Gość Kelam Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Nie no - jest tak jak na labie jeszcze pisałem. Oni pojechali po całości. Zapakowali tyle dei, woke i tęczowego szajsu jak nikt nigdy w żadnej grze. To jest przesunięcie granicy na grubo. Ale im to nie wyjdzie i nie ujdzie na sucho, bo gierka jest marna i się nie obroni gameplayem - a więc te oczywiste wady i bezczelna próba propagandowego prania mózgów będzie jeszcze bardziej widoczna.
Stjepan 2 376 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Tam jest tyle tego że nie tylko rzyga się tęczą, ale nią sra, tęcza leci z nosa, to jest chore.
userKAMIL 856 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Uwierzcie mi ja naprawdę próbowałem... Chyba nawet przed samym sobą to obronić... No ale się Q nie da! Edytowane 31 Października 2024 przez userKAMIL
musichunter1x 1 305 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, userKAMIL napisał: Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku. Witamy na pokładzie. Czasem serio myślałem że trollujesz, ale jednak masz po prostu strasznie duży zapas pozytywności dla gier Osobiście też kocham gry, ale jako medium dla pasjonujących projektów, bo nie cierpię tej degeneracji do korporacyjnego produktu. A jak coś kocham to chcę, aby nie miało podcinanych skrzydeł i wykorzystywało swój potencjał, a nie marketingiem tuszowało braki. Mały offtop osobisty: Byłem ~1.5 roku w relacji kochaj i nienawidź z COH3, ponieważ uwielbiam projekt RTS z gier Relic, głównie ten "klasyczny", ale po tylu aktualizacja i zarzadzaniem nimi przerodziło się to w nienawiść, ponieważ tak niewiele zaangażowania trzeba, by mechanicznie to ruszyć do lepszego stanu, a nie umieją zebrać się np. na oddzielenie wycofania od cofania, np. przez podwójne kliknięcie R. Tam było od groma możliwości wprowadzenia dobrych mechanik, a Sega narzuciła im dużą mapę w SP, a liniowa kampania DAK była spartoczona narracyjnie. Multiplayer z kolei też gubi kierunek, choć to do uratowania, gdyby nie odeszli kolejni ludzie ze społeczności, którzy tam pracowali. Hmm... Po prostu nie ma sensu dziś kochać gier bezwarunkowo. Część to wynik obozu pracy korporacji, a nie pomysłów zrodzonych z pasji do projektu lub czas pracy został tak przycięty, a założenia tak przestrzelone, że złe zarządzanie i krótki okres czasu zabija gry, nawet przy znośnym zespole. W przypadków tego "woke" dochodzi zatrudnianie ludzi z zewnątrz, aby dokończyć szmirę aktywistów. Ah, znowu się rozpędzę na "wieczór" Dobrej nocy Edytowane 31 Października 2024 przez musichunter1x 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 2 minuty temu, musichunter1x napisał: Ah, znowu się rozpędzę na "wieczór" Dobrej nocy Jak ukryłeś sygnaturę pod spojlerem ????
musichunter1x 1 305 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) @Element WojnyDoszedł przycisk po prawej nad oknem posta Takie czarne oko. Edytowane 31 Października 2024 przez musichunter1x 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Dobra, demo Veilguarda idzie do kosza, nawet nie chce mi się kończyć tego kreatora postaci, bo tutaj seryjnie nie idzie stworzyć ładnej kobiety, a pasztetami to niech sobie grają te/one z Bioware. 1 3
userKAMIL 856 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 6 minut temu, musichunter1x napisał: Czasem serio myślałem że trollujesz, ale jednak masz po prostu strasznie duży zapas pozytywności dla gier Hmm... W sumie dawno nikt takiego komplementu mi nie dał. Dzięki!
