Krzysiak 2 179 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Phoenix. napisał(a): Ale teraz juz koniec, definitywny! Tia, jak ostatnio, przedostatnio...i jeszcze wcześniej 3
Phoenix. 5 249 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Slayer napisał(a): dobra, zapytam wprost, może ktoś będzie w stanie mi odpowiedzieć. Jak na swoim 7700 (limit PPT ustawiony, bez PBO) w grach mam zwykle 68 stopni, to ile bym miał w tych samych warunkach na 9850x3d? Tyle samo, a zapewne mniej przy sporo wiekszym poborze lub sporo mniej przy tym samym poborze Termika zen4 to jest dno w porownaniu do zen5. 4 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Tia, jak ostatnio, przedostatnio...i jeszcze wcześniej Gosc w xkom mi sie pytal czy chce dodatkowa gwarancje, a ja mu mow,ie ze za pol roku ja juz nie bede mial tego procesora wiec grzecznie dziekuje 2 1
Fenrir_14 994 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, Slayer napisał(a): dobra, zapytam wprost, może ktoś będzie w stanie mi odpowiedzieć. Jak na swoim 7700 (limit PPT ustawiony, bez PBO) w grach mam zwykle 68 stopni, to ile bym miał w tych samych warunkach na 9850x3d? 7700 jest cieplejszy od 9800x3d więc obstawiam że nie powinno być gorzej ale z drugiej strony ten refresh to coś jak KS od Intela więc ciężko wyrokować. Jak chodzi Ci to po głowie to imho bierz i montuj na płytę. Jak nie będziesz zadowolony to zawsze możesz zwrócić a szkoda głowy żeby się zadręczać i rozkminiać czy będzie tak czy siak 😀 1
Phoenix. 5 249 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu https://videocardz.com/newz/zen-6-ccd-leak-claims-size-similar-to-zen-5-but-with-12-cores-and-48mb-l3
Phoenix. 5 249 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W Cyberku tez ladnie trzyma zegarki i dodatkowo GOW sprawdzilem ale raczej podobnie. Podsumowaujac fajny krzem sie trafil, tam gdzie oczekiwalem najwiekszej zmiany czyli w Warzone dostalem 100% tego co oczekiwalem, temperatury sa ogarniete. Ale jesli ktos ma 9800xd to zmiana nie jest warta zakupu, jak ktos ma cos starszego i cos ponizej 7800xd to mozna zakup rozwazyc. Czekamy na Zen6 1 3
ket_rab 277 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ktoś tu już zamawiał 9850x3D ? up cpu czy zakup z mobo nowe ? 2
tomcug 2 986 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wróć się trochę postów do góry, to się dowiesz. 1
Zachy 602 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @ket_rab Phoenix ma Inni sie maskuja 1
ket_rab 277 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @tomcug widziałem. Pytam czy ktoś zamawiał i liczyłem na odpowiedź skąd
ket_rab 277 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @Phoenix. no i jak ten cep? Na tym B650E-I GAMING WIFI siedzi ? Opowiadaj Edytowane 2 godziny temu przez ket_rab 1
Phoenix. 5 249 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Zapraszam do lektury na cale i az 2 strony Edytowane 2 godziny temu przez Phoenix.
Lameismyname 2 794 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Doamdor napisał(a): Team ASRock + 9800X3D @Phoenix. Kup sobie na zapas: Przy takiej częstotliwości zmian stara "zapinka" może w końcu bezpowrotnie się zużyć 4
Krzysiak 2 179 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Korci...ale nie W 3440x1440 przy 9070xt i tak nie odczuję różnicy Czekam na zen6 x3d
j4z 1 171 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Co to mi SI wypluło? Używa ktoś tego programu? Nie widziałem na forum.
Krzysiak 2 179 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu (edytowane) @DoamdorWiem, wiem...do zen 6x3d jeszcze daleko...w domu prócz mojego jeszcze 3 kompy am5 więc jest gdzie upychać Edytowane 37 minut temu przez Krzysiak 1
Doamdor 2 371 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu @Krzysiak Dopóki mój ASRock nie załatwi 9800X3D, to nic nie ruszam. 1
Rekomendowane odpowiedzi