów, dla których chciałbym grę obadać. Nawet jeśli to nie jest mój styl, miejscówki mają swój urok. Tego odmówić nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny 278 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Na BSN i Reddicie zalew negatywnych opinii od graczy po ukończeniu gry. Głównym tłem krytyki jest zwalona fabuła (coś dziwnego się dzieje w finale, ale nie czytałem) i kompani, którzy z aktu na akt są coraz gorsi. Dużo osób krytykuje jakiś "klub książki" ??? Edytowane 14 godzin temu przez Element Wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 131 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Ta gra jest tak "zła" że naklepaliście już 53 strony na zupełnie nowym forum gdzie temat wystartował od 0. Trochę dużo jak na tytuł który "#nikogo" 🤭😉. 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL 36 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu I dalej grają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necronom 17 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Słaba gra, narzekania. Ale łupią aż wióry lecą 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 122 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Otóż nie do końca. Większość przyszła tutaj dla beki, gra może 5%. Co też znajduje odzwierciedlenie w wynikach sprzedaży, najwyraźniej. 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 131 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Ja tam pykam co prawda krótkie sesje po 2-3h ale robię postępy . Nic wybitnego ale da się w to pograć. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musichunter1x 69 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 8 minut temu, Vulc napisał(a): Większość przyszła tutaj dla beki, Potwierdzam + korporacyjnym szczurom z przedawkowanymi skittles zawsze dobrze wjechać na PR Na tym forum jeszcze nie wklejałem, może jest to porzucone DLC: 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zas 9 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Na BSN i Reddicie zalew negatywnych opinii od graczy po ukończeniu gry. Głównym tłem krytyki jest zwalona fabuła (coś dziwnego się dzieje w finale, ale nie czytałem) i kompani, którzy z aktu na akt są coraz gorsi. Dużo osób krytykuje jakiś "klub książki" ??? Już kupili, i to w premierowej cenie, więc teraz to sobie mogą... OK, wiem, wiem, bez ocen graczy niezdecydowani niczego by się nie dowiedzieli, nie można każdego, kto kupił, wytykać palcem... ale w dobie internetu tych kup-ujących nie musi być setki tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asag 12 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Przecież wyniki sprzedaży podobno bez rewelacji. A ci co się skusili ile z nich zagląda na tego typu fora a ile po prostu czyta/ogląda recenzje które bardziej wyglądają jak reklamy niż recenzja? Przecież ta gra to 10/10, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 99 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Na BSN i Reddicie zalew negatywnych opinii od graczy po ukończeniu gry. Głównym tłem krytyki jest zwalona fabuła (coś dziwnego się dzieje w finale, ale nie czytałem) i kompani, którzy z aktu na akt są coraz gorsi. Dużo osób krytykuje jakiś "klub książki" ??? Pisałem dziś o tym finale bo go oglądałem na stream, jest tak absurdalny i kiepski że szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TmK 19 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, azgan napisał(a): Ta gra jest tak "zła" że naklepaliście już 53 strony na zupełnie nowym forum gdzie temat wystartował od 0. Trochę dużo jak na tytuł który "#nikogo" 🤭😉. To akurat niczego nie dowodzi, crapy i kontrowersje to ciekawe tematy do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny 278 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Pisałem dziś o tym finale bo go oglądałem na stream, jest tak absurdalny i kiepski że szkoda gadać Aż taka kupa ? Kurde, dziś nie chciało mi się za bardzo w to grać, miałem plana na jutro, ale chyba powoli tracę chęci, właśnie przeleciałem BSN i ludzie piszą że finał jest bezsensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 119 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu A jest jedno zakończenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 122 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Zabawne, część recenzji podkreślała, że końcówka to najlepsze momenty tej gry. Widocznie i tutaj zdania są podzielone, aczkolwiek zwrot "dzieje się coś dziwnego" niewiele mówi. Z ciekawości sprawdzę to sobie po pracy, spoilery mi nie straszne, w grę raczej nie zagram. Zakończeń jest kilka, ale czym i czy w ogóle się wyraźnie od siebie różnią, nie wiem. Edytowane 3 godziny temu przez Vulc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag_zbc 29 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 44 minuty temu, Vulc napisał(a): Zabawne, część recenzji podkreślała, że końcówka to najlepsze momenty tej gry Tych recenzji co dały grze 10/10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 122 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Właśnie nie, tych które były raczej krytyczne. Bodajże SkillUp o tym mówił, ale czytałem i oglądałem już tyle recek że mi się mieszają. Coś w tonie - gra przeciętna, ale rozkręca się w końcówce. Tych 10/10 za wiele nie czytałem, bo z reguły wszystkie zrobione są na jedno kopyto i nie zawierają konkretów tylko jakieś ogólniki. Edytowane 2 godziny temu przez Vulc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 119 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Spoiler Cała banda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejTrg 60 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wygląda jak zlot jakiś tych nowoczesnych wynaturzeń Nie wiem czy to z tej gry ale patrząc na obrazek wyżej wnioskuję że tak. Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 122 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Wracamy do śmiesznych obrazków?:Taash nie ma łatwego życia. 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 119 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 51 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Wygląda jak zlot jakiś tych nowoczesnych wynaturzeń Nie wiem czy to z tej gry ale patrząc na obrazek wyżej wnioskuję że tak. No widzisz gdybyś grał to byś wiedział że w tej grze jest dokładnie ten sam zamek i ten sam gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan 109 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Wygląda jak zlot jakiś tych nowoczesnych wynaturzeń Nie wiem czy to z tej gry ale patrząc na obrazek wyżej wnioskuję że tak. Jak by jakieś freaki zostały wciągnięte do fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slafec 12 Opublikowano 32 minuty temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 32 minuty temu Wczoraj olałem dużą część zadań (jest punkt bez powrotu, można zrobić zapis i później wrócić), bo szybko chciałem zobaczyć finał. Co w tym zakończeniu jest takiego kiepskiego? 3h epickiej walki. Inkwizycja jest przy tym słaba i jak ktoś wcześniej oceniał ją na 7+ to Veilguard na dzień dobry powinien dostać 8. 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 119 Opublikowano 25 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 minut temu (edytowane) Serio pytasz się o to kogoś kto nie grał w całość i nawet nie wie o co chodzi w grze? Tak to można powiedzieć o prawie każdej grze oglądając samo zakończenie. Można śmieszkować z ppe ale z tym artykułem że po 20h diametralnie zmienia się obraz gry to mają rację. Edytowane 22 minuty temu przez ODIN85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi