@PiPoLiNiO
Puść cepa default dla wszystkiego co dotyczy zegara i tylko ustaw eCLK 104MHz co powinno wbić 5428MHz. To nie jest idealne rozwiązanie, bo zegar dla L3 pozostanie w domyślam max 5250MHz i koniec ech...
Ale tak jest. Większość moim znajomych lasek, w dodatku atrakcyjnych, jest bez chłopa, ale mają pieski i cały ich FB i IG jest tym zawalony. Te pieski zastępują chęć bycia w związku i posiadania dzieci.
NG+ teraz gram. Ale nie wiem, czy jest sens, każdego tłukę na hita, będąc na 10lv robię obrażenia po 1,4k. Poziomy trzeba wbijać od nowa. Odblokowane archetypy, kasa, maga i przedmioty w NG+ przechodzą. Chciałem teraz pobawić się buildem na magię, bo wcześniej grałem tylko na siłę. Oczywiście skippuje wszystkie dialogi i cutscenki. Włączyłem w opcjach pominięcie animacji itd.
Zrobiłeś dragon trals? Te poziomy największą trudność mi sprawiły. Jeden ze smoków nie miał żadnych weeknesów.
Ciekawe ile fps na ustawieniach defaultowychb mozna teraz osiagnac w takim q3
Az pozniej sprawdze.
W czasach sceny q3 mialem konfig ktory na ustawach pod pro granie dawal mi ponad 600 klatek na duronie 600@1200Mhz
To dopiero bylo OC
Wrzuc sobie nowy bios pod x3d z agesa 1.2.0.2a
Rekomendowane odpowiedzi