Jezu jak ja się cieszę, że mam inne, w takim razie.
Jak ktoś bez powodu ją uderzy, to rozumiem, ale za obrażenie czyli coś, co nic nie szkodzi, ryzykować poważne uszkodzenie ciała?
Parę razy o mało nie dostałem w ryj od przyjaciół lub kuzyna, jak powiedziałem parę słów prawdy. Żeby było śmieszniej, w ciągu kilku lat wyszło, że w każdym przypadku miałem rację, ale że kobita była fałszywą cwaniarą lecącą na kasę i okłamującą ile wlezie, to przyznali dopiero po rozwodach.
Faceci jak się zakochają, to wyłączają mózgi. I często właśnie w tym trybie włącza im się "rycerz" i wyskakują z łapami w "obranie swojej lubej". Nie mówię, że zawsze, nie mówię, że w Waszym przypadku, ale z mojego osobistego doświadczenia wychodzi, że ta postawa to jedna z największych głupot ever.
Niebieski Towarzysz nie chce przyjąć, że obecnie mamy okres domiacji AMD w procesorach.
Wczesniej do Ryzen 3000 dominował Intel. Ja wiem, kilkanaście lat chyba. Od Core 2 Duo.
I się cisnęło bekę z AMD i ich Phenomów a jeszcze gorzej bo z FXów.
Teraz sytuacja jest odmienna. A i tak nie tak słaba jak w czasach AMD FX, bo procki Ultra są uzyteczne, nie to co FX szajs.
Także @wallec, przestań bredzić albo celowo trollować i zacznij być normalnym uzytkowanikim forum.
Oczywiście, że "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi"
Przynajmniej patrząc na praktykę. Jak to wygląda od strony prawnej to nie wiem, ale czy ktoś pójdzie do sądu w sprawie sprzętu za jaki zapłacił 300zł?
To jest niedopuszczalne. Awaria oznacza, że nie mam RAMu. Żeby ją usunąć mam teraz wydawać 5x więcej bo sprzedawca/producent pamięci się wypina?
Z drugiej strony sprzedawca też nie powinien za to odpowiadać. Dlaczego ma bulić 1700zł za coś, na czym zarobił pewnie ze 30zł sprzedając RAM za 350zł?
Tu by trzeba konkretnych zmian w przepisach moim zdaniem, o ile jeszcze takich zapisów nie ma, że konsument ma dostać sprawny sprzęt i koniec, bez gadania.
Rekomendowane odpowiedzi