Od razu aktualizowałeś bios do najnowszego? Myszka, jest na usb, czy bezprzewodowa? Zobacz, czy myszka działa, w biosie. Masz w biosie, taką opcje "USB Legacy keyboard support oraz Mouse "? , Jeśli, tak to zobacz, czy jest Enable
Niech sprawdzi wszystko, czasem jest tak, że po aktualizacji biosu, nie wszystko działa.
Wszystkie sportowe gry mają swoje silniki na PS5 i na PS4, innymi słowy gry są różne, pewnie odpalisz grę, ale będziesz mieć to samo co na PS4, takie gry nie mają upgrade-ulepszeń.
Często pisze na pudełku darmowy upgrade, albo można poszukać w necie, ale tu jestem pewny, że takie gry sportowe jak Fifa, NHL czy NBA są podzielone na różne wersje. Raczej nie ma sensu brać wersji PS4 mając PS5.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N6Rd_JymjY8IyrnnVYnJpIt6jat8O32y70ofM50lNk0/edit?usp=sharing
Jest Tabelka
@Mar_sZrób tego Sotr na Ultra. Pytanie czy te wyniki pozwolą nam rozstrzygnąć walkę, sędzią może być @Send1N
@Send1NJAk chcesz to dawaj wyniki powstawia się, jak będziesz Sotr odpalał i nie będzie znów 3440x1440 to ja moge jeszcze puścić w 1080:)
Ale co to wszystko ma do samego PT. Mnie interesuję jak wypadnie sama implementacja PT, a nie czy gierka będzie dobra gameplayowo, jakie ma animacje itd. Bo tu pewnie będzie co najwyżej średniak.
Stalker nie ma nawet grama RT, zwalone oświetlenie, cienie i przy tym nie trzyma nawet 60klatek w 4k na 4090 .
Ta gra z tabelki niby ma trzymać 60 klatków na ultra i to z jakimiś elementami RT na 4080.
Zobaczymy w praniu, do testów w passie dobre to będzie
Rekomendowane odpowiedzi