Doamdor 2 239 Opublikowano Sobota o 22:02 Opublikowano Sobota o 22:02 https://videocardz.com/newz/asus-800-series-boards-are-killing-ryzen-7-9800x3d-chips-five-dead-cpu-reports-in-two-weeks
Adikon 179 Opublikowano Sobota o 23:15 Opublikowano Sobota o 23:15 Ja tam nie lubię snuć teorii spiskowych, ale opinię wyrazić zawsze można. Od samego początku twierdzę, że AMD nie jest całkowicie bez winy skoro procesory padają na każdej płycie. Teraz będzie nagonka na Asusa? Oczywiście przy tak dużej ilości sprzedanych egzemplarzy to i tak nie jest jakiś problem, ale wydaje mi się, że ASRock wziął to na siebie pod naciskiem AMD, żeby nie zepsuć im reputacji. Taka luźna myśl...
Slayer 282 Opublikowano Sobota o 23:19 Opublikowano Sobota o 23:19 Mi się wydaje, że to z tymi prockami coś musi być nie tak, zawiodła kontrola jakości czy coś podobnego. Jedne działają, inne nie itp. Najpierw Asrock, teraz Asus, potem może MSI czy inny gigabyte? Jakoś to grubymi nićmi szyte mi się wydaje. Myślałem nad upgrade procka ale chyba po prostu poczekam na zen 6 bo tutaj jest coś konkretnie nie halo. 1
Grolshek 719 Opublikowano wczoraj o 10:30 Opublikowano wczoraj o 10:30 11 godzin temu, Slayer napisał(a): Mi się wydaje, że to z tymi prockami coś musi być nie tak, zawiodła kontrola jakości czy coś podobnego. Jedne działają, inne nie itp. Najpierw Asrock, teraz Asus, potem może MSI czy inny gigabyte? Jakoś to grubymi nićmi szyte mi się wydaje. Myślałem nad upgrade procka ale chyba po prostu poczekam na zen 6 bo tutaj jest coś konkretnie nie halo. Z tego samego powodu odpuściłem 9800X3D, po 1300pln latały w tamtym roku ale jednak stary rupieć 7800X3D pewniejszy. 1
Pentium D 1 423 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja przed chwilą wystawiłem poprzednie klamoty i niech się tym zestawem ktoś inny [S]martwi[/S] cieszy
MarcoSimone 874 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @Pentium D za małą sygnaturkę dałeś 1
Grolshek 719 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 minutę temu, MarcoSimone napisał(a): @Pentium D za małą sygnaturkę dałeś Jak dla mnie poszedłbym w bardziej niebieski... 2
Pentium D 1 423 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 7 minut temu, MarcoSimone napisał(a): @Pentium D za małą sygnaturkę dałeś Po prostu masz za mały monitor 1
lukadd 3 193 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Za nieregulaminową sygnaturę są wyjazdy w Bieszczady Nie ważne niebieska czy czerwona. Edytowane 20 godzin temu przez lukadd 1
MarcoSimone 874 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @lukadd przypomniałem sobie, że można indywidualnie wyłaczyć sygnaturki, więc już po kłopocie
Grolshek 719 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 2 minuty temu, MarcoSimone napisał(a): @lukadd przypomniałem sobie, że można indywidualnie wyłaczyć sygnaturki, więc już po kłopocie Rany dzięki za przypomnienie. Jak tu się teraz czysto zrobiło bez tej niebieskiej kupy 1
Zhao 735 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Pentium D Cytat Sygnatura (podpis) powinna być nie wyższa niż 150 pikseli oraz nie szersza niż 700 pikseli, a łączna waga obrazków w sygnaturze nie może przekraczać 100 kB. Zabronione jest też tworzenie listy ignorowanych Forumowiczów w sygnaturze. Podpisy nie spełniające tych warunków będą usuwane, a w szczególności zabronione są próby obchodzenia zakazu listy ignorowanych. 1
sideband 2 113 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 17 godzin temu, Slayer napisał(a): Mi się wydaje, że to z tymi prockami coś musi być nie tak, zawiodła kontrola jakości czy coś podobnego. Jedne działają, inne nie itp. Najpierw Asrock, teraz Asus, potem może MSI czy inny gigabyte? Jakoś to grubymi nićmi szyte mi się wydaje. Myślałem nad upgrade procka ale chyba po prostu poczekam na zen 6 bo tutaj jest coś konkretnie nie halo. Gdyby problem był na poziomie kontroli jakości to CPU już po wyjęciu z pudełka byłby wadliwy. Zanim gotowy CPU/GPU wleci do produkcji to się testuje i również doprowadza celowo do zniszczenia, a później prześwietla. Nawet można na żywo obserwować co się dzieje w strukturze podczas pracy i wykryć wady Także być może coś przeoczono
Pentium D 1 423 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 53 minuty temu, Zhao napisał(a): Kolego, pchasz się w multikonto. 1
skalak23 12 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Spójrzcie u mnie na scren i CPU WDDCR_SOC Napięcie (SVI3 TFN) czy to błąd programu jakiegoś czujnika czy mam się bać że coś z moim procesorem zaczyna się dziać. Wynik po 3-4 godzinnej sesji grania wcześniej nigdy w HWinfo nie zauważyłem takiej anomalii. Temperatura Obudowy procesora średnia też skoczyła do 117 st Procesor u mnie od czerwca 2024 r. Procesor po restarcie wstaje bez problemu na razie nie zauważyłem aby coś z nim było nie tak. Edytowane 17 godzin temu przez skalak23
ju-rek 494 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 8 minut temu, skalak23 napisał(a): Wynik po 3-4 godzinnej sesji grania wcześniej nigdy w HWinfo nie zauważyłem takiej anomalii. Zaktualizuj HwInfo do najnowszej wersji i obserwuj. Raczej błąd.
bourne2008 1 404 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To jest błąd który poprawiono w wersji 8.34
skalak23 12 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dziękuję za informację program zaktualizowany. Co dalej się okaże.
MarcoSimone 874 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-7-9850x3d-reportedly-hits-5-75-ghz-with-all-cores
Rekomendowane odpowiedzi