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 15 minut temu, Kelam napisał: Nie no - jest tak jak na labie jeszcze pisałem. Oni pojechali po całości. Zapakowali tyle dei, woke i tęczowego szajsu jak nikt nigdy w żadnej grze. To jest przesunięcie granicy na grubo. Ale im to nie wyjdzie i nie ujdzie na sucho, bo gierka jest marna i się nie obroni gameplayem - a więc te oczywiste wady i bezczelna próba propagandowego prania mózgów będzie jeszcze bardziej widoczna. Zgadzam się, pojechali po całości i przesunęli granicę. To im się nie może udać, niech gracze się ogarną i tego nie kupują, bo zabiją nie tylko Mass Effecta, ale też niejedną inną serię. Wpierw totalna cenzura, potem recenzje od tylko wybranych i przychylnych im redakcji, a teraz nagle gra wpada człowiekowi w ręce i okazuje się że Ci "kłamliwi youtuberzy, hejterzy" mieli rację, a gra jest po prostu różowym manifestem. 1 1
Frog67 389 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 17 minut temu, Element Wojny napisał: W tej grze nie jesteś w stanie stworzyć ładnej kobiety. Ja powiem więcej dlaczego wszystkie postacie mają dziwnie uwydatnione kości policzkowe, przecież tak ludzie nie wyglądają
Stjepan 2 376 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 @userKAMIL jesteśmy na nowych ziemiach, ale dla mnie toksyczność pozytywna to zło. Takie coś co mają Ubisyfie itd. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Przed chwilą, Frog67 napisał: Ja powiem więcej dlaczego wszystkie postacie mają dziwnie uwydatnione kości policzkowe, przecież tak ludzie nie wyglądają Właśnie nad tym siedziałem, żeby nadać więcej cech kobiecych tej postaci, ale wybór jest ograniczony specjalnie tak, żeby nie dało się tego zrobić. Nawet oczu nie byłem w stanie zrobić tak jak chyba w każdym możliwym kreatorze jaki do tej pory widziałem. O tyłku czy piersiach nie wspomnę, żal mi pań które lubią odtwarzać siebie w grach, co mają powiedzieć te które mają miseczki D albo więcej? Mają sobie piersi poucinać na modłę różowych, bo zbyt wydatne? 1
musichunter1x 1 305 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Wyczarowałem coś takiego z załączników na PClab. Oby Kojima przyjechał na swoim rumaku i uratował rynek Znikam i wam też radzę, bo szkoda snu na to z Edytowane 31 Października 2024 przez musichunter1x 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 @musichunter1x 20 listopada wychodzi Stalker 2, po gameplejach i filmie dokumentalnym sądzę że to będzie dobra gra, jestem fanem serii, do GSC jeszcze DEI i woke nie doszło. 1
Frog67 389 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Właśnie nad tym siedziałem, żeby nadać więcej cech kobiecych tej postaci Wiedziałem że te wydatne i kanciaste kości policzkowe coś mi przypominają. Kształt kości Neandertalczyka, tutaj w porównaniu z Homo Sapiens 7
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Dobili dziś do 70,414, obstawiałem wyżej. Nie jestem już pewien czy doskoczą do 150k.
ODIN85 3 500 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Jest źle. Pierwsza gra w tym roku która nie ma Goty u Alexa 3
Gość Kelam Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Szybka przeróbka znanego mema przed snem, ale pasuje idealnie:
skunRace 797 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) 3 godziny temu, userKAMIL napisał: Uwierzcie mi ja naprawdę próbowałem... Chyba nawet przed samym sobą to obronić... No ale się Q nie da! Nie to żebym się cieszył, że wyszło na "moje", bo bardzo ubolewam nad tą serią i jeszcze chwile temu rozmawialiśmy o tym na Labie, ale jednak Jak Ty tak piszesz, podchodząc do gry inaczej, pomyśl sobie co muszą czuć fani Dragon Age. Edytowane 1 Listopada 2024 przez skunRace 1 1
lamparcicho 697 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Niech dadzą w patchu suwak do ustawiania stopnia wokeizmu to rozważę ponowne pobranie tej gry Tymczasem poszedł uninstall, szkoda prawie 90GB miejsca na to raczysko, jeszcze mi jakieś przerzuty zrobi na inne "patrycje" 1 2
Vulc 2 191 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Najpierw człowiek wstaje i się dowiaduje, że mu forum zamykają. Dzień później człowiek wstaje i się dowiaduje, że Alkowi naprawdę nie podoba się jakaś gra. Koniec świata, strach pomyśleć co będzie jutro. Ps. Bo na wyprzedaż tego barachła za 75% mniej chyba jeszcze za wcześnie. 😏 1
Quassar 25 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) haahahahaah pojechali na bogato oni myśleli że naprawdę przepchają takie szambo... Trzeba by spisać liste tych wszystich recenzentów i portali co dawali 9/10 na czarną listę jako nie zaufane/Turbo-lewackie źródło opinii, któremu za ch... bata nie należy ufać. Przecież jak patrze na te nowe newsy po wydaniu gry to wygląda jeszcze gorzej niż przed premierą masakra to chyba będzie najbardziej lewacka gra dotychczas. Edytowane 1 Listopada 2024 przez Quassar
Phoenix. 4 711 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Ogladalem wczoraj stream "Kiszaka" na twitch, o matko jak ta gra nie ma pomyslu na siebie, a z rpg to nie ma nic wspolnego. 1
Quassar 25 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) 12 godzin temu, FerreroRoche napisał: hahahahahaahah złoto. Widać twórcy utożsamiają się personalnie z tymi postaciami czy jakoś tak No nie powiem że nie... Widać ewidentnie Edytowane 1 Listopada 2024 przez Quassar
Rekomendowane odpowiedzi