AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez J4Z66 · Opublikowano
Jedi to takie coś co udaje soulslike, ewentualnie soulslike dla niedzielnych. Darksiders nie wiem co ma wspólnego z tym gatunkiem. -
Przez grabuss · Opublikowano
Boban666 dzięki twojej podpowiedzi doszedłem że poprostu coś jest nietak z ramami, zrobiłem tak jak powiedziałeś nieodpaliło , zacząłem trochę nimi mieszać ale w dualu a później na sam koniec jedną kość 16gb wsadziłem do B2 i pc odpalił..., także po świętach muszę reklamować pamięć RAM. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czy ktoś wie dlaczego Konfederacja jako jedyna głosowała przeciw, a większość ich posłów wstrzymała sie od głosu w sprawie uchwały dotyczącej wsparcia protestów obywatelskich w Gruzji oraz potępienia stosowania przemocy wobec ich uczestników? Czy chodzi o to, że treść uchwały uderzała w russkich pachołków? https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=10&NrPosiedzenia=25&NrGlosowania=5 -
Przez Arqon · Opublikowano
Ja na Switchu głównie gram w gry exclusive dla tej platformy. Multiplatformowe ogrywam albo na kompie, albo na PS5. W zależności od gry i sposobności to gram albo w wersji mobilnej, ale chętnie też ogrywam te EXy w docku na dużym TV. Moje osobiste TOPki poniżej 10/10: The Legend of Zelda BotW (tu dałbym nawet 11/10, chyba pokusiłbym się o stwierdzenie, że to najlepsza gra w jaką w życiu grałem), Super Mario Odyssey, Luigis Mansion 3 9/10: The Legend of Zelda TotK, Super Mario Bros. Wonder, Super Mario 3D World + Bowsers Fury,New Super Mario Bros. U Deluxe 8/10: The Legend of Zelda Echoes of Wisdom, Luigi's Mansion 2 HD, Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Osobną kategorią są gry imprezowe. Tutaj świetnie się sprawdzają takie tytuły jak: Mario Party (seria), Snipperclips Cut it out Together, Mario Tennis Aces Mało popularna opinia: Mario Kart 8 Deluxe jakoś mi nie podeszło. Zbyt 'odpustowe' i strasznie na ADHD to wszystko jest. Już wolę Crash Team Racing Nitro Fueled. Gry w trakcie przechodzenia których jestem, więc cieżko na tym etapie wystawić ocenę: Kirby and the Forgotten Land, Mario vs. Donkey Kong, Metroid Dread, Metroid Prime Remastered, Pikmin 4 Nie grałem, aczkolwiek słyszałem że OK: Bayonetta (seria), Xenoblade Chronicles (seria), Donkey Kong Country Tropical Freeze Chyba tyle. Moja ocena Switcha jako konsolki to 10/10. Ogólnie gdybym miał w tym momencie wskazać TYLKO jedną platformę z którą miałbym pozostać gdyby była taka konieczność to na 100% byłby to Switch. Żadne tam PS5, PS3, komp z 4090, a właśnie Switch. Ta wszechstronność, dock, Joy-Cony (nawet ze swoimi ułomnościami) i ogólny feeling jest najlepszy z tego wszystkiego jak dla mnie oczywiście. Na NS2 czekam z wypiekami na twarzy i jedyne o co się modle, to to aby nie okazało się, że będzie zalew odgrzewanych kotletów w tytułach. -
Przez Keller · Opublikowano
W życiu bym nie powiedział że to Soulsy, ale może za mało grałem. Darksiders dla mnie to taki hack and slash, trochę wzmocniony po starszych częściach, w Jedi nie grałem. Ale sama seria Dark Souls, czy Mortal Shell dajmy na to czy Elden Ring nie mają poziomów więc nie wiem. No niech myślą nad tym inni.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi