Marcusfff Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Umpero napisał(a): Pokaż ProArt PA602 Wood TG, ProArt X870e, ProArt LC420, 2x32GB G.Skill FlareX 6000/30, Corsair MP700 Pro 2TB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 godzin temu, Godlike napisał(a): Niech cwaniaki odpala Far Cry 5 i wtedy pokażą temperatury Sprawdzę, a jak będzie gorąco, to zwrócę. 7 godzin temu, Voodoo2 napisał(a): za to pokazuje czy warto w przypadku większości zrobic upgrade czy dopiero po wymianie gpu Wymiana dla niższych temperatur i OC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karro Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja kupiłem gelida i do tej pory najlepsza pasta jaką miałem,duża wydajność ,nie starzeje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 53 minuty temu, Umpero napisał(a): Czytam o tej paście Gelid i jakaś afera z nią była. Dalej są jakieś felerne? Afera była z gc extreme, gc-4 to nowsza pasta z ich stajni (za grosze), co do GCE to nie wiadomo jak to bodajże się skończyło. Warto pamiętać że te różnice wychodzą przy jakimś sensownym poborze prądu a nie na takim jak mają ryzeny 6/12 / 8/16 druga sprawa że w ich przypadku i tak wąskim gardłem jest transfer ciepła do ihs a nie z ihs do stopki chłodzenia. Edytowane 2 godziny temu przez Send1N 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Send1N napisał(a): Afera była z gc extreme, gc-4 to nowsza pasta z ich stajni, co do GCE to nie wiadomo jak to bodajże nie wiadomo jak to się skończyło. PTM to coś w rodzaju rozpuszczalnego termopada? Kryonaut to nie jest ta pasta co robi wżery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1. Tak ale to ma sens tylko na gołe rdzenie np jak ktoś zmienia pastę na gpu czy jeszcze lepiej do laptopów gdzie ten materiał nie zdegraduje się po jednym dniu od aplikacji przez temperatury rzędu 80-90c w gamingowych laptopach tak jak robią to zwykłe pasty, na ihs szkoda tego kupować i marnować. 2. Tak to ta (zwykła bez dopisku extreme - szara) czy extreme (różowa) robi to nie wiem bo nie miałem Edytowane 2 godziny temu przez Send1N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, Send1N napisał(a): 1. Tak ale to ma sens tylko na gołe rdzenie np jak ktoś zmienia pastę na gpu czy jeszcze lepiej do laptopów gdzie ten materiał nie zdegraduje się po jednym dniu od aplikacji przez temperatury rzędu 80-90c w gamingowych laptopach tak jak robią to zwykłe pasty, na ihs szkoda tego kupować i marnować. 2. Tak to ta (zwykła bez dopisku extreme - szara) czy extreme (różowa) robi to nie wiem bo nie miałem A Gelid mi nie pożre cepa ? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nie kryonaut nie wżerał się w ihs tylko mógł zostawiać ślady na stopkach chłodzenia, szczególnie można to było zauważyć w takich wyszlifowanych na lustro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi