userKAMIL Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu To Ty pijesz jakis sok z lodem. 😜 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu I co ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jest lepiej ale nadal wygląda jak naćpana ex Shreka. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ta buźka nadal przypomina mi jakąś krasnoludzką istotkę, jak to zostało zauważone "pani Shrekowa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nie no już brałbym. Taka MILF 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak to mówią, worek na głowę i za ojczyznę 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necronom Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Lepiej, teraz wygląda jakby piła przez tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjXbeat Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Element Wojny napisał: I co ? Miss Niemiec. Potwór ale ma otwór Edytowano 3 godziny temu przez DjXbeat 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Smutna jakaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Szczęka jakby robiła zapasy na zimę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necronom Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Smutna? Skacowana raczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Kształt twarzy jest skopany, reszta nie jest źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Napisałem, że brałbym ale ciul wie co na dole @Element Wojny jej/temu dorobił Procenty już we krwi mam także proszę o wybaczenie Edytowano 3 godziny temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Smutna jakaś Jak ma takie problemy z płcią, to nie ma co się dziwić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Próbuję dalej, ale max. godzina, albo uda mi się stworzyć coś ładnego albo gram Shrekiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Crew 900 napisał: Nie no już brałbym. Taka MILF Nie no wygrałeś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Się wjeżdża... ! 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Widzę dziś impreza. Do rana to GOTY z tego zrobimy. 😅 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Powodzenia, ja też za chwilę startuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necronom Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jeden wspólny mianownik. Każdy kto w to gra to obok stoi butelka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Są granice upadlania. Bez znieczulenia nie pójdzie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Próbuję dalej, ale max. godzina, albo uda mi się stworzyć coś ładnego albo gram Shrekiem. Jak dobrze pójdzie, to w kreatorze spędzisz więcej czasu niż grze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copyname Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Mogli udostępnić ten kreator przed premierą jak w Dragons Dogmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu A dla mnie. Po 35 latach grania, jak dla dzieci na tik-toku (dlaczego samolot lata? dlaczego statek nie tonie?), to jest zawsze dziwo i taka sama radocha... jak oni to zrobili (?!?), że godzinę w kreatorze wymyślam typa, ciuchy, blizny, tatuaże (Liroy, to na stałe, czy później ci się zmaże?)... i to zaczyna mi w grze i cutscenach banglać! Piękne to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się