Sheenek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? Nie smiem powiedziec ze nie bo mi wpierdzieli jeszcze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon To ja większe mam Większego chyba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon To ja większe mam Jak my, normalnie faceci oddajemy ot, tak ten świat tym odstrzeleńcą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? Jak to się zmienia. Ujdzie... Za taką lalkę chcieli Tlou2 wywalić w kosmos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Panie, powtarzam pytanie czy na trzeźwo to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Crew 900 napisał: Panie, powtarzam pytanie czy na trzeźwo to? Jeszcze tak, dzieciaki muszę wpierw położyć spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Zrób faceta, i po problemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Musi być najmniejszej "wypukłości" w kreatorze i to jest szczyt kobiecości w nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Element Wojny napisał: Jeszcze tak, dzieciaki muszę wpierw położyć spać... Kurde a już chciałem cię nazwać moim bohaterem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Element Wojny nie męcz się, już po tym filmiku Rocka wiemy dla kogo jest ta gra, a dialogi pisał CzatGPT z PCLaba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ale ładny gotowiec 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... Czy aby to nie jest przypadkiem Abby 3.0? Odnoszę się do TLOU2 dla niewiedzących. Z twarzy przypomina mi to Harding, nie wiedzieć czemu te rysy. Edytowano 2 godziny temu przez Reddzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tomek_ITH napisał: Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. To dawaj namiary co i jak, bo u mnie same pasztety wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał: Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. No już wiemy, że z cyckami to nie zaszalejesz No ale może coś w majtkach zaszalejesz, jakąs anomalię Edytowano 2 godziny temu przez Crew 900 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... Zacytuję razem ze zdjęciem, ale mus jest - po prostu esencja kobiecości Nie no żarty na bok - oni są po**bani w tym bioware bardziej niż człek myślał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Faceta stwórz, będzie ładniejszy od tych potworów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Element Wojny napisał: To dawaj namiary co i jak, bo u mnie same pasztety wychodzą. Ta szczęka psuje wszystko, nie możesz zrobić mniejszej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghs Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu ta cała niebinarność to nic innego jak irracjonalny lęk przed klasyfikacją czyli tzw zaszufladkowaniem. smutne to, że obecna popkultura robi wszystko aby pielęgnować i potęgować tę fobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał: Ta szczęka psuje wszystko, nie możesz zrobić mniejszej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jakim zaściankowym i zakompleksionym trzeba być, żeby uniemożliwić graczom stworzenie ładnej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Każda z postaci ma muskularne, wyćwiczone ciało. Zabawne, że większość ich "odbiorców" to tłuste bloby z niebieskimi włosami, które siłownię tylko w internecie widziały 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Ale ładny gotowiec Cytuje z obrazkiem, bo to trzeba, wyjścia nie ma. Widzisz ? Już ci odwala jak ty to nazywasz ładnym. Przecież to jakiś babochłop. Uciekaj, póki możesz, oddaj to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się