bourne2008 10 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Jak komus nie udalo sie kupic to spokojnie, nowe dostawy beda w sklepach bardzo szybko Do konca msc kazdy sie obkupi. źle się zestarzało co nie? 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lameismyname 10 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 40 minut temu, Zachy napisał(a): Ta sztuka to znowu blad systemu Nie moglem jej do koszyka dodac Czesty blad u nich. Taa, błąd systemu. Po raz enty widzę u nich coś takiego. Swoją drogą na tą chwilę 7800X3D stoi najtaniej za 2100zł, a więc tylko 300zł taniej. 300zł warto dopłacić no i spokój na lata. A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Edytowane 3 godziny temu przez Lameismyname Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernorator 21 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Mój wysłany, będzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlaDOS 2 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No to jutro będzie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 119 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): źle się zestarzało co nie? No nie Kazdy stock moze sie skonczyc, a pisalem tu ostatnio, ze procki sa juz na magazynach ale przeciez nie recze za ilosc. W xkom wiem konkretnie, ze bylo kapke ponad 100szt. Do 2tyg beda kolejne dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serba12 0 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ciekawe czy wogóle wysla. Edytowane 2 godziny temu przez Serba12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne2008 10 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Lameismyname napisał(a): Taa, błąd systemu. Po raz enty widzę u nich coś takiego. Swoją drogą na tą chwilę 7800X3D stoi najtaniej za 2100zł, a więc tylko 300zł taniej. 300zł warto dopłacić no i spokój na lata. A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Nie, to tylko kwestia nieudanych premier w tym roku. Tak to by się rozłożyło po trochu na Intela i AMD w zależnosci od preferencji. Edytowane 3 godziny temu przez bourne2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 46 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, Lameismyname napisał(a): A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Na Arrow Lake jakoś nikt się nie rzucił 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lameismyname 10 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @muszka Pewnie są jacyś masochiści 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan 121 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 21 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @muszka no jak to nie, spojrz na sklepy, na drugi dzien juz wszedzie bylo ze towar niedostepny zaczelo sie ;d Edytowane 59 minut temu przez Ali 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 111 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, muszka napisał(a): Na Arrow Lake jakoś nikt się nie rzucił Czekamy cały czas na @levenżeby się zapisał jako pierwszy posiadacz na forum 😎 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper76 16 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) AMD już zarobiło grube miliony zielonych już na start 💪 Edytowane 2 godziny temu przez sniper76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO 93 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Moja paka też już wysłana Rano trza zagrać FUT Champions, potem wgrać nowy BIOS i rozebrać maszynę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc 131 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Co się dzieje w tym wątku, epic. Byłem "o tyle" od zakupu procka, ale ostatkami siły woli udało się powstrzymać. Teraz będę żałować przez 3 dni, ale mam trochę zniżki na Amazonie, zobaczymy jak się będą kształtować ceny do końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 111 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Vulc myślałem że tylko ja tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper76 16 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Już tylko ME posiada procek w cenie 2,5k PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO 93 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @sniper76 Bierz, za parę h będziesz żałować, że nie wziąłeś jak zniknie nawet w Media. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDow_Pro 21 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ja sobie spokojnie wymienię po nowym roku, może trochę cena spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 111 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, ShaDow_Pro napisał(a): Ja sobie spokojnie wymienię po nowym roku, może trochę cena spadnie Ja jak kilkukrotnie pisałem najpierw GPU 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike 33 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, sniper76 napisał(a): Już tylko ME posiada procek w cenie 2,5k PLN Poczekaj kilka dni/tygodni dostępność będzie lepsza i cena pewnie też bo teraz to chyba będzie powtórka jak z napedami do ps5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne2008 10 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie mają. Ja bym to nazwał preorderem. Zwłaszcza, że nie można zamówić z odbiorem i płatnością w sklepie. Tylko kasa "z góry" Edytowane 2 godziny temu przez bourne2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 48 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Za parę miesięcy to już będzie 9950x3d i plus 1% co do 9800x3d dzięki pewnie lepszym zegarom i wtedy kto będzie królem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
some1 18 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, bourne2008 napisał(a): źle się zestarzało co nie? To jeszcze gorzej 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike 33 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 33 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Moja paka też już wysłana Rano trza zagrać FUT Champions, potem wgrać nowy BIOS i rozebrać maszynę... To prośbę mam, jak już ogarniesz to odpal FC5 i poka screena z temperaturami bo mega mnie ciekawi 9800x3d 2 tej grze pod kątem temp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